troche tego nie rozumiem co to jakies ujma siedzec w klatce gosci
-
-
Korona - Cracovia 1:2 (było "Przed meczem z...")
jak kto lubi ...
ja osobiście preferuje lepsze widoki niz z naroznika ...
a generalnie w klatce przebywam wyłacznie na wyjazdach nie zgodowych ...
Nasi chłopcy mogą mieć poważne problemy ze zdobyciem premii (czyt. obroną miejsca w górnej połówce tabeli). Dyskobolia ma chyba łatwiejsze mecze. Oto stan na dziś:
1. GKS Bełchatów 25 52 52:23
2. Zagłębie Lubin 25 52 44:22
3. Legia Warszawa 25 43 45:26
4. Korona Kielce 25 43 34:26
5. Wisła Kraków 25 40 39:20
6. Lech Poznań 25 37 41:30
7. ŁKS Łódź 25 36 27:25
8. Cracovia 25 36 36:39
9. Dyskobolia 25 35 29:24
10 Odra Wodzisław 25 30 21:31
11 Arka Gdynia 24 28 32:34
12 Widzew Łódź 24 28 22:28
13 Górnik Zabrze 25 20 26:45
14 Górnik Łęczna 24 20 18:51
15 Pogoń Szczecin 25 16 20:37
16 Wisła Płock 24 16 16:41
Nie ma rady. W Kielcach trzeba się przyłożyć do meczu, a derby trzeba wygrać.
My mamy Korone(w), Wisłe(d), Pogoń(w), Łęczną(d) i Widzew(w) myśle, że 9/10 pkt to minimum :)
Groclin ma: Płock(w), Korona(d), Wisła(w), Pogon(d) i Łęczna(w). pkt j/w
Czyli przeciwnicy z wyjątkiem jednego Ci sami :P
Jeszcze ŁKS: Zabrze(w), Arka(d), Płock(w), Korona(d) i Wisła(d) a Tu jestem ciekaw meczu z Arką :)
9/10 pkt???????????? lol2.. moge napisac,jak zdobedzimy 4-6 to bedzie dobrze , a wrecz bardzo DOBRZE!!
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> magic76 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Macie w tym sezonie to nieszczęście, że
> gracie
> > po Zagłębiu, co to te drużynki zostały
> > wcześniej przez Zagłębie rozjechane. I one
> się
> > potem rehabilitują na Was. Ot
> złośliwość
> > kalendarza.
>
>
> Taa...zwłaszcza nasze 2-1 po Waszym tydzień
> wczesniej 1-3 z Bełchatowem;-)
To właśnie potwierdza teorię magica.
A co do punktów to nie biorąc pod uwagę nastawienia z wczoraj to 6 pkt z Pogonią, Widzewem i Łęczną to oblig. + to co można ugrać zx Koroną i Zwisłą, ale po wczorajszym meczu to i w 4 pkty do końca rundy trudno uwierzyć
Ja już wole przegrać z Cracovią [co jest bardzo możliwe, wręcz na 70%] niż grać w Inertoto. Pozdro dla naszych ziomków z Kraka
Biorąc pod uwagę, że nasi:
1-przegrywają to co powinni wygrać (Wisła Płock)
2- przegrywają to co muszą wygrać (Groclin PP)
3- wygrywają to co racjonalnie powinni przegrać - (BOT)
To w Kielcach może być przypadek 3 i wygramy. Ponieważ jednak 99% kibiców woli przegrać w Kielcach byle wygrać w derbach, a biorąc pod uwagę wpis kolegi z Kielc (Ace), mecz we wtorek nie będzie olśniewającym widowiskiem,w którym mam nadzieję, że od pierwszej minuty zagrają Dudzic i Karcz. A przecież są jeszcze do ogrania reprezentanci U-19. Majewski ponoć miał ogrywać młodzież. jakoś nie zauważyłem.
ale z Botem mieli przegrac? ehh jakos wiedzialem ze wygraja , Bot to taki delikatne chlopaki a wisni ich poukladał dobra kij z tym 1 pytanie
JAK NAJLATWIEJ DOJECHAC NA STADION DO KIELC??
jade "7" i pierwszy zjazd na kielce z trasy, a POTEM??????????
Chodzi o to, że nie byli faworytem. też wierzyłem w zwycięstwo, ale ja zawsze wierzę
a ja nie choc z Grodziskiem tez wierzylem, nie jak a Lks,czy Arką,
Dobra odp mi kto na pytanko??
kscman zjezdzasz i pozniej jedziesz caly czas prosto, dojezdzasz do konca ulicy tak zebys mail kierunek tylko w lewo lub w prawo.jedziesz w prawo, parkujesz,wychodzi i leziesz na stadion ktory masz przed oczami. tak to mniej wiecej wyglada.
spoko na FOrum Korony juz dostalem szczegółowe instrukcjie:) thx
Jesli statystyki Wyborczej nie mylą to w meczu z Lubinem po 4 żółtej kartce dostali Hermes i Gajtkowski...
kscman - przeklej tą instrukcje tutaj
Korona ostatnio w 3 meczach w lidze 0 pkt 0 bramek + w plecy z Groclinem w finale PP. no ale Cracovia to wymarzony rywal na przełamanie się... ech...
Wieczorek nie jest już trenerem Korony
Ryszard Wieczorek nie jest już trenerem pierwszoligowych piłkarzy Korony Kielce. Taka decyzja zapadła kilkanaście minut temu po spotkaniu z władzami kieleckiego klubu.
Wieczorek był ostatnio najdłużej pracującym trenerem w ekstraklasie. Kontrakt z Koroną kończy mu się 30 czerwca, ale wiadomo już, że go nie wypełni. Powodem są słabe występy drużyny w ostatnich meczach w lidze i przegranie finałowego spotkania w Pucharze Polski, a tym samym utrata szansy na grę w europejskich pucharach.
źródło: Echo Dnia
I znów przeciwnik ma nowego trenera przed meczem z naszymi świętymi mikołajami. Znowu w plecy. Obym się mylił. Niech z koroną grają młodzi, to będzie jedyna korzyść.
janczer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wieczorek nie jest już trenerem Korony
>
> Ryszard Wieczorek nie jest już trenerem
> pierwszoligowych piłkarzy Korony Kielce. Taka
> decyzja zapadła kilkanaście minut temu po
> spotkaniu z władzami kieleckiego klubu.
>
>
>
No to mamy francowate szczęście.
Uważam, zę gdyby z Wisłą Płock nie było zmiany trenera, to wygralibyśmy w cuglach
ongiś tak było z Górnikiem Z bodaj... ech...
Tak jest znowu mamy pecha...
Co to ku..a jest gra się z wszystkimi bez względu na zajmowane miejsce i potencjał przeciwnika.Nam chodzi o zaangażowanie a jak przegrają schodząc z boiska wyczerpani i nie kłócąć się to już jest połowa sukcesu!!!
Jak my ich przed meczem będziemy tłumaczyć to co oni mają poradzić jak tamci napewno wygrają bo nowa miotła.
Żałosne!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)