Powtarzam po raz kolejny.
Dopoki Majewski trenuje Cracovie, nie bedzie ofensywnych pomocnikow. Pomocnik u Stefana ma bronic i atakowac, wiec Santo zejdz na ziemie szczegolnie z Napoleonim(fioletowym), ktory robi duzo wiatru z przodu, a w defensywie nie istnieje.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Łodzi mówią o kim innym
Łakomego chce pozyskać Cracovia, bo trener Stefan Majewski zimą planuje wymienić niemal połowę składu. Możliwość pozyskania Wyparły sondowało z kolei kilka polskich pierwszoligowców.
Źródło: Gazeta Wyborcza Łódź
ja mysle ze Majewskiemu ta runda dała do myślenia zresztą on kiedyś mówił że nie ma kto napastnikom podawać. więc nie chce schodzić na ziemie póki okienko transferowe trwa jak co pół roku daje szanse władzom na wykazanie się
życzyłbym sobie Madeja, Napoleoniego, Ćwielonga i na dokładke Cebule
a ten Łakomy tak nawiasem mówiąc też nie jest taki zły
Cebula jest chyba dalej nasz. Ale czy to nie Ty mowiles kiedys, ze jest slaby?
Ja go znam od dawna, jako pilkarza oczywiscie. Wybacz, ale porownam go nawet z Giza. To Stawowy uniemozliwil mu przejscie z juniora do seniora. Ma dopiero 24 lata, tez dalbym mu jeszcze szanse.A poza tym to Pasiak z krwi i kosci.
masz słabą pamięć ja często grywałem z nim w piłkę i wiem jakie ma możliwości. Giza może nie ale ma zadatki na dobrego pomocnika chociaż w Kmicie gra w ataku chyba
azurro - mowisz do mnie czy do Santa?
Bo ani ja, ani on nie mowilismy, ze Cebi jest slaby :)
19.12.2007 kludi pisze:polecenia szefa realizuje v-ce prezes Jakub Tabisz........
jeżeli on się wziął za realizacje a pomagać mu bedzie "doktór"Majewski to niedługo zagramy z KAŃCZUGĄ !!!!!
wie ktoś coś? ;d
To chyba najlepsze miejsce na tym forum do złożenia świątecznych życzeń...:)
No to bracia pasiacy , wszelkiej pomyślności a w szczególności TRANSFERÓW , prawdziwych transferów...!!! WESOŁYCH ŚWIĄT!!!
Mialy byc zakontraktowane 2 osoby przed Nowym rokiem! a to dobre !!! :D
Hehe dokladnie.. ale rok sie jeszcze nie skonczyl :D
zmieńmy lepiej nazwę wątku na życzenia noworoczne, bo transferów nie będzie :]
może ta wymiana skłądu to będzie po prostu wymiana na drużynę ME ;)
przy okazji jakubek coś zaoszczędzi znowu, bo odpadnie utrzymanie jednej drużyny :P
Jak wieść niesie (tj. piątkowy Przegląd Sportowy i Fakt) Cracovia jest poważnie zainteresowana dwoma graczami Wisły Płock, Karolem Gregorkiem i Ireneuszem Kowalskim.
Szczegóły rano w kiosku :)
Gregorek i Kowalski? Ekkhmm...
Gregorek był ciekawy kiedyś.
jezeli chodzi o graczy Plocka to ja bym sie zainteresował ich byłym graczem Vahanem Gevorgyanem
Kowalski to przez chwilę się zapowiadał, a teraz jest już typowym "podróżnikiem", tzn co sezon zalicza inny klub.
Jeśli zakładamy koncepcję budowy drużyny z tego typu komiwojażerów + jacyś Bułgarzy czy inny złom to zmierzamy prosta drogą do II ligi (śladem właśnie owego Płocka)
Śmiech na sali. Jak mają być takie wzmocnienia to lepiej żeby ich nie było, a kadrę uzupełnić zawodnikami z ME.
Prawidłowa kolejność to sztuka,dzieło,/myśl taktyczna/,dyrygent,orkiestra.U nas myśli taktycznej beznadziejny dyrygent nie ma żadnej,rozwala /zamiast uzupełnić/ orkiestrę szukając grajków na wiejskich weselach.
Rafi nie dodales jeszcze ze Ci dwaj gracze nie lapia sie do skladu tej drugoligowej Wisly Plock
W Fakcie wspomniano rowniez o Piotrze Polczaku z GKS Katowice. Z 90minut.pl wynika ze urodzil sie w Krakowie, pytanie brzmi w jakim klubie sie wychowal??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)