awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Panowie??? Dziś zagrali w reprezentacji OE
> Pazdański i Madejski.
> Czy oni nie byli u nas na testach???
>
> +++++++++++++++++++++
Nie Pazdański tylko Pazdan.
W zeszłym sezonie "dział sportowy" Cracovii polecał tego piłkarza Majewskiemu, ale bez efektów.
Co do Madejskiego to miał do nas przyjść jeszcze za Stawowego. Nie pamiętam dlaczego nie doszło do transferu.
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
Zapewne nie pasował do koncepcji
W przypadku Madejskiego nie doszło do transferu z bardzo prostej przyczyny...po prostu kluby nie dogadały się co do kwoty odstępnego.
Stawowemu pasowal, ale tylko przez sezon. Gral przeciez w Arce, ale nie wywalczyl miejsca w skladzie i poszedl na "zeslanie" do Gornika.
Pazdan mial byc u nas, ale dyrektorowi sportowemu, zwiazanemu przeciez z Hutnikiem nie udalo sie tego przeprowadzic.
Oprócz tego co napisaliście z tego co wiem Pazdanowi nie odpowiadały warunki kontraktu.Inna sprawa że zarówno on jak i Madejski tak naprawdę nie bardzo chcieli przychodzic do nas.
Pazdan chodzil do klasy z moim kumplem..kibicowsko byl raczej neutralny, ale ze mieszkal tam gdzie budy ustawione sa w rzedach i miski stoja rowno..to pewnie koledzy odpowiednio go indoktrynowali szczekaniem i wyciem..
Panowie, nie popadajmy w paranoję - kto to w ogóle jest Madejski czy Pazdan?? Potrzebni nam kolejni przeciętniacy? Jeśli chodzi o Górnika, to jedyny gracz, jakiego można żałować, że im nie podkupiliśmy to Zahorski.
http://sport.onet.pl/0,1248708,1659689,wiadomosc.html
Bieniuk i Dziewicki wolni niedlugo.
Obaj grali u Stefana, moze by zechcieli do nas?:) A do tego trybuny by zyskaly :)
szybkilopez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Obaj grali u Stefana,
No i mamy ich z głowy :(
Bieniuk rozmawia z Lechem a jest raczej mało prawdopodobne abyśmy byli w stanie zaproponować Bieniukowi konkurencyjne warunki :(
Filipiak już w ostatnim wywiadzie wykluczył możliwość pozyskania Bieniuka
zapamietajcie sobie ...
zaden piłkarz który trenował z majewskim w Amice nie przyjdzie do nas chocbysmy mu dawali wiecej kasy niz inni ...
Bieniuk to paraliż i Filipiak to wie,tu akurat ma rację:D:D:D
Dziewicki myślę że za stary gracz do naszej młodej Ekstraklasowej Jedenastki:D
O kim tu jeszcze napiszecie,pośmiać się czy popłakać:P?
Piszę pierwszy raz choc czytam to forum systematycznie.Nie chcę gwiazdki z nieba bo jej nie dostanę chcę tylko Kokoszkę z Wisły (wiem że 90 procent piszących się ze mną nie zgodzi) ale młody i LEO coś w nim widzi, a oni go nie chcą (ale nie na wypożyczenie) drugi to Murawski z Lecha (100 razy lepszy od Kuklisa) i naprawde solidny lewy obronca(oczywiście młody by ucieszyc Prezesa).
Kokoszka pies nigdy!!!!.Murawski to marzenie ściętej głowy.Lech dużo więcej płaci piłkarzom i nie ma najmniejszych szans by do nas przyszedł.Z polskich piłkarzy oprócz młodych nikt nas nie przyjdzie .Płacimy jak na polska ligę średnio i mamy ,,trenera''rumcajsa.Zawodnicy nie kwapią sie by z nim pracować.
Kokoszka nie zdążył jeszcze zostać psem, ewolucja gatunków nie przebiega tak szybko:)
potter
Nowak, Skrzyński, Radwański dlaczego nie krzyczysz????
W dzisiejszym DP pisze ,że klub wystawił na listę transferową: Jacka Wiśniewskiego, Pawła Wojciechowskiego, Michała Świstaka i Marka Pączka,ponadto Paweł Szwajdych i Mateusz Jeleń mają zostać wypożyczeni do innych klubów.
To dobra wiadomość, ale Szwajdycha trzeba sprzedać, kawał drewna z niego. Natomiast dla Jelenia wypożyczenie to najlepsze rozwiązanie, może się coś rozegra a z Majewskim za bardzo się nie dogadywał.
Awaria może wyjaśnisz mi powód dlaczego mam ,,krzyczeć''??????.Ci co wymieniłeś trafili do nas bardzo dawno.Przeszli do tego kwarantanne w Proszowiance .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)