Mariusz Suszko (FC Augsburg)- mozecie cos o nim napisac ? kto to wogole jest ? na jakiej pozycji gra ? dobry ?
-
-
Transfery cd. niekończącej odyseji :) [temat zbiorczy] - temat się wysypał to jest archiwum jest nowy wątek
jDONh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mariusz Suszko (FC Augsburg)- mozecie cos o nim
> napisac ? kto to wogole jest ? na jakiej pozycji
> gra ? dobry ?
O Suszce już dość dużo było w tym wątku, strona 47
Na Arka Barana to Legii nie stać.
mysle ze 1,5 - 2 mln to realne minimum za ktore Legia moglaby miec Baranka u siebie.
Osobiscie nie zycze mu przyszlosci w Legii gdyz lepszym rozwiazaniem dla niego samego bylaby tylko opcja zagraniczna. Wiekszy zaszczyk finansowy dla klubu ale i takze podniesienie swoich umiejetnosci.
Ciekawe co z tym Maticem...?
Arek Baran, to po pierwsze musi się RZETELNIE wyleczyć
a jakby tak sie zainteresować JAckiem Kowalczykiem z Odry?? chyba wrocil do formy a i wisle w sercu nosi zdaje sie....:-))
iwi Napisał(a):
Wiekszy zaszczyk finansowy dla
> klubu ale i takze podniesienie swoich
> umiejetnosci.
Co większe finansowe??? :-)
Iwi bój się Boga :-)
Ponoć interesujemy się Kuligiem z Łęcznej...Hmmm, kolejny przeciętniak?
jak uslyszalem o transferze Kłusa tez myślalem ze przeciętniak...
szybkilopez Napisał(a):
> haha - oni sa niemozliwi tam. Ktos cos pierdnie i
> od razu To ja napisze, ze Szwajdycha chce CSKA
> Moskwa i co?
A pisali, że do nas przychodzi Błaszczykowski, jak profesor wysłał zapytanie?
Teraz opłacałoby się całą młodą trójkę z Pogoni wykupić (Kowal, Celeban, Grosicki) bo Pogoń spadła i będą tańsi. Kulig - ok,
LEgia to sięprzymierza do połowy zawodników w naszej lidze - Gizę kupują już od 2 lat
Ten Kulig juz po raz kolejny jest przymierzany. Dla mnie on albo Celeban na prawa obrone. Trzeba patrzec realnie.
Dajcie spokój z kuligiem.To ma być wzmocnienie???.Powinniśmy szukać zawodników lepszych od tych co mamy.A zapytam w czym kulig lepszy jest od Wacka?.Celeban to jest zawodnik dla nas .Jest dużo młodszy perspektywiczny i wg mnie jest już od Kuliga lepszy.
hamer Napisał(a):
> jak uslyszalem o transferze Kłusa tez myślalem
> ze przeciętniak...
No chyba żartujesz. ŁKS był rewelacją rundy jesiennej, a Kłus ich najlepszym zawodnikiem. Gdzie tu porównanie do jakiegoś Kuliga, którego we wtorek nasi piłkarze ośmieszali na każdym kroku?
Aston widziales mecz? Przeciez jechali po Sokolence caly czas, strona Kuliga nie zagrozili tak naprawde ani razu, wiec nie wiem czemu piszesz, ze osmieszali go.
Kulig jest mlodszy od Wacka, wkracza w najlepszy dla pilkarza okres. Jest twardy, nieustepliwy - podobnie jak Tomek. Z calym szacunkiem dla Tomka - nie jest tak elektryczny jak on.
Poza tym nie mowie, ze ma go zastapic w pierwszej 11. Tylko, zeby nie bylo takich jaj, ze Paco musi grac, bo to jest smieszne juz ... A wzmocnienie rywalizacji jest wskazane.
Ja nie mówię, że to jest jakiś skończony cienias, tylko twierdzę, że jeśli mamy się wzmacniać, to naprawdę solidnymi zawodnikami.
Z cąłym szacunkiem, ale Kulig to nie jest wzmocnienie tylko co najwyżej zwiększenie rywalizacji.
Sprowadzając tego typu piłkarzy o walce o "pudło" w przysżłym sezonie możemy zapomnieć
Celeban -jak najbardziej tak. tylko ze z Ptakiem sie ciezko robi interesy..Kaźmierczak i Grzelak cos o tym wiedza.
a moze Błażej Radler? robi furorę w Górniku, chociaz boje sie ze byłoby tak smao jak z Karwanem. a co do napastników to jest Dawid Jarka tez w Górniku. jest dosyc rosły, szybki-widzialem, a do tego mlodszy ode mnie:P czyli ejst w wieku zeby grac i zdobywac doswiadczene w lidze...
Wymieńcie w takim razie prawego obrońcę, który Waszmy zdaniem byłby lepszy od Kuliga i Wacka.
Mówię tu o realnych szansach pozyskania zawodnika, a nie pobożnych życzeniach.
także Bronowicki, Golański, Bartczak czy też Arboleda odpadają.
moim zdaniem Kulig jest zawodnikiem na poziomie Wacka czy Radwańskiego. Z tym że wciąż może zrobić postępy. W meczach Górnika specjalnie zwracałem na niego uwagę i powiem Wam że wyróżniał się w swojej ekipie (między innymi wejściami ofensywnymi i fryzurą).
Grając w Jagiellonii był czołowym obrońcą drugiej ligi. I strzelał sporo bramek ( w sumie 14 goli w ostatnich 4 sezonach).
w wypadku Kuliga jestem na "tak". I nie zmieni tego nawet jego słaby występ przy Kałuży. kto wie, może już jest dogadany z nami i nie chciał nowemu pracodawcy podpaść... :)
Dajcie spokój z radlerem ?Kto to wg jest?.Zadam wam pytanie czy nowy zawodnik ma wzmocnić rywalizację czy ma być autentycznym wzmocnieniem.Jeśli ma wzmocnić rywalizacje to Kulig jak najbardziej sie nadaje.W drugim przypadku mam wątpliwości czy Kulig jest zawodnikiem znacząco lepszym od tych którzy w składzie są.Moim zdaniem nie podniesie on poziomu sportowego drużyny.To co najwyżej solidny wyrobnik.
Pytaniem zasadniczym pozostaje kwestia o co mamy w przyszłym sezonie grać.Jeśli o wyższe cele to powinny to być WZMOCNIENIA ,a nie ,,wzmocnienia'' .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)