Aston: Między Forlanem a "Brazylijczykami Ptaka" jest jeszcze... jakby rzec... troche przestrzeni. Drużyny takie jak Nacional mają zwykla bardzo szeroką kadrę. Ktoś, kto ociera się o pierwszy skład, ale zwykle grzeje ławę, może być dla nas znakomitą opcją; dla nich wypożyczenie też może być interesujące, bo chłopak u nas będzie widoczny, a tam i tak nikt go nie kupi. U nas może się wypromować - z pożytkiem (finansowym) dla Nacionalu.
-
-
Nowe wzmocnienia
no właśnie, z Nacionalu przyjedzie paru młodych obiecujących, "rozwojowych", a myślę, że oni tu przyjadą właśnie wypromować się.
nie można zrównywać młodych Urugwajczyków ze starymi Brazylijczykami ;)
no zobaczymy...
A mnie się podoba Szymiczek z Wodzisławia. Młody, goni po całym boisku, dobrze centruje. A Odra nie sprzedaje za jakieś niebotyczne pieniądze
Do kiedy Oziemczuk ma kontrakt? To dobry i bardzo perspektywiczny zawodnik, podpora reprezentacji U-21.
No to może nas wzmocni Olle Olle....he,he,he
Ja bym sie jednak zastanowił nad ich wysokim graczem z nr 8 (reszta grała archaicznie, czego należało się spodziewać)
W sumie to Ci Urugwajczycy niewiele pokazali...
Jedyny ewentualnie który mógłby nas wzmocnić (bo widać ze kolo ma potencjał) to
"OLE OLE" :D Bankowo jest lepszy od Bani a na dodatek ma bardzo medialne nazwisko, które mozna by wykorzystać łatwo w celach marketingowych :)
Cała Polska znałaby go już po pierwszej kolejce ligowej nowego sezonu :D
za ole ole moge sam zaplacic-zresztą po gali chyba caly swiat wie ze to moj ulubiony zawodnik...:-)
Olle Olle, Olle Olle - nie damy się, nie damy się.
Kupuj Hamer kupuj.
A ja mam koszulke od Olle Olle :D:D hihihi :P + korki z autografem od Bojara :P A teraz anegdotka. Gadalem chwile z tym Olle Olle, zaproponowalem mu, oczywiscie po hiszpansku (Cambio :D) Wymiane, koszulke + szalik Pasow, za jego koszulke meczowa. Chlopak sie zgodzil, dal mi koszulke, jeszcze porozmawialismy i sobie poszedl. Pozniej sobie stoje i slysze "Mateus, Mateus!!!" odwracam sie, a tu nikt inny jak sam Olle Olle. Podchodzi do mnie, i mowi "Hej, do you know where i can buy condoms here??" :D:D To znaczy, ze spodobaly mu sie polskie dziewczyny, wiec mozna go brac. Ma chlopak dobry gust! I sympatyczny jest.
Może zainteresowalibyśmy się Tomkiem Rząsą????
chyba juz sie zainteresował nim Lech Poznam a pozatym jakos dlamnie Nowak pasuje jak ulał na lewego obronce jeszcze jest mlody Uszalewski i nie zapominajmy o Radwanskim
Swięte wsłowa dev!!!:D
nie podlizuj sie ;)
Mam nadzieję, że pójdziemy w jakość a nie ilość. Nam nie potrzeba wielu nowych średniaków, ale 2 istotne zakupy. Istotne tzn.że przychodzą lepsi od tych co grają. Bagnicki ma być lepszy? Wątpię.
A Matusiakowi propozycje gry w swoim zespole złożyła nasza sąsiadka.
a Bogdan Zając ?jest do wzięcia tylko czy jeszcze coś potrafi ?
Santo ... :)
To jest wzmocnienie na lata 2010-2011
Arkadiusz Baran będzie zawodnikiem Cracovii do 2011 roku. Dzisiaj pomocnik Pasów przedłużył obowiązujący go kontrakt o dwa lata.
Jestem bardzo zadowolony z takiego rozwiązania. Kontrakt podpisałem do 2011 roku, jestem związany z Cracovią dlatego cieszę się, że będę zawodnikiem Pasów. Grać będę najlepiej jak potrafię, dla tego Klubu warto oddać serce. - mówi zaraz po zamknięciu rozmów Arek Baran.
Zapytany o cel piłarski na przyszły sezon bez wahania odpowiada, że jest nim walka o Mistrzostwo Polski.
Arkadiusz Baran jest zawodnikiem Cracovii od 2003 roku, w listopadzie skończy 27 lat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)