Na żywo z Gdyni relacjonował wysłannik przez komure:
Cieszmy się z remisu....mogliśmy w pałe chwycić.
Może wreszcie sie fortuna odwróciła i szczęście nam dopisąło:)
-
-
ARKA - CRACOVIA 1 : 1
i teraz Stefan pracuje z druzyną do soboty i bedzie dobrze....musi być dobrze
K.......S........C
Może się i bał, ale nie miał wyboru :)
mamy najgorsza obrone w lidze 39 straconych tyle samo straconych ma jeszcze polonia
Należy cieszyć się z pierwszego punktu zdobytego od dawien dawna.... Niestety to na tyle z tą radoscią, bo gra juz była tragiczna, jak wynikało z relacji radiowej.... To nie wróży nic dobrego w następnych meczach.... Poza tym kontuzja Karwana, kolejna kartka Barana.... Obroną Częstochowy w takim wykonaniu jak dzisiaj nie osiągniemy nic w kolejnych meczach.... Czarno to widzę:(:(:( Szkoda, że jeszcze Górnik Zabrze zremisował:(:(:(
Ufff...
Po tym, co słyszałem w radiu, to odbrze ze skończyło się remisem.
Nie narzekałbym, bo:
1. My mamy - w końcu! punkt - może się odwróci passa... To dla nich bardzo ważne...
2. My mamy punkt a Arka nie ma trzech!
3. Arka walczyła starsznei, to dla nich był bardzo ważny mecz
4. No i graliśmy na wyjeździe.
A rzeczy smutnych...
1. Myślałem że kartki dla Barana nie ma bo w radiu nie słyszałem. Cóż...
2. Ten Moskalewicz... No znowu ten oszust podatkowy i pakjac boiksowy...
--A pozytywnie
- nie wiem czy kartki słuszen czy nie, Niw idzxiałem. Ale chyba nas jednak żyro tym razem nie wyżyrował.
- bardzo ładnei w radiu komentował p. Bernasik! Z przejęciem, emocjami - juz drugi mecz. Wielki plus dla niego! Jak się przełączali na Reymona - widać było różnicew komentarzu. Wyrazy uznania, panie Grzegorzu!
jeżeli chodzi o kartke dla Barana (tą tylko widzałem w skrócie) to jak najbardziej zasłużona i niestety całkowicie z winy Arka.
Lekko odzyłem po tym punkcie w Gdyni, mówię wam my w końcu wygramy kiedyś jeszcze mecz, chyba.....:)
żyro?
nawet nie cierpiący Cracovii kretyn Błoński powiedział w C+, że żyro nie dał ewidentnego karnego dla Cracovii. O przedłużeniu meczu do momentu gdy zdał sobie sprawę z tego, że Arka gola chyba już nie strzeli - już nie mówię. Ale ponieważ ten wynik nie był w interesie jego ukochanego Zagłębia Lubin, a jedynie w interesie jego sąsiada Wróblewskiego - to aż tak bardzo nie żyrował
kartka dla Barana słuszna, dla Gizy na pewno nie, tej dla Wacka nie pokazali, dla Olszy też, ale za grę bramkarza na czas to jest prawie automat
zdjęcia z meczu są już na stronie Arki:
http://www.arkowiec.com/
Bardziej ewidentnego karnego, jak za faul Wyparły na Banii 2 lata temu to już soie trudno wyobrazić...
No nic, grunt że jest punkt - ma to znaczenie psychologiczne, jakże ważne.
Panowie trzeba sie cieszyc z tego co mamy czyli z tego 1 punkcika co daje nam narazie 27 punktów łącznie czyli jeszcze 6-7 punktów brakuje nam do utrzymania.
Ja z nerwów nie słuchałem juz nawet relacji radiowej, tym bardziej jak dowiedziałem sie z netu za stracilismy bramke do szatni po strzale ex-wiślakopaprykarza Moskalewicza. Myślałem ze to juz koniec...
Remis przed meczem brałem w ciemno i ciesze sie z niego :)
szkoda ze Zabrze uratowało punkt z Lubinem, ale dobrze ze niezdobyło kompletu :) tym bardziej ze mają oni jeszcze mecze z m.in Koroną, Wisłą i Legią - i nie przewiduje dla nich zdobyczy punktowej jesli tylko Wisła nie straci dystansu do Legii...
w tej sytuacji dzis w meczu Łęczna-Polonia najlepszy dla nas byłby remis...
Z remisu jestem zadowlony i to bardzo, teraz nam potrzebne 3 punkty z Odrą i będize lux ;].
Meczu nie widzialem,ale wazne sa punkty,w tym konkretnym przypadku 1 zdobyty!Na ladna,dobra gre,przyjdzie czas ,jak sie utrzymamy!Teraz licze na 3 w Wodzislawiu!!!
ten kto słuchał radia kraków to tak ja cheba przeżył w ciągu 90 min 3 zawały serca:):):)
ja meczu nie widziałem ale mimo to się nie podniecam bo co prawda remis ale w ostatnich meczach strzeliliśmy tylko 4 bramki z tego 3 były udziałem Gizy--> co gdyby nie on ? teraz też strzelił ... jak ktoś oglądał mecz niech powie czy dobrze grali
Sluchalem Radia Krakow i szalalem jak dziki. Moim zdaniem ... WRACAMY! Wazna jest nastepna kolejka. Korona Kielce - Górnik Zabrze, Amica Wronki - Arka Gdynia, Lech Poznań - Górnik Łęczna,Polonia Warszawa - GKS Bełchatów. Trzeba wygrac z Odra!
Ładnie graliśmy i znowu brak skuteczności... aczkolwiek Arka to dobry rywal i nie rozumiem czemu figurujemy na takich pozycjach
Obrońce!!! Karwan to ja nie wiem co on robi w pierwszym składzie??Chyba tylko dlatego że nie ma kto grać na tej pozycji on wsytępuje. Slawek w bramce jak na tak długa przerwę w wystepach pierwszoligowych całkiem niźle.Zapamiętałem tylko jedno nieporozumienie z.... KARWANEM po którym ledwo bramki nie straciliśmy. Pomoc nawet nawet.Bojar chyba zaczął coś grać.Nawet Bania coś biegał ale już ze strzałami to sobie nie mógł poradzić. Młodzi poprawnie chociażsie niczym nie wyróżnili.
W sumie po strzeleniu bramki Areczka nas przycisnęła grubo. I tylko dzięki dobrej postawie Sławka w bramce oraz szczęściu można zawdzięczać ten punkt.
Chociaż już jakies oznaki poprawy są.Akcje sie zazębiajom tylko to co zwykle NIE MA KTO STRZELIĆ CELNIE!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)