Wez Roman i zglos swoj akces na trenera skoro masz doswiadczenie i umiejetnosci na poziomie Kasperczaka i osiagniecia sportowe niczym Zurawski! Ja przynajmniej zanim zaczalem jechac po Mikulskim poczekalem do pierwszego meczu! No ale coz! To Ty jestes wyksztalconym i swiatlym dziennikarzem a ja debilem czy idiota jak to mnie raz juz nazwales (ja pamietam i bede pamietal to) wiec pewnie masz racje guru!:(
-
-
STEFAN BIAŁAS MUSI ODEJŚĆ?
tak, potwierdzam, nie jesteś zbyt lotny chłopcze,
chociażby dlatego, że nie zauważasz, jak nie jadąc wogóle po Stawowym i Mikulskim pozwoliłem sobie na pierwszy głos krytyczny wobec niejakiego Białasa z powodów a) marketingowych, b) sportowych, c) psychologicznych..
napisałem dlaczego tak uważam, czekam teraz do pierwszego meczu i trzymam za Białasa kciuki..
pzdrw
p.s. nie jestem dziennikarzem tylko profesjonalnym trenerem, mam licencję trenerską, uczyłem nowoczesnej taktyki Kasperczaka i Stawowego, odbyłem dwa staże z Murihno i Vincente del Bosque i wciąż nie wiem, czemu prof. Filipiak do mnie jeszcze nie dzwoni ;)
Ciekawe czy w cztery oczy tez taki pyskaty bylbys! :P
Białas jest do wywalenia! Nie wygrał jeszcze żadnego meczu, ba nawet nie zremisował!
Za jego rządów Cracovia nie zdobyła ani jednego punktu!!!
Drugi już dzień gościu w Klubie jest i wciąż nie widać efektów.
Swoją drogą, to jak z nut widać było w ostatnich sześciu meczach z "użyciem" Stawowego.
A posadowienie gwaizadek na ławce, i w zamian lansowanie Szczoczarza, Świstaka etc. to przyznam również nowatorskie.
Misio Pas- na żartach się znam czytać też umię ,ale nikt mnie nie przekona ,że ten temat w obecnejsytuacji jest na miejscu.Nie można w tak ciężkiej dla nas chwili robić sobie jaj bo to ubliża ludziom którzy P.BIAŁASA na to stanowisko postawili.
Komu ten wątek ubliża? Ale konkretnie proszę. I dlaczego. Też konkretnie.
Sytuacja jaka jest, każdy widzi. Przyda się nam czasem jakiś wątek dla jaj, bo jak tak dalej pójdzie to wpadniemy w totalną paranoję i to w dodatku w kiepskim humorze.
Idą bardzo smutne czasy,
w drugiej lidze będą Pasy
- winne temu są Białasy.
ale jest jeszce jedna sprawa! jak Bialas odejdzie z Cracovii i wroci do legiii lepszych pilkarzy tam posciaga i wtedy u nas nikogo "dobrego" nei bedzie!!
Kłania nam się druga liga
Stefan Białas nie wygrywa ;)
Żarty żartami, ale temat jak najbardziej na miejscu. Mam pewne watpliwosci co do osoby Bialasa. Koles jest jednoczesnie pracownikiem CWKS Legia, wprawdzie na czas pracy u nas zawiesil prace tam, ale w przypadku gdyby Cracovia spadla (tfu tfu!!) na Bialasa bedzie czekala praca w CWKS (!), wiec nie bedzie czul zadnej presji. Druga sprawa, Bialas nie jest emocjonalnie zwiazany z Naszym klubem, wiec moze go malo obchodzic czy najstarszy polski klub bedzie gral w I lidze czy nie.
jeśli Białas ma zostać to ja się pytam co on zrobił dla Cracovii???
Nic, słownie - czy jak kto woli literalnie - NIC!!!
Musi więc odejść.
Przynajmniej póki czegoś dla nas wreszcie nie zrobi...
benek86 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Żarty żartami, ale temat jak najbardziej na
> miejscu. Mam pewne watpliwosci co do osoby
> Bialasa. Koles jest jednoczesnie pracownikiem CWKS
> Legia, wprawdzie na czas pracy u nas zawiesil
> prace tam, ale w przypadku gdyby Cracovia spadla
> (tfu tfu!!) na Bialasa bedzie czekala praca w CWKS
> (!), wiec nie bedzie czul zadnej presji.
CWKS Legia gra w A klasie (albo okręgówce już nie pamiętam)
Druga
> sprawa, Bialas nie jest emocjonalnie zwiazany z
> Naszym klubem, wiec moze go malo obchodzic czy
> najstarszy polski klub bedzie gral w I lidze czy
> nie.
Czy Mourinho jest emocjonalnie związany z Chelsea? A Rijkaard z Barcą? A Petrescu z Gwardią?
Białas ma bardzo dużą motywację większą niż inni. Może zaistnieć w środowisku trenerskim. To jest jego ostatnia szansa. Słyszysz? O-s-t-a-t-n-i-a!
I jeszcze jedno, ale z innej beczki... Korona poważnie rozważa kandydaturę Stawa na trenejro. Są zawiedzeni Wieczorkiem ... Wiadomość mam z pierwszej ręki. Od działacza.
To oznacza, że Piechna będzie wolny ;)
Ale on już chyba swoje 5 minut ma za sobą
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> benek86 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Żarty żartami, ale temat jak najbardziej na
> > miejscu. Mam pewne watpliwosci co do osoby
> > Bialasa. Koles jest jednoczesnie pracownikiem
> CWKS
> > Legia, wprawdzie na czas pracy u nas
> zawiesil
> > prace tam, ale w przypadku gdyby Cracovia
> spadla
> > (tfu tfu!!) na Bialasa bedzie czekala praca w
> CWKS
> > (!), wiec nie bedzie czul zadnej presji.
>
> CWKS Legia gra w A klasie (albo okręgówce już nie
> pamiętam)
>
> Druga
> > sprawa, Bialas nie jest emocjonalnie zwiazany
> z
> > Naszym klubem, wiec moze go malo obchodzic
> czy
> > najstarszy polski klub bedzie gral w I lidze
> czy
> > nie.
>
> Czy Mourinho jest emocjonalnie związany z Chelsea?
> A Rijkaard z Barcą? A Petrescu z Gwardią?
Co do pierwszej czesci zacytowanej przeze mnie to czepiasz sie. Białas jest pracownikiem CWKS i jest tam od szkolenia dzieciakow.
Wszyscy trenerzy wymienieni przez Ciebie mają jedno miejsce pracy. Mourinho w Chelsea, Rijkard - Barca, rumun - gts. Za to Białas ma w Cracovii i legii.
W końcu On jest w galerji sław Legły a mnie osobiście to przeszkadza.
Wlaśnie był w "Elegi" to się mógł nazywać Białas.Teraz jest u nas powinien zmienić nazwisko na Białas-Czerwonas, czy coś....
Benek: Legia Waltera i CWKS to jak MKS i SKF. Szkolenie dzieciaków w CWKS i doglądanie zespołu z okręgówki to nie jest wyzwanie dla człowieka, który prowadził zespoły z 1 i 2 ligi francuskiej, był asystentem Houlliera i Lemerre'a. To wszystko daje gwarancję pełnego zaangażowania.
podzial klubowe w tym momencie powinnismy wsadzic w dupe, mniejmy nadzieje ze to jest profesjonalista i ma inne spojerzenie na ten swiat niz my kibice.. trzeba nam nowej krwi a on jest idealny... pozyjemy zobaczymy..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)