To nie literówka to matolstwo.
-
-
REMONT HALI !!!!!
Nie będę mędrkował, bo dziś w publikacji wyników typera sam błęda strzeliłem, no i co? Nic. Ot, mówi się trudno i kocha się dalej. Ale faktycznie - jak to widziałem na naszym fajansie koło południa, to przyznam, że w oko troszkę ukłuło... 😀
To nie błąd. Błąd robi się nieświadomie a ten ktoś kto to pisał po prostu nie wie jak pisze się to słowo. Jeśli nie umie się pisać to nie powinno się do tego zabierać.
Profesor się w grobie przewraca co najbliżsi zrobili z jego Klubem!
[quote]#post1725125 Profesor się w grobie przewraca co najbliżsi zrobili z jego Klubem![/quote]
Kusi mnie Szymborską zacytować...
[quote]#post1725126 [quote]#post1725125 Profesor się w grobie przewraca co najbliżsi zrobili z jego Klubem![/quote]
Kusi mnie Szymborską zacytować...[/quote]
Rozumiem, że masz na myśli "Nic dwa razy się nie zdarza" i chcesz powiedzieć, że drugiego Profesora już nie będzie?
- Edytowany
Na pewno w kontekście inwestycji za pare milionów w płytę i instalacje ten błąd ortograficzny jest największym dowodem na to że klub jest w ruinie…. Gratulacje…
[quote]#post1725127 [quote]#post1725126 [quote]#post1725125 Profesor się w grobie przewraca co najbliżsi zrobili z jego Klubem![/quote]
Kusi mnie Szymborską zacytować...[/quote]
Rozumiem, że masz na myśli "Nic dwa razy się nie zdarza" i chcesz powiedzieć, że drugiego Profesora już nie będzie?[/quote]
Prawdę mówiąc miałem na myśli [i]"Umrzeć - tego się nie robi kotu. Bo cóż ma począć kot w pustym mieszkaniu?"[/i].
Ale nie chciałem tak wprost wystrzelić, żeby nie być zbyt na serio odebranym, bo to w moim zamyśle miało być trochę "podejście do sytuacji zwykłej literówki z uśmiechem", a nie "brzydka aluzja do sytuacji". Więc tak tylko delikatnie chciałem zasugerować.
"Cieńcie" to pożywka dla Marchewy, żeby miał o czym pisać na forum.
[quote]#post1725128 Na pewno w kontekście inwestycji za pare milionów w płytę i instalacje ten błąd ortograficzny jest największym dowodem na to że klub jest w ruinie…. Gratulacje…[/quote]
To nie błąd ortograficzny. Już to wyjaśniałem, ktoś nie umie po polsku.
[quote]#post1725144 [quote]#post1725128 Na pewno w kontekście inwestycji za pare milionów w płytę i instalacje ten błąd ortograficzny jest największym dowodem na to że klub jest w ruinie…. Gratulacje…[/quote]
To nie błąd ortograficzny. Już to wyjaśniałem, ktoś nie umie po polsku.[/quote]
Ehhh, widzisz @MSC#10852 jaki ja głupi jestem? Dowcip nauczycielski o Krymie napisałem w wątku o socios, a przecież tu by się nadał o wiele, wiele lepiej... 😂
Marchewa, trzeba leciec do miasta zablokowac remont! mysle, ze macie wprawę w tym temacie.
@żółta kaczka#4267
Teraz kiedy przypomniałeś ten dowcip o Krymie to przyszło mi do głowy, że to może po góralsku ktoś napisał to cięcie 😂
[quote]#post1725159 @żółta kaczka#4267
Teraz kiedy przypomniałeś ten dowcip o Krymie to przyszło mi do głowy, że to może po góralsku ktoś napisał to cięcie 😂[/quote]
To je polsky hokej... także tego... no wiesz... 😁
No i widzisz Wąski coś narobił, urwałeś kurze złote jaja
[quote]#post1725167 No i widzisz Wąski coś narobił, urwałeś kurze złote jaja[/quote]
@Marchewa#42769 nie urwał. @Marchewa#42769 ucieńcił. 🤣
Jeden "yndywydualny blond", a tyle radochy dla Marchewy. 😁
Ale boli odcieńcie od piniendzy z lodowiska 😉
Ehhh, Kochani... ja Wam zdradzę sekret - w polskim hokeju i na polskich lodowiskach "prawdziwie poważnych piniendzy" nie można wydoić bo ich tam zwyczajnie nie ma. Zapewniam Was. Nie zarzucajcie takich rzeczy proszę, jeśli nie wiecie czy tak w istocie jest.
Dowcip mi się przypomniał a propos. Facet budzi się w nocy i słyszy że ktoś mu myszkuje w sąsiednim pokoju. Wstaje, idzie i patrzy, a tam jakiś drab w kominiarce i z latarką. Zapala światło i pyta "co pan tu robi?" Zaskoczony drab odruchowo odpowiada "yyy... szukam pieniędzy... kosztowności... biżuterii...", na co właściciel proponuje "to może zróbmy tak, że ja panu pomogę, a jak coś znajdziemy to się podzielimy po połowie, dobra?"
Niby tylko dowcip, ale w pewnym sensie to jest polski hokej w pigułce.
Niestety.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)