Cabaj obroniłby dziś ten stały fragment gry bo ma dłuższe ręce ;)
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
dudi74 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Aston o jakiej grze obronnej my mówimy?
> My przedewszystkim nie mamy obrony!
Poruszasz drażliwe tematy.
O jakiej formacji można powiedzieć, że na dzień dzisiejszy ją "mamy"? :D
Też mi się wydaje, że Marcin by to wyciągnął. Cabaj zawsze wysoko wychodzi w powietrze w takich sytuacjach a Merda dzisiaj jakoś tak nisko leciał. No ale nie ma co gdybać bo nie stał dzisiaj w bramce.
Ślusarski mu trochę zasłonił wyskakując z muru.
bullshit!
Cabaj na derby ponieważ :
- wariat
- lepiej gra na przedpolu (Marcelo)
- walczy o kontrakt
- ma lepszy refleks
Proste że Cabaj by to obronił . Wyższy , Lepszy wyskok , bardziej sprawny fizycznie . A na derbach powinien grać bo jest bardziej z Cracovia zżyty
CABAJ NA DERBY !
MARCIN CABAJ !!!!!!!!!!!!!!!!
Marcin wracaj na derby!
nie widze innej możliwości - Cabaj między słupkami na derby !!!
Cabaj to już przeszłość. Niech się nie ośmiesza więcej, ani w bramce, ani na forum przybierając przeróżne imiona np. Asi@(udaje pedała, a może jest?), isaak itp. Było miło, ale się skończyło.
Monday Napisał(a):
> Cabaj to już przeszłość. Niech się nie
> ośmiesza więcej, ani w bramce, ani na forum
> przybierając przeróżne imiona np. Asi@(udaje
> pedała, a może jest?), [b]isaak[/b] itp. Było miło,
> ale się skończyło.
teee Mondaj - groblanin Ci pogonił towar ? :D
Nie isaac "poniedziałek" chyba sam diluje, bo towar ma lepszy od groblanina :)
U niego takie jazdy to norma :D
Głodnemu chleb na myśli, a narkomanowi?
Marcin powinien zabronić w debrach!!!
6 dni później
Odnośnie czarnoskórych piłkarzy to znalazłem jeszcze świetnego kandydata do naszej bramki, gość jest naprawdę gibki...
http://sport.wp.pl/kat,109318,title,Bramkarz-o-malo-nie-skrecil-sobie-karku,wid,11855786,wiadomosc.html?ticaid=1a2d0
gibki to był Giętki Ramirez:) ja chciałbym przypomnieć, że bramkarze są jedynymi polskimi piłkarzami, którzy ostatnio reprezentują europejski poziom. Jeżeli nie trafia się w polu widzenia taki fart, jak Janek Mucha, to lepiej poprzestać na polskiej lidze, a może najlepiej - nawiązać współpracę z Dowhaniem.
Monday Napisał(a):
> pedała, a może jest?), isaak itp. Było miło,
> ale się skończyło.
Ciekawa obserwacja, zwłaszcza skojarzona z innym postem:
[i]Aston1906
Re: Łukasz Merda - witamy w Cracovii! nowe
11 maj 2010 - 13:41:04
Zbanowanie konta "Pasiak 89" nic nie da. Powróci jako "Monday" albo "Koszer".
Sam nie jestem zwolennikiem talentu Marcina, ale daleki jestem od obsesji na tym punkcie.[/i]
:D :D :D
Na marginesie - gdyby Cabaj istotnie czytał to forum, to byłbym dla niego pełen podziwu. Po tylu pomyjach, jakie niektórzy tu na niego wylewają, z Pasiakiem 89 na czele, chyba wszystko człowiekowi powinno lecieć z rąk ze stressu przy każdej piłce, która idzie w jego stronę.
Monday Napisał(a):
> pedała, a może jest?), isaak itp. Było miło,
> ale się skończyło.
Beznadziejna wypowiedz !!!!!!! Osoba, która wypowiada sie jako Asi@ nie jest pedałem tak w woli wyjaśnienia, a nawet gdyby była to nie jest Twój problem !!! Nie wiem czy jeseś w stanie sobie wyobrazic fakt, że Cabaj dzieki swojej grze i kilku wspaniałych latach w Cracovii przekonał do siebie setki osób, które chcą i sa w stanie stanąć w jego obronie, dlatego też Marcin nie musi tego robic na forum sam przybierając rożnorakie nicki !!! To tyle co miałam do powiedzenia :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)