mimo , że Wojtek popełnił błąd nie dając mu odpocząć....
MARCIN - JESTEŚMY Z TOBĄ!!!!!!!!!!!!!
JESZCZE BĘDZIESZ WIELKI, WIEM CO PRZEŻYWASZ, ALE MUSISZ TO PRZEZWYCIĘŻYĆ, JESTEŚ MOCNY!!!!!
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Ta i jeszcze mu znów zaśpiewajcie że nic sie nie stało. Jakby miał jaja to by sam nie wyszedł na mecz skoro sam wie że jest w słabej formie.Ale widać też wielka gwiazdka sie z niego zrobiła i już normalnie wszyscy go kochają i jest cacy.GÓWNO PRAWDA!!! Jest teraz słaby i niech mi sie nawet na oczy nie pokazuje.
Marcin nigdy nie gwiadorzył
Monday Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zagrał z Górnikiem Zabrze. Olszewski wówczas
> puszczał seryjnie szmaty i uczynił to w czterech
> meczach = 10 bramek! Z lubinem =2, z Łęczną =3, z
> Legia =3, ... i jesccze z kimś Nie pamiętam.
Z Odrą. 3. 11 bramek w 4 meczach.
Widać jakim błędem było nie wystawienie Olszewskiego w PP. Jeśli dojdzie do zamiany z Cabajem to na boisku będziemy miec bramkarza, który od roku nie bronił ani w lidze, ani w pucharach, anie - jeślisię nie mylę - nawet w rezerwach.
Czarno widze sytuacje z bramkarzami, Cabaj nie jest w formie po dzisiejszym meczu pewnie wpadnie w jakas depresje, Olszewski wogóle nie gra, jak wpuscić do gry Sławka, który nie rozegrał meczu w ostatnim roku, może się to zakończyć jeszcze większą tragedią. A dobrego trzeciego bramkarza nie posiadamy. Więc z Amicą lepiej niech Cabaj zagra, psychicznie musi się podbudować i zapomnieć o tym fatalnym wystepie. Z drugiej strony irytuje mnie dzisiejsza wypowiedz Filipiaka, który powiedział że nikogo w przerwie zimowej nie kupi, jesli tak stawia sytuacje Prezes to nie mamy co mazyć o pucharach. Wracajac do tematu to niesadze, że Stawowy popełnił bład wystawiając Wąskiego na bramke, ponieważ nie miał innego wyboru, ale od dłuszego czasu jestem zdania, że powinnien się zmienić trener w Pasach, Wojtek już prowadzi zespół monotonnie przydał by sie trener, który osiągnołby wkońcu cos z Cracovia ! ! !
HEJ HEJ CRACOVIA !!!
Łukasz_KSC Napisał(a):
> RaDar wstydem jest to,że mamy takich kibiców jak
> ty,którzy potrafią tylko bluzgac na swoją
> drużynę!!!Owszem Marcin popełnil dzisiaj okropny
> błąd i ja też jestem WKUR...ale nie pisze tego ze
> nie zasługuje na pasiastą koszulke!Przypomnij
> sobie ile razy krzyczałeś na meczu MARCIN
> CABAJ,ile dobrego zrobił za czas odkąd stoi w
> naszej bramce.Więc człowieku wyluzuj jesli uwazasz
> sie za kibica Cracovii!Takich jak ty jest niestety
> w naszym gronie ZA DUŻO i to jest największą
> HAŃBĄ!!!!!!!!!!!!
>
> CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ
> !!!!!!!!!!!!!!!!
dobra przyznaje racje ale tylko dlatego że oglądałem magazyn ligowy i wypowiedz Naszego Profesora i już wiem że w tym klubie nigdy nie bedzie normalnie bo skoro gosciu przyznaje że Cabajowi mógł sie zdarzyć taki błąd a w meczu walczymy o 3 miejsce a On zwala wszystko na sędziego to już wiem dlaczego wtopilismy we Wronkach poprostu Cracovia nie dorosła do gry w pucharach a Filipiaka poprostu na nie nie stać .....
CRAXA KSC napisał "przydał by sie trener, który osiągnołby wkońcu cos z Cracovia ! ! ! "
Czyżbyś nie zauważył, że jednak w ciągu ostatnich paru lat jednak "coś" trener osiągnął?! Proszę bądź sprawiedliwy!
Cabaj nie jest jedynym winnym przy drugiej bramce. Ja się pytam, kto dopuścił żeby po stałym fragmencie gry Piechna znalazł się sam bez opieki przed bramką? Odpowiedź brzmi: Łukasz Skrzyński.
Karwan przy stałych fragmentach krył Hernaniego. Tak było i tym razem. Skrzynia stał koło Piechny, bo trudno powiedzieć że go krył. Zachował się zupełnie jak nowicjusz, nieodpowiedzialnie. Stanął, podczas gdy Piechna natychmiast po wybiciu wolnego uciekł mu i przemieścił się w kierunku Cabaja. A Skrzynia tylko się odwrócił i patrzył. Wierzył że Cabaj złapie. Karwan natomiast zachował się inaczej. Cały czas ubezpieczając Cabaja blokował Hernaniego, który nawet po błędzie Cabaja będąc 2 kroki od piłki nie mógł nic zrobić.
Skrzyński nie ma nawyków rasowego obrońcy.
FortArt Napisał(a):
> Widać jakim błędem było nie wystawienie
> Olszewskiego w PP. Jeśli dojdzie do zamiany z
> Cabajem to na boisku będziemy miec bramkarza,
> który od roku nie bronił ani w lidze, ani w
> pucharach, anie - jeślisię nie mylę - nawet w
> rezerwach.
Olszewski bronił w meczu PP z Kujawiakiem w Krakowie. W rewanżu bronił już Cabaj.
Mrcin trzymaj się !!! Teraz musisz odpocząć ale wierzę, że wrócisz między słupki w wielkiej formie !!!
Kiedy ostatnio Marcin wystapil w kadrze B??
Bo mecz z amika chyba nie byl zaliczany jako oficjalny...
[i]
Re: Marcin Cabaj !!!
Autor: Łukasz_KSC (IP zapamiętane)
Data: 04 gru 2005 - 22:34:24
(...) wstydem jest to,że mamy takich kibiców
(...),którzy potrafią tylko bluzgac na swoją drużynę!!!
Owszem Marcin popełnil dzisiaj okropny błąd i ja też jestem WKUR...
ale nie pisze tego ze nie zasługuje na pasiastą koszulke!
Przypomnij sobie ile razy krzyczałeś na meczu MARCIN CABAJ,
ile dobrego zrobił za czas odkąd stoi w naszej bramce.
Więc człowieku wyluzuj jesli uwazasz sie za kibica Cracovii!
Takich jak ty jest niestety w naszym gronie ZA DUŻO (...)
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!
---------
Autor: raf_jedynka (IP zapamiętane)
Data: 04 gru 2005 - 23:22:50
Doping nalezy sie Cracovii
a nie tylko wygrywajacej Cracovii
Natomiast Marcin Cabaj mecz z Amoca powinien ogladac z ławy
i dopingowac Slawka Olszewskiego.
To mu dobrze zrobi
-----------
Autor: Łukasz_KSC (IP zapamiętane)
Data: 04 gru 2005 - 23:28:25
Ale ja po prostu nie moge wytrzymac, jak czytam 90% postów na tym forum!Dzis wszyscy napier... na piłkarzy ale w momencie wygranej wszystko jest ładnie pięknie,piłkarzy chcą na rękach nosić!I taka osoba mieni sie kibicem????Kur.. a nie kibicem!Popieram Nachmana: Gratulacje dla kibiców sukcesu!!!!!!!!
------------
Autor: docent (IP zapamiętane)
Data: 04 gru 2005 - 23:38:02
W dzisiejszym meczu konczacym rozgrywki o mistrzostwo Brazylii Coritiba wygrala na wlasnym stadionie 1:0 z wicemistrzem Internacional. Przez cala druga polowe nieustajacy doping, 25 tysiecy kibiców placzac odspiewalo hymn klubu.
Drobny szczegól: od poczatku 2 polowy bylo juz na 100% wiadomo, ze Coritiba spadla do drugiej ligi.
Co na to nasi kibice sukcesu?
[/i]
Popieram szanownych zacytowanych przedmówców.
Przy stanie 2:1, w przerwie mgielnej, gdy koło trybuny przechodził Stawowy, były wielkie brawa, okrzyki entuzjazmu. Po meczu - liczne nieprzyjemnne wrzaski na temat Stawowego i Cabaja.
No kurczę blade, ten mecz był naprawdę nietypowy. Nie wlaczyli? Walczyli. Z bardzo dobrym przeciwnikiem. Do 68 minuty byli lepsi. Zdecydowanie.
Mgła wybiła wszystko z rytmu, ten mecz nie powinien być rozgrywany dalej - mimo tego,
że myśmy (kibice) chcieli. Ale przy stanie 2:2 mgła się zrobiła większa. I wtedy bezdyskusyjnie należało to przerwać.
A Cabaj... Rany boskie! Jak można było zrobić taki błąd...
Ale cóż - pech jego polega na tym, że obok był Piechna i że przegraliśmy ten mecz. Takie jest życie.
Wbrew temu, co niektórzy piszą, nei uważam, że po Zagłębiou Lubin powinein pójść na ławę. Opieram to na wypowiedziach wielu ekspertów od bramkarskiej psychiki. Jeden błąd i ława - wtedy bramkarze są spięci i w efekcie jest to działanie bardzo krótkofalowe. Ale teraz istotnei należy dać mu odpocząć.
I bardzo dobrze, że następnego meczu nie gramy u siebie - bo tacy nieliczni "kibice sukcesu" bardzo mogliby umilić naszym życie...
Marcin jak Wojtek bedzie chcial cie wystawic na amice to powiedz ze niechcesz skonczyc tak jak pewien nasz snajper imiennik trenera i zrob sobie przerwe
Marcin popełnił duży błąd, ale niezapominajmy jak każdy z nas jest człowiekiem i może mu się to przytrafić. Zwłaszcza że widoczność nie była najlepsza. W żadnym wypadku nie uważam aby trzeba było za to go usuwać z drużyny, ale trzeba poprostu wzmożyć prace na chłopakiem zarówno nad stroną fizyczną i psyhiczną.
Boli za to postawa "kibiców" którzy po słabszych występach odrazu krytykują i chcą sie go pozbyć z Pasów. Frajerstwo......
A TAK CZĘSTO WSZYSCY RAZEM ŚPIEWAMY:
"...NAWET W CHWILI ZŁEJ, NIGDY NIE OPUSZCZE JEJ..."
Kto chce się go pozbywać?
Zwyczajnie powinien odpocząć, przepracować zimę i zobaczymy co będzie słychać na wiosnę. To wszystko.
Dałbym go do rezerw od trzech meczów stracił 9 bramek widać ze nie jest w formie myslałem ze juz doświadczenie w niesamowicie szybki sposób zdobył i sie rozczarowałem. Widocznie musi odpocząć za taki katygoryczny niewybaczlny bład w meczu koroną powinien zostać surowo ukarany chodz w ostatnich meczach też ich było pare i zauważalne, gdyz od jego sytuacji cały kabaret się zaczoł - w postaci kary paru meczy, aby wiedział ze musi walczyć o miejsce w składzie, oni zarabiają duże pieniądze i im się w głowach troszeczke coś poprzestawiało ja obwiniam za wszystko Stawowego zły jestem na profesora który chce mu dawać dalej prowadzić pasy, ale też się nie dziwie bo zakładane załozenia ogólne czyli wejscie do ligi zajmowanie dobrych dla nas miejsc spełnia i to go ratuje. Prawda jest taka ze nasza cała polska liga jest tak słaba ze aż czasami przykro to klikac mówić, ale trzeba sie z tym pogodzic i ja sie nie dziwie ze jesteśmy w połowie tabeli czy nawet moglibyśmy byc przez chwile na pierwszym miejscu gdyż do tego trzeba mieć wypłacalny klub i troche szcześcia, którego nam brakuje nie patrze w tył powoli stajemy sie profesionalnym klubem co mnie cieszy ale do tego jeszcze daleka droga zle nie jest ALE.... trzeba zadać sobie pare pytań jedno z nich to jak to się mówi apetyt rośnie z miarem jedzenia i czy cchemy walczyć o puchary, mistrzostwo polski i nawet ligę mistrzów czy chcemy grać w pierwszej lidze i tyle juz wystarczy bo comarch załuje pieniedzy na wysze jak szlachetne cele?.hm SAMO ZYCIE pozyjemy zobaczymy!
po pierwsze:
protesuję przeciwko decyzji moderatorów (samych siebie związych zapewne samoironicznie GOD'ami) o zamknięciu tematu przeze mnie założonego po wczorajszym meczu...
wychodziłem z założenia: temat Marcin Cabaj to jedno, a temat "Wąski - You'll be never walk alone" to całkiem inna para kaloszy (albo małków jak ktoś woli)
a teraz moja opinia:
czy w meczu z Koroną powinien bronić Marcin Cabaj? Nie!
pisałem (nawet rozmawiałem o tym z decydentam) onegdaj (posty do odnalezienia), że w tym meczu, dla dobra samego Wąskiego - powinien bronić Sławek Olszewski.
Trenerzy podjęli taką a nie iną decyzję...
.. niestety wyszło na moje:(:(:(
czy we Wronkach powinien bronić Marcin Cabaj? Tak!
uzasadnienie: gdyby teraz zdjąć go z bramki, to dopiero byśmy (byście) zdołowali go... nie jako bramkarza ale jako człowieka...
czy wierzę w to, że we Wronkach - po kolejnym błędzie - bramkarza nie stracimy punktów? Nie wiem, raczej nie wierzę...
ale jeżeli NIE TERAZ TO KIEDY chłopak ma się "odrodzić"... bo chyba nikt nie wierzy (jeszcze bardziej niż w poprzednim pytaniu), że wiosną
Cabaj na lawę i tyle.
W 3 meczach 9 bramek puszczonych - jest tragedia .
Jakie załamanie/przełamanie ?
Dudek nie gra ,bo inny jest lepszy.
Nie znaczy to że Dudek jest słaby ale miał kilka "wtop "i usiadł na ławce - normalna kolej rzeczy.
Bania się przełamuje całą rundę, Szczoczarz parę lat i co drużyna ma z tego oprócz wylanego potu ?
Wszystkim pobudować pomniczki i przykryć kocem aby się nie przeziębili ,załamali ,nie wpadali w depresję.
Odpocznij sobie Cabaj ,może i fajny gość jesteś ale bramkarz ostatnio niestety marny.
Taka jest prawda i dołujesz nie tylko siebie, ale też drużynę.
TeDe: temat zamknąłem ja - po tym jak zobaczyłem 2 identyczne tematy - Twój zaczynał się do Wąski... drugi od Marcin Cabaj - reszta brzmiała tak samo - skoro są 2 identyczne nie widziałem powodów by wisialy 2 naraz takie same. Ja się GODa nie uważam, nigdy nikomu nawet tak nie dawalem do zrozumienia - więc nie wiem po co ten przytyk w moją stronę, zwłaszcza że wiadomo kto ten temat zamknął.
WĄSKI JESTEŚ CIENKI ALE TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)