no i się nagrał...
-
-
Marcin Cabaj - YOU WILL NEVER WALK ALONE !!!
Marcinie wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i nie przejmuj się ,że trener Janas nie wystawił cię jeszcze przyjdzie na to czas.Najważniejsze żebyś tak dobrze strzegł bramki Cracovii jak do tej pory.
Tylko Pasy !!!!!!!!!!!!!!!!!
wooo CABAJOS gral w meczu :):) reprezentacji..
brawo..
poscil karnego :P
Polska - Amica 2-2
Kojo:
[i]wooo CABAJOS gral w meczu reprezentacji.. brawo.. puścił karnego
Polska - Amica 2-2[i/]
W drużynie Amiki przeciw kadrze i Cabajosowi wystąpił na prawej pomocy (za Kikuta) Maciuś Bębenek z Kmity. Wcześniej podano, że miał być dziś testowany u nas. Wolał się przejechać 400 km.
Światowej kariery!
Marcin Cabaj leci do Baku.
W stolicy Azerbejdżanu polska ekipa zamieszka w hotelu Khazar Golden Beach Hotel.
W czwartek polscy piłkarze przeprowadzą trening na stadionie Tofika Bachramowa (w godzinie meczu). W piątek także odbędzie się jeden trening (17:00, czasu lokalnego).
Reprezentacja wróci do kraju w nocy z 4 na 5 czerwca.
Kadra na mecz z Azerbejdżanem:
Bramkarze: Jerzy Dudek (1973, Liverpool FC, Anglia, 50A), Artur Boruc (1980, Legia Warszawa, 7A), [b]Marcin Cabaj (1980, Cracovia, 0A).[/b]
Obrońcy: Jacek Bąk (1973, RC Lens, Francja, 60A-2 gole), Marcin Baszczyński (1977, Wisła Kraków, 20A), Tomasz Kłos (1973, Wisła Kraków, 61A-4 gole), Tomasz Kiełbowicz (1976, Legia Warszawa, 8A), Bartosz Bosacki (1975, 1.FC Nürnberg VfL, Niemcy, 6A), Tomasz Rząsa (1973, SC Heerenveen, Holandia, 27A-1 gol).
Pomocnicy: Jacek Krzynówek (1976, TSV Bayer 04 Leverkusen, Niemcy, 50A-8 goli), Kamil Kosowski (1977, 1.FC Kaiserslautern, Niemcy, 32A-3 gole), Sebastian Mila (1982, FK Austria Wiedeń, 17A-3 gole), Arkadiusz Radomski (1977, SC Heerenveen, Holandia, 11A), Mirosław Szymkowiak (1976, Trabzonspor Kulübü, Turcja, 21A-2 gole), Radosław Sobolewski (1976, Wisła Kraków, 7A-1 gol), Marek Zieńczuk (1978, Wisła Kraków, 5A), Mariusz Lewandowski (1979, Szachtar Donieck, Ukraina, 18A).
Napastnicy: Andrzej Niedzielan (1979, NEC (Nijmegen), Holandia, 14A-5 goli), Bartosz Ślusarski (1981, Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski, 2A), Tomasz Frankowski (1974, Wisła Kraków, 11A-6 goli), Maciej Żurawski (1976, Wisła Kraków, 41A-12 goli).
źródło: PZPN
9 dni później
no wczorajsza 2-a brama... ale jest mały exusik - boląca reka i ze bylo 4:1 na pare minut do konca.
Ale never again pls!
rączusia i główka...
Ktoś tu napisał, że Dudkowi też się zdarza
zdarza, ale jednostkowo.
A u Marcina to, niestety, normalka. A limit szczęścia po takich błędach chyba niestety już sie wyczerpał.
Reklamowali ostatnio jakieś zioła na koncentrację. Jak znajdę tę reklamę to ją wrzucę
haha bolaca reka :)))))
zastanawiam sie od kiedy to pilke probuje lapac sie rekami bez asekuracji.. juz nawet tak trampkarze nie lapia
zioła na koncentracje? chyba na wyluzowanie ;)
Misiu Ty juz lepiej nie szukaj co to było bo jak nasz MC zacznie je brać to Barthez przy nim bedzie maalutki, a ja zejde w koncu na zawał przy jakiejs najblizszej interwencji...
Kurwa ma chłpak wybity łokieć ...to nie byle co!Nie popełnił dużo błędów właściwie ten jeden straszny ale ja wybaczam i jebać pogoń zwłaszcza grzelaka!!!!!!11
Panowie Cabaj to najlepszy bramkaz jaki broni w polskiej lidze !
Pamietam go z wystepow w Podbeskidziu jest facet utalentowany !
no nie wiem.. w kazdym razie ja widze przynajmniej pieciu lepszych
9,81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> no nie wiem.. w kazdym razie ja widze przynajmniej
> pieciu lepszych
a konkretnie?
kolejnosc nieprzypadkowa: Majdan, Boruc, Wierzchowski, Cierzniak, Przyrowski
pozdro
Wierzchowski - ten kaleka? BUAHAHAHAHAHAHA
Cierzniak i Przyrowski mają talent ale muszą się jeszcze duuuuużo nauczyć (nasz Cabaj zresztą też, ale na pewno jest od nich lepszy)
Co do Majdana i Boruca to oczywiście zgoda
Nasz golkipejro ma z pewnością większy potencjał od Boruca - co do Majdana to się nie wypowiem bo nie potrafię być obiektywny - od razu widzę człowieka i jego Dode i jakoś tak trace obiektywizm.
Reszta nie jest lepsza od Marcina. Moim zdaniem.
haha nie ma to jak obiektywizm, wszyscy od Cabaja sie musza wiele nauczyc, bo przeciez on jest lepszy nawet od Cecha.
paranoja, panowie przejrzyjcie na oczy bo Cabaj w kadrze to wielki blad. sa Dudek, Majdan, Boruc, Kuszczak, Nalepa, Kowalewski i im napewno do piet nie dorasta, choc paru innych jeszcze by sie znalazlo
9,81
wcale mnie nie interesuje wymiar twego pitola :P
No cóż, Cierzniaka jutro sprawdzimy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)