Właśnie udało się na 100 % osiągnąć jeden z celów na ten sezon: utrzymanie.
Odra może max zdobyć 33 pkt. a my już mamy 34.
Niby wiadomo od dawna, ale jednak cieszy, że w przyszłym sezonie na 100 % znowu jesteśmy w Ekstraklasie.
-
-
Już nie spadniemy!
:)))))))))))
Klaros, optymista to Ty chyba nie jestes:)
Pzdr
Aleks, to jest praktycznie nieuleczalny(piszę praktycznie bo UEFA I LM czekają) uraz psychiczny spowodowany 20 -letnią tułaczką po stadionach 2 i 3 ligi.
Mam to samo !
No to znowu impreza :D :D :D
no to jak dla mnie sezon może się skończyć:P. założyłem sobie dwa cele:
1. utrzymać się (ważniejszy) - udało się
2. wygrać derby - nie udało się
wszystko, co się dzieje teraz to dla mnie niesamowity, radosny "bonus". oczywiście, zdarza mi się narzekać na piłkarzy, trenera, organizację meczów... ale ludzie: JEST PIĘKNIE!!!
No i o to chodziło. Ale jest jeszcze lepsza wiadomość jestesmy w PUCHARACH.
TAK TAK jesteśmy w Pucharze INTERTOTO. NA 100%.Odra sie juz nie liczy a obojetnie jakie zajmiemy miejsce to gramy w INTERTOTO, jeszcze tylko Pogoń zgłosiła akces.
I za to dziekuję Jose Stwowemu , chłopakom z drużyny. I dobroczyńcy Prof. Filipiakowi.
I jak tu qrwa mowic ze nie ma postępów.
Malkontenci niech biora psychotropy na polepszenie samopoczucia, albo brom na uspokojenie.
Vojnar nie spiesz sie tak o ile mi wiadomo Stawowy nie chce grać w Intertoto,zaraz po informacji prasowej o naszej kandydaturze to tych rozgrywek Stawowy powiedział wyraźnie, że władze powinny zastanowic się nad sensem startu w tych rozgrywkach, bo dla niego liczy sie sezon 2005/2006 w I lidze
Fakty wygladaj tak ze Stawowy ma zajmowac sie gra i drużyną.A nie polityka klubu. Do rozgrywek Intertoto zgłosiły się 3 zespoły z Polski CRACOVIA , Pogoń Szczecin i Odra Wodzisław.Miejsca sa dwa i własnie jedno zdobylismy.
Stawowy o tym nie decyduje i nie bedzie decydował.
Sprawa jest juz dawno zaklepana.JAk Stawowy nie bedzie chcial grac to pojdzie na zielona trawkę, porzadek musi byc , a drużyna powinna się ogrywac na arenie miedzynarodowej , każdej , nawet w Intertoto.
Ale co my mowimy , Ja wierze ze zagrany w el. do PUEFA , zajmuja 4 miejsce przy tym ze groclin spotka sie w finale PP z Wisłą.OBY byla tak jak mowie.
Moze zagrajmy chociaz w pucharze Polski...
Bo to dopiero nam slabo wychodzi!
klaros - tak gwoli ścisłości jeszcze się nie utrzymaliśmy, utrzymamy się jak dostaniemy licencję na przyszły sezon :D
karlos , troszeczkę więcej optymizmu. pierwsza piątka jest nasza!Cracovia Pany-trzecie miejsce już mamy!new who-ta za cracovią
Myślę, że niechęć do Intertoto to jak najbardziej troska o przyszły sezon. Ja nie wyobrażam sobie ciągłego grania drużyny bez żadnej przerwy od marca do 15 grudnia. W zeszłym roku mieliśmy przerwę niezbyt długą, ale jednak była a i tak w październiku i listopadzie niektórzy spuchli - najbardziej Bojar, do czego sam się przyznawał, że wyniki wydolnościowe spadły mu jak nigdy i nic nie mógł poradzić.
centralnie odetchnąłem z ulgą....
Aleście po mnie pojechali...
Po mnie, który jeszcze dzisiaj objaśniał jaki (całkiem prawdopodobny) układ spotkań w lidze będzie nam dawał vicemisiostwo. :) Ale Groclin wygrał i misterny plan w zasadzie runął (jest dalej, ale mniej prawdopodobny :(
Jakiego ciągłego grania? Przecież losowanko w Intertoto wskazuje, że grać będziemy najpierw w trzeciej dekadzie czerwca z Azerami a potem 3 i 10.07 z trzecią drużyną zgłoszoną do IT z Francji. Jak wy wierzycie w to że przejdziemy 6-9 drużynę z tego kraju (np.Lens, PSG, Bordeaux), to ja już jestem spokojny o przygotowania do sezonu...
Aston - święta racja co do tej licencji. Np. na dziś nie spełniamy warunku spikerskiego :(
Jeszcze nie jesteśmy w Intertoto.
Takze Lech zgłosił się do Intertoto. Nie wiem jak to możliwe, widzocznie mozna się tam zgłaszać dowolnie późno.
"Lech twierdził wcześniej, że na grze w Pucharze Intertoto nie można zarobić, teraz zmienił zdanie. Okazuje się, że kluby otrzymują za sam start 50 tys. franków szwajcarskich i to powinno zrekompensować koszty podróży i organizacji gier. - Do tego 50 tys. franków za każdą kolejną rundę plus prawa medialne i bilety. Jeżeli dojdzie się do trzeciej rundy, można mieć na rękę 200-400 tys. zł."
http://www.90minut.pl/news.php?id=275150
PS. Frank 2,70 zł.
FortArt jesteśmy , jesteśmy cztery drużyny się zgłosiły 2 wchodzą. Które 2 nas przegonia w tabeli?
A tak po za tym Intertoto daje gwarancje niezłych meczy w wakacje, czego nie moglibyśmy oglądać jak drużyna była by na jakims zgrupowaniu.
a tam na wyspach zapindalają na okrągło i jest dobrze a u nas to trzeba jakiś zgrupowań :/
chyba przerwa w zimie jest wystarczająca ?
a gdzie mamy grac w tego totka jak nam murawe zmieniac beda ponoc?
no na orle piaski wielkie ;)
marcin ksc rewelacja , nieźle sie usmiałem z tym Orłem Piaski Wielkie :) i bedziemy sobie saczyc zimne browary po 4 zeta za sztuke.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)