no jak ktos ma malego ptaka to chce wysoko spiewac...!!
-
-
Dziękuję bezmózgowcom/powinno być przerzutom/
A który z was nethoolsów był wtedy????
[url]http://users.nethit.pl/forum/forum/cracovia/[/url]
i to już jest koniec.
Metal wróć!!
Ku... mać to już jest przegięcie aby jakąs panienke wyzywać i znowu dziadka bić.......
Ten temat mi totalnie zjebał atmosferę przed derbami.
To nie jest moja sprawa, ale szacunek Panowie, ze jezdzicie za swoja Cracovia od tylu lat wszedzie i jestescie z Nia na dobre i zle.
Milo bylo poznac i porozmawiac, szkoda ze w takich przykrych okolicznosciach.
Panie R. Powodzenia! Do wesela sie zagoi, a Cracovia w sercu pozostanie na zawsze.
No cóż mogę dodać?
Też oglądałem w barze, w sympatycznej grupie
- kibice Cracovii, tacy co mówili "jesteśmy kibicami Krakowa, to znaczy krakowskich
drużyn" i tacy, którzy po prostu patrzyli, bo ładny mecz
- i wiecie, było mi wstyd, bo pieśń słychać było bardzo dobrze...
I mnie naprawdę głupio, bo ja już od pół roku od czasu do czasu wypowiadam się na forum na temat idiotyzmu owej pieśni
(i nei ja jeden, co można sprawdzić, wbrew temu, co niektórzy piszą, że przezd Pojednaniem wszyscy śpiewali i wszystkim się podobało)
- a naprawdę nie o tym chciałbym tu, w pasiackim gronie pisać...
I coraz bardziej sobie myślę, że ci, co to intonują, ronbią to celowo, byz niszczyć Cracovię i jej opinię, w chwili, gdy po tylu latach Cracovia zaczyna w końcu ochodzić do należnego jej miejsca -
a grupka naiwnych daje się na to nabrać...
:-(
Bardzo dobrze Awaria że to napisałeś własnie do starych mam największe pretensje o obecną sytuację na Pasach, pierwszy raz byłem na meczu jak Cracovia wchodziła do I ligi ale poprzednim razem czyli ponad 20 lat temu i nigdy nie pamiętam zeby były jakieś zgrzyty na linii piknik - hools wręcz przeciwnie jako piknik miałem wielu dobrych znajomych z pod znaku chuliganów i nawet sie nieraz kłóciliśmy czy warto się bić czy nie warto ale na browara chodziliśmy w zgodzie a teraz stara ekipa jest bezradna bo kilkunastu gówniarzy robi im chlew pod nosem, obawiam się że teraz jest za późno żeby to bezboleśnie zmienić. Z bólem serca ale zgadzam się z Filipiakiem w tym co robi żeby oczyścic atmosferę, to jest ostatni dzwonek. Widzę Romper że zaczynasz dostrzegać pewne rzeczy bo czytając twoje wypowiedzi myślałem że się utożsamiasz z tymi śmieciami. Im więcej ludzi z ekipy hoolsów zrozumie że ludzie gwizdają na znaną przyśpiewkę robią to nie dlatego że się z nią nie zgadzają tylko że nie chcą robić tego co im stado baranów każe tym lepiej dla wszystkich. A tak na marginesie wiadomo że legia miała swojego człowieka w Polonii to inna ekipa może miać całą piąta kolumnę, pomyślcie o tym spoufalając się z pewnymi nowymi u nas osobnikami.
Aha i jeszcze jedno jeśli wy chuliganie macie jeszcze jakiś honor to zróbcie porządek z tym gównem na stadionie, na pewno zyskacie tym szacunek wszystkich kibiców i znowu będzie tak jak dawniej - kiedyś naprawdę bojówka miała na stadionie szacunek a teraz to jest żałość.
Nie zauwazyliscie,ze brak M.spowodowal,ze zaczela sie samowolka!!! Niektórzy srają do wlasnego gniazda,i nikt nie jest w stanie tego powstrzymac...Nie ma osoby,ktora ma autorytet taki jak ma M.wsrod kibicow...Kazdy robi co chce!!!
Dopoki on nie wroci,albo nie znajdzie sie tymczasowy zastepca,ktory zapanuje nad ludzmi to bedzie tak dalej...:/
Totalna chujnia i tyle Wam powiem - nie dałem rady niestety do Grodziska jechać - ale teraz nie żałuje !!!!!!!!!!!!!
Piękną reklamę Nam robi ta chołota !!!!!
Rozumie wszystko - mozna raz lub dwa razy dać na wisłe - że jest starą qrwą, mozna od czasu do czasu jakiś dymek zrobić - ALE QRWA TERRORYZOWAĆ SWOICH KIBICÓW, KTÓRZY BYLI Z CRACOVIĄ NA DOBRE I NA ZŁE PODCZAS GDY TA CHOŁOTA NA WISŁE JEŻDZIŁA !!!!???.
Tego już mam serdecznie dość !!!!!!! Poparcie dla awarii - masz 100% rację - PRZERZUTY !!!!!! BEZMÓZGOWCY !!!!!!! Wypier.......... od CRACOVII !!!!!!!
Wstyd i nic wiecej
...
przeklejam bo wątek lepszyy
Autor: tacy dwaj (195.150.76.---)
Data: 03 Maj 2005 - 03:46:41
„Lepszy dla ciebie byłby świt zimowy
i sznur i gałąź pod ciężarem zgięta"
masz odwagę głupia cioto, cierpiąca na komleksy mieszania w kakale przez ojca ....
pisz do mnie męska kurwo na maila....
nie, nie ja tam byłem......
wiesz..... najbardziej przykre bylo że Ludzie z Poznania tego nie potrafili zrozumieć
CZEKAM
..Przeklejone z forum Lecha - hejlech..
qba Post: 2.05.2005, 23:34
a ja z kibicowkiego aspektu zapamiętałem bicie jednego dziadka przez jakiegoś gnojka(za przeproszeniem) i jestem w dużym szoku!!! Pojechałem wspomóc Cracovie, ale po tym zajsciu odrazu mi sie odechcialo. Brak prowadzacego doping, chaos, zamiast dopingowac zespol spiewali tylko na Wisle, ogolnie nie jestem zadowolony.
Banan Post: 3.05.2005, 2:22
Ja osobiscie jestem oburzony postawa kibicow z Krakowa. Bicie dziadka, ktory zapewne na Cracovie chodzil jeszcze kiedy koles ktory go bil sikal w pieluchy to duza przesada. Wogole sytuacja kiedy 3 najebanych kolesi rzadzi sektorem jest nie do pomyslenia. Od bluzgow az niedobrze sie robilo, rozumiem mozna zaspiewac 2-3 razy konkretnie na Wisle, ale zeby przezniemal 80 minut meczu anty-dopingowac? Cos tu chyba jest nie tak. Cracoviacy (oczywiscie tylko pewna ich czesc, ktora powinienem nazwac raczej anty-wislakami) zachowywali sie tak jakby grali z Wisla a nie z Grodziskiem. Nie mam nic przeciwko odpowiednio wybalansowanym, miedzy pozytywnym dopingiem bluzgom, ale to czego bylismy swiadkami jest ponad wszelka krytyke. Nie do pojecia jest dla mnie bicie swoich, ktorzy w dodatku wspomagaja swoja druzyne goracym dopingiem, tylko za to ze nie chca po raz 340 w spotkaniu bluzgac na Wisle.
Wstyd, WSTYD. Trzeba tym gadom pokazać na derbach że są zerami i nic nie mogą. Koniec z tym bandytami. Cały mecz tylko Wisła to... Ich trzba leczyć psycholi jednych.
GWIZDKI!!! BRAĆ!!!
wiecie jak to jest.. jak ktos od dziecka spiewal Wisła pany itp.. to mu sie tak zakodowalo.. i tylko koncowke umie zmienic..!!
jebac przezutow!!
Niedługo to dojdzie do tego,że na derbach bezpieczniej będzie dla zwykłych kibiców siedzieć ...z Wisłą.Na jesieni podjąłem takie ryzyko i siedziałem prawie w centrum sektora X.I nikt się do mnie nie rzucał jak nie podnosiłem kartonika przy oprawie, nie darłem ryja czy reagowałem trochę inaczej niż otoczenie na wydarzenia boiskowe.Nie powiem,mimo zapewnień o bezpieczeństwie ze strony towarzystwa które mnie na ten mecz zaprosiło to nóżki mi trochę drżały i było mi trochę nieswojo.Ale to przecież było tam,u nich.Minęło parę miesięcy i wrażenia powróciły na własnej Świętej Ziemii.Oczywiście o jakimkolwiek rewanżu z mojej strony mowy nie ma-niezły to obciach dostać bęcki od "swoich" przy wiślakach.
A wczoraj oni cieszyli się w knajpie z bramki Gizy jakby to strzelił Franek czy Żuraw,pomimo że w tle leciał non stop znany przebój.
Dlaczego czasem jakże niezawinionym wstydem jest być kibicem Cracovii...
Oglądałam w TV- (na szczęście) z całą rodziną( na nieszczęście) i było mi tak kur**** WSTYD!!!
przy takim "dopingu" dziękuje komuś tam w górze ze przegraliśmy tylko 3:1 i ze Piotrek umiał strzelić tego honorowego
kazdy kto był w Grodzisku i spiewał na wisłe jest WIEŚNIAKIEM, BURAKIEM itd a nie kibicem Cracovii. tu nie chodzi o to ze było pojednanie tylko o zwykły SZACUNEK DLA NASZYCH ZAWODNIKÓW, o MIŁOŚĆ DO CRACOVII o to ze byliście qrwa na wyjeździe( i to nie we wrocławiu czy gdańsku)
najbardziej mi wstyd przed Kolejorzem...
a jak czytam dokładnie co tam sie działo to normalnie wariuje. jak ktos w najbliższym czasie nie zapanuje nad tymi debilami to bedziemy mieli 2 tys wejsciówek na stadion itd
Dolfuss ochłoń , nie gwiźdzcie na derbach na ''wisła to stara ...'' bo to tylko sytuacje zaostrzy , na tym meczu możecie sobie odpuścić zagłuszanie bluzgów na wisłe.
Ilu było naszych w Grodzisku ze ich ''terroryzowało'' kilka pijanych osób ??
Koń trojański!!!
Kilkudziesięciu bandytów, przerzutów plus kilkudziesięciu bandytów "z naszej strony" dokonuje spustoszenia w Cracovii. Ich >>antyhymn<< ma być uwiarygodnieniem w staniu niby po naszej stronie. NIBY ...
Jak długo jeszcze?
Wszyscy, którym zależy naprawdę na Pasach musimy stanąć zdecydowanie po stronie działań Profesora. Wiadomo, że sami na tym cierpimy również, ale warto teraz stracić by potem zyskać pozbywając się ze stadionu bandytów.
W związku z opisanymi wydarzeniami w Grodzisku zastanówmy się czy nie warto by było wprowadzić (powrócić) do list wyjazdowych? Czy trudno by było zidentyfikować "te trzy osoby"?
I jeszcze jedno: działania będą skuteczne wóczas gdy nie będzie poparcia i bronienia bandytów na stadionie. Więc jeśli ochrona (policja) wyprowadza ze stadionu takie osoby to nieporozumieniem jest śpiewać "zostaw kibica ..." (jakiego K...WA kibica ???) i nie mówię już o próbach odbicia.
Nasz cel w tym sezonie: pozbyć się przerzutów i bandytów, pozbyć się tego konia trojańskiego!!!
Romper,nie udwaj głupka, bo temat już był wałkowany. Przypomnę Ci sytuacje na A1 (Zagłębie, Legia) - proporcje były 95% do 5% i te 5% skutecznie wszystkim zatruły życie.
Gwizdki to jest kontrowersyjna sprawa. Uważam, że właściwym rozwiązaniem byłoby nawiązanie kontaktu z facetami z Klubu Kibica Ts i próba opracowania szczegółowego scenariusza - na początek przypomnienie haseł na 2 strony: Karol/Wojtyła! Każdy to powie, Wojtyła rządzi w Krakowie, "Pojednanie dla Papieża". Później normalny doping każdy dla swoich. To jest sytuacja idealna, ale dlaczego właściwie nie mamy spróbować? Co oni takiego zrobili przeciwko Pojednaniu (dla Papieża!). To raczej my - a nawet konkretnie: ta hołota, która zrobiła bydło w Grodzisku, a wcześniej na 2 meczach u nas.
Przecież lista była.Chciałem się wpisać to mi powiedziano przez telefon że jest już zamknięta.I na szczęście m.in. dzięki temu nie pojechałem.A w ogóle listy,karty chipowe to można wsadzić nie powiem gdzie. Nie dośc że dojeżdżam na każdy mecz w Krakowie ponad 100 km,jadę specjalnie po identyfikator,po kartę chipową to przed każdym wyjazdem muszę wpisać się na jakąś listę i to czasami osobiście.Teraz wymyślono numerki-znowu wycieczka.I w kogo to uderza?Bo mnie się wydaje że to ja tracę czas i pieniądze.A potem koleś będzie darł ryja "śpiewaj" lub "gdzie k...a byłeś?".Ale zawsze się mówi to jakieś małolaty,nikt ich nie zna.Najprawdopodobniej przylecieli UFO.Na Zagłebiu bandyci bili ludzi na C,ochrona chciała ich wyprowadzić,na pomoc leciał sfora z sektora D...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)