Napewno pomogliście dziś naszym piłkarzom w grodzisku pokazując totalną WIOCHĘ . Was sie powinno leczyć . Mój ostatni wyjazd był na Korone i w najbliższym czasie napewno nie pojadę , nie z takimi bezmózgami.
To pisze ja Awaria ,ponad 140 wyjazdów na wsie i do innych miejsc , walki na reprze i na hokeju odsiadki w paru miejscach ,ale wtedy był klimat a nie jak teraz.
Przyjmijcie jeszcze więcej przerzutów w swe ramiona to będzie lepiej .
Abadon sie w grobie obraca, naprawde.
I dziwię sie że A.W. na to pozwala.
-
-
Dziękuję bezmózgowcom/powinno być przerzutom/
o so chodzi??
Może o to ze 30 razy spiewali Wisła to stara ...
Bo im sie płytki w mózgu poluzowały. Jechac taki kawał i tak sie kompromitować !
ja powiem że w TV słyszałem non stop "wisła to stara....." aż mi wstyd!!! zamiast dopingować swoich!!! ja pi...... kiedy te bezmuzgi to wkońcu zrozumieją!!! wstyd na całą Polskę!!!
Słyszałem jeszcze Legia to stara ...... :D
DSS to już pewnie ukłon w strone wspomagajacego nas Lecha :) A i tak to pewnie nasi zaczeli bo oni chyba już nie trybią innych melodii.
Ale fakt że trzeba było scicszyć telewizor żeby tej żenady nie słyszeć...
Nie no Panowie - doping rewelaja - mój syn wyliczył, ze mniej wiecej co 5 minut świat się miał szanse dowiedzieć, że wisła to stara q..a! czyz to nie piekne? co tam wynik, punkty, chłopaki wypluwające płuca (sorry za przypadkową kolejność) ważne, że wisła jest tym czym jest! nie czepiajcie sie!!
na kazdym nastepnym meczu spiewajmy tylko to i bedzie git!
Może jak wróci któryś z tych ..... to mi odpowie czy siedział za zelmer w rzeszowie???he????????
Czy któryś z tych ...... walczył ok 94roku w zwycięskiej walce z Wisłą w okolicach Czarnowiejskiej??? /pewnie tak-po drugiej stronie wy przeżuty p...../
Czy kturyś z was walczył w Holandii z cała Polską jak nas chcieli zaj....??
Jak nie to wypad tam skąd przyszliście!!!!!!!!!
No co prawda to prawda, nawet sie na mecze nie chce chodzic. Biała gwiazda na niebie sie mieni, Na dnie wisełki, czesc hymnu, wisła to hanba miasta, wisła dziwko, Od nienawisci do tej druzyny. WSZYSTKO LEPSZE - nawet mozna przetrawic ta stara Qrwe, ale raz. Wszystko to raz. Reszta to powinien byc doping PRO. Po meczu w zeszłej rundzie pan Radolsky wypowiadał sie, ze u nas jest cudowna atmosfera, a coz teraz by powiedział??
Mozemy se gadac a oni i tak nam na derbach zaspiewaja zebysmy wydupcali na reymonta (choc w sumie to troche bez sensu ze nas tam wysylaja skoro im samym sie tam tak bardzo nie podobalo ze az sie na Cracovie przerzucili ([b]przeżucili?[/b] :) ;) :D) )
DSS Radolsky tak mowil bo on nie bardzo kuma jezyka PL i myslal ze jak jest glosno to jest OK
Z pierwszych relacji chłopaków z LEcha wynika że jakaś grupoka podpitych terrozryzowała nasz sektor i kazała śpiwać na Wisłe.
Zwyzywali jedna dziewczyne od nas od wiślackich dziwek która za pasami przejechała taki kawał !!
Dostało się jakiemuś starszemu kibicowi od nas.
Komuś od nas owa grupa chciała zabrac szalik !
Nie ma co gadać to już bydło jest.
Jak chciałem śpiewać na Wisłe na derbach tak teraz mi sie odechciało. Nie bede nic robił pod nikogo dyktando !!!
Awaria ma rację. W TV było wszystko słychać. A co dopiero na sektorze. Wstyd.
nie wiem o czym mowicie, ale chetnie poslucham wiecej bo to troche chaotyczne, p.s. na canalu w barze nie bylo slychac przyspiewki o wisle :)
Nasz hit "Antypojednanie" swięcił dzisiaj tryumf. Faktycznie slychać go bylo co 2 minuty. Dziwne - nie do pojęcia - że jakoś nie przyniósł szczęścia naszym piłkarzom? Jak to możliwe? Nasza ekipa wyjazdowa włożyła przecież w swój występ tyle serca...
Ale prawdziwy cel został osiągnięty w 100%: cała Polska już wie, że o pojednaniu bełkotay jakieś żałosne zgredy, a 'prawdziwi' kibice Pasów mają w dupie Papieża (w porze meczu minął właśnie miesiąc od Jego śmierci).
to są debile którzy zabijają piekno kibicowania ,szkoda słów....chodziłem ana mecze 25lat ale takiego anntydopigu nie słuchałem już dawno.Nie mogę chodzić na mecze mojej ukochanej Cracovii i brać na nie swoich synów aby tej hołoty nie słyszeli !!!!!
Generalnie nie jest to moja sprawa, ale po tym co dzisiaj widziałem na trybunach odechciewa mi sie jechać jeszcze raz wspierac Cracovie. Zero organizacji dopingu, nawaleni goście wyzywający wszystkich od cweli, wieśniaków i wislackich dziwek. Pamietam mecz w Polkowicach, kiedy byłem zachwycony Waszą postawą na trybunach, teraz wrażenia mam zgoła odmienne. Niestety przez kilku gosci cały sektor miał dosyc wszystkiego zwłaszcza gdy jeden starszy pan dostał po buzi za to, ze nie chciał spiewac cały czas 'wisła to..."
Widziałem zażenowanie w oczach wielu Pasiaków na widok tego co sie dzieje, zwłaszcza, ze dosć spora liczba Lechitów była obecna na tym meczu. Cracovia to Wy, a nie tych kilku oszołomów, którym nienawiść do Wisły wyłączyła kompletnie te malutkie mózgi!
Pozdrawiam!
.Dziewczyna, ktora zostala zwyzywana od wislaczek i kurw, to akurat kobieta, ktora dla Cracovii robi bardzo duzo. W tej rundzie byla na wszystkich wyjazdach, byla w Zabrzu, Wodzislawiu, teraz pojechala do Grodziska. Przyjmowala i bawila sie z Lechem jak do nas przyjechal. Jest na kazdym meczu i na wiekszosci trenignow Cracovii. Zawsze pomaga w kazdej inicjatywie, ktora ma na celu promocje klubu i nas kibiców. Smialo mozna powiedziec, ze czasami jej pomoc jest nieoceniona. Dzis dostala za to podziekowania.
Genius25 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie wiem o czym mowicie, ale chetnie poslucham
> wiecej bo to troche chaotyczne, p.s. na canalu w
> barze nie bylo slychac przyspiewki o wisle
Było słychać i nawet kompletnie niezorientowani rozumieli słowa pieśni przewodniej tego bydła. Trudno nawet mówić o wstydzie jaki przynoszą Cracovii gdy pomyśli się co czują goniący wynik piłkarze, gdy zamiast dopingu dudni im w uszach że Wisła to .... Przypominam że graliśmy w Grodzisku (z Groclinem a nie Wisłą) czyli jakieś 500km od Reymonta. Okazało się że nie mając większości po swojej stronie na Kałuży postawili na wyjazdy.
I jeszcze jedno:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)