Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • FREKWENCJA.... co zrobić żeby było lepiej???

• Hokej
    • Rozpoczęto 02.12.2004 o 22:49
      Ostatnia aktywność przedwczoraj o 21:07
      16073 wyświetleń
    • marKSC

104
      97
    • 3 dni temu o 19:54
      Post #1712363 21.02.2026 19:54
    Nic nie przebije erasmusa który przyszedł do nas na halę w szaliku gtsu
    • żółta kaczka lubi to.
    • Hockeystick

11
      31
    • 3 dni temu o 21:38
      Post #1712374 21.02.2026 21:38
    • Edytowany
    [quote]#post1712334 Może my sami musimy wykreować jakąś akcję przyciągającą ludzi na trybuny. Trochę słabo, że nie każdy ma ochotę się zaangażować i zapełnić trybuny. Może np. taka akcja "Cracovia. Zależy mi! A Tobie? Dość z ZaPasowymi wymówkami" Hasła przypominające o wizycie na stadionie. Ironiczne obrazki lekko podszczypujące leniwych kibiców. Np . Puste krzesełko z podpisem „Może następnym razem…” „W telewizji też widać…” „Jeszcze zdążę…” Albo kibice z sektory K jak kanapa. Jakieś filmiki viralove pokazujące dobre wspomnienia z meczów z pełnym stadionem. Może jakaś akcja z klubem. Jak cała rodzina przyjdzie na mecz albo trzy pokolenia. Dziadek, ojciec, syn to wtedy mega zniżki. Konkursy na najlepsze zdjęcia filmy teksty dlaczego Ci zależy. Najgorsze wymówki przedstawiane w formie memów. Wszystko to udostępniać gdzie się tylko da, żeby trochę rozruszać ludzi . Kurcze mamy wszystko co trzeba by stadion się zapełniał a ciągle jest z tym problem. Liczę na inne wasze kreatywne pomysły.[/quote] Manusz jak nie masz biletu to się streszczaj bo może dla Ciebie zabraknąć. Mowie serio. Zobacz na to ile się sprzedało już . [b]Edycja z 21.02.2026 o godz. 21:39 (scalono posty)[/b] [quote]#post1712374 [quote]#post1712334 Może my sami musimy wykreować jakąś akcję przyciągającą ludzi na trybuny. Trochę słabo, że nie każdy ma ochotę się zaangażować i zapełnić trybuny. Może np. taka akcja "Cracovia. Zależy mi! A Tobie? Dość z ZaPasowymi wymówkami" Hasła przypominające o wizycie na stadionie. Ironiczne obrazki lekko podszczypujące leniwych kibiców. Np . Puste krzesełko z podpisem „Może następnym razem…” „W telewizji też widać…” „Jeszcze zdążę…” Albo kibice z sektory K jak kanapa. Jakieś filmiki viralove pokazujące dobre wspomnienia z meczów z pełnym stadionem. Może jakaś akcja z klubem. Jak cała rodzina przyjdzie na mecz albo trzy pokolenia. Dziadek, ojciec, syn to wtedy mega zniżki. Konkursy na najlepsze zdjęcia filmy teksty dlaczego Ci zależy. Najgorsze wymówki przedstawiane w formie memów. Wszystko to udostępniać gdzie się tylko da, żeby trochę rozruszać ludzi . Kurcze mamy wszystko co trzeba by stadion się zapełniał a ciągle jest z tym problem. Liczę na inne wasze kreatywne pomysły.[/quote] Manusz jak nie masz biletu to się streszczaj bo może dla Ciebie zabraknąć. Mowie serio. Zobacz na to ile się sprzedało już .[/quote] Team od social mediów w Cracovia hokej jest naprawdę dobry.
    • vamos

258
      345
    • 2 dni temu o 11:09
      Post #1712417 22.02.2026 11:09
    [quote]#post1712356 @Manusz#6322 Ale wiesz ze temat dotyczy frekwencji na hokeju? ;) A co do bluzy San Jose - to mysle ze nie ma obaw o nietakt - to ze te patafiany sie podszywają to nie wina słabej acz sympatycznej ekipy z Kalifornii :)[/quote] Nieważne w jakiej bluzie, szaliku i co ma na głowie. Ważne co ma w głowie. Kibic hokeja, to kibic hokeja jako całej dyscypliny, ważne żeby przychodził na mecze i aktywnie brał udział w dopingu. Najfajniejsze jest jak po meczu kibice przeciwnych stron przybijają sobie ,,piątki" i zapraszają się na następny mecz. 😀
    • PanSzym lubi to.
    • CHT

3.5K
      2.4K
    • 2 dni temu o 16:05
      Post #1712457 22.02.2026 16:05
    Dziś mamy sold-out. 💪
    • vamos oraz zubereg lubią to.
    • sterby

20.6K
      22.6K
    • 2 dni temu o 20:42
      Post #1712514 22.02.2026 20:42
    Nic nie robić. Trzymać niskie ceny na pop corn i więcej mondrych konkursów w przerwach, studenciaki zawsze przyjdą, potem z nich zostanie 2 procent, ale nic to, przyjdą następni. Dziś widziałem na sektorze I jak laska cieszyła się po golu gks-u, myślałem, że ona jest z Katowic, ale nie, po prostu nie wiedziała w jakich strojach gramy.
    • żółta kaczka lubi to.
    • Karvin

10.6K
      9.4K
    • 2 dni temu o 21:17
      Post #1712520 22.02.2026 21:17
    z tego meczu 2% z innego dwa procent i nagle się zrobi 15% a to już będzie sporo, a może kiedyś ta laska będzie miała syna, którego zaprowadzi na trening bo się jej spodobał "mondry konkurs" albo tani popcorn i on zostanie następnym Stebleckim, Słaboniem, czy Laszkiwiczem, a może po prostu zatwardziałym kibicem po Mamie... Narzekanie na wysoką frekwencję to trochę już przesada
    • żółta kaczka, marcin_ksc, leszeczek oraz 10 innych osób lubią to.
    • HC2008

695
      888
    • 2 dni temu o 21:23
      Post #1712521 22.02.2026 21:23
    Ja dzisiaj odbiłem się od kasy wraz z Ulim, lecz nie mam absolutnie do nikogo pretensji, nawet mam satysfakcję, że tyle wiary przyszło na hokej...
    • Karvin, MSC, żółta kaczka oraz 4 innych osób lubią to.
    • CHT

3.5K
      2.4K
    • 2 dni temu o 21:32
      Post #1712522 22.02.2026 21:32
    Inne czasy i inna rzeczywistość. Kiedyś byłeś kibicem Cracovii, to chodzenie na hokej było obowiązkiem, a dziś jest coś na rzeczy i słusznie piszemy "kibice z piłki". To nie jest tak, że generacja kibiców Cracovii się skończyła, ale jest taki trend, że frekwencję musi nabić Erasmus i turysta. I trzeba się nauczyć, że to nie jest źle. Jak jest sold-out w zasadniczym, będąc na ostatnim miejscu w tabeli (bo Sanoka już nie liczę) i nie robi się dużej akcji typu miśki, to ktoś tu umie w marketing. Swoją drogą, karotenowy pieprzył głupoty, że nic specjalnego w tych social-mediach, a tu ktoś ogłasza konkurs na plakat meczowy, klub za to nie dopłaca, kibice mają frajdę bo mogą się wykazać inwencją twórczą, a na trybunach komplet. Umówmy się szczerze, że nie mamy hajsu jak za ŚP Profesora, a marketing robi robotę. Nawet to przyciągnięcie do współpracy pizzeri, gdzie w przerwie jest zabawa, że można wygrać voucher na placka. Patrzcie jak niewiele trzeba, żeby przyciągnąć ludzi na THL. Dziś samo widowisko sportowe to za mało, ludzie lubią wyzwania w socialach, konkursy etc.
    • żółta kaczka, Karvin, vamos oraz 5 innych osób lubią to.
    • żółta kaczka

6.1K
      807
    • 2 dni temu o 21:51
      Post #1712525 22.02.2026 21:51
    [quote]#post1711932 Mam pytanie i proszę o poważną odpowiedź bez heheszek. Czy byłoby dużym nietaktem i ryzykowne, gdyby siostrzeniec przyszedł na mecz z gieksą w bluzie San Jose Sharks?[/quote] Przyponiałem sobie o Tobie dziś przed meczem. Wysiadam z tramwaju pod Halą Targową i widzę, że na przystanku czeka dziewczyna w czapeczce z daszkiem San Jose, wyszło że czekała na koleżankę co jechała tym samym tramwajem co ja, witają się, a ja kątem oka widzę że innymi drzwiami wysiada gość w czapce, takiej "klasycznej z pomponem" Boston Bruins, a za nim następny w czapce (też takiej z pomponem) LA Kings. I przypomniał mi się Twój wpis i się zastanowiłem czy zaraz się zaczną naparzać na tym przystanku czy nie. 😂 Swoją szosą - soldout w meczu granym prawie równolegle z finałem Igrzysk - dla mnie w pewnym sensie szok! Ale super!
    • MSC, Sir Pablo, garbus oraz 2 innych osób lubią to.
    • MSC

8.9K
      4.6K
    • 2 dni temu o 22:02
      Post #1712526 22.02.2026 22:02
    [quote]#post1712525 Swoją szosą - soldout w meczu granym prawie równolegle z finałem Igrzysk - dla mnie w pewnym sensie szok! Ale super![/quote] Znaczy przyszli ludzie których nie interesuje hokej 😋
    • leszeczek, PanSzym, żółta kaczka oraz 2 innych osób lubią to.
    • vamos

258
      345
    • Przedwczoraj o 05:29
      Post #1712539 23.02.2026 05:29
    [quote]#post1712526 [quote]#post1712525 Swoją szosą - soldout w meczu granym prawie równolegle z finałem Igrzysk - dla mnie w pewnym sensie szok! Ale super![/quote] Znaczy przyszli ludzie których nie interesuje hokej 😋[/quote] Albo raczej interesuje ich Cracovski hokej.💪
    • żółta kaczka, KruszynaKSC, Sir Pablo oraz 3 innych osób lubią to.
    • Jake Blues

4K
      8.3K
    • Przedwczoraj o 09:07
      Post #1712551 23.02.2026 09:07
    • Edytowany
    tworzy się altrnatywna społeczność - hokejowoo - Cracoviacka i fajnie. 100 razy wole te dziewczyny z uczelni, rodzinki i studenmtow, z ktorych zostanie 2%, jak fanatykow wpadajacych raz do roku na hokej, bo Arka przyjechala, wbijajacych sie za darmo w brama i opierdalajacych stoisko z grillem, z ktorego pomoc szla na hokej w 130%. a wynik i tak mieli w dupie. p.s. akcja z plakatami rewelacja, usmialem sie!
    • żółta kaczka, Karvin, krucigang oraz 4 innych osób lubią to.
    • NoFace

690
      1.6K
    • Przedwczoraj o 10:06
      Post #1712556 23.02.2026 10:06
    [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/img-1-1771837314006-jpg-47517830.jpg[/img]
    • Karvin, D.J.Cat, żółta kaczka oraz 9 innych osób lubią to.
    • żółta kaczka

6.1K
      807
    • Przedwczoraj o 11:43
      Post #1712579 23.02.2026 11:43
    [quote]#post1712556 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/img-1-1771837314006-jpg-47517830.jpg[/img][/quote] Nie wiem kto wygrał "transparenty", ale jeśli nie ta pani, to znaczy że w konkurs był przekręcony, bo ona powinna bez dwóch zdań!
    • garbus, hank, Sir Pablo oraz 2 innych osób lubią to.
    • CHT

3.5K
      2.4K
    • Przedwczoraj o 21:07
      Post #1712750 23.02.2026 21:07
    ŻK, do tego ja w czapce Pens. 😀 Kiedyś wymieniłem się na naszej hali spojrzeniami z gościem w czapce Flyers, najpierw było takie dziwnie spojrzenie, aż w końcu wybuchęliśmy razem śmiechem. Co do mojego wcześniejszego wywodu, dodam też, że podoba mi się współpraca z Juvenią i futbolistami Kings. Takie - można rzecz - pokrewne z hokejem, kontaktowe sporty, z kaskami, ochraniaczami i popularne w USA. Dodatkowo takie partnerstwo może nakręcać publikę do wzajemnego odwiedzania się na meczach. Jeszcze raz powtarzam, że jak się ma otwarty umysł, to można zdziałać coś, nie wkładając w to funduszy. Ja osobiście mam pomysł na przyszły sezon, żeby zarazić młodzież amatorsko uprawiającą hokej w pewnym regionie, gdzie nie ma THL. Będę chciał ich zaprosić na mecz, może z kimś w klubie się skontaktuje i coś pokażą im ekstra "od kuchni', ale zobaczymy czy się uda.
    • żółta kaczka, vamos oraz kaleb lubią to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)

Goście (2)
    • Główna
    • Działy i kategorie