Oj, smutno mi się zrobiło. Jakoś trudno mi sobie wyobrazić gracza Cracovii w takiej roli. Ale to tylko moja prywatna opinia.
===
Co ma Reiss do Siwca, czyli siła reklamy
Najbardziej znany piłkarz Lecha Poznań Piotr Reiss wystąpił w telewizyjnej reklamówce szefa Biura Bezpieczeństwa Narodowego Marka Siwca (SLD). Promował jego kandydaturę do Parlamentu Europejskiego.
Zagrywał do niego piłkę ze słowami: "Warto podać mu piłkę". Pomysłodawcą był wiceprezes PZPN i szef Wielkopolskiego ZPN, a także radny SLD Stefan Antkowiak, o którego prosił o to Siwiec. - Nie widzę w tym nic zdrożnego - powiedział Antkowiak. - Gdyby poprosił mnie o to ktoś z innej partii, [b]który potem mógłby pomóc w parlamencie piłce nożnej i Lechowi[/b], też bym mu pomógł.
- Nie interesuje mnie polityka. Spełniłem tylko prośbę prezesa Majchrzaka i pana Antkowiaka. Nie wziąłem za to pieniędzy - mówi Reiss. [b]Antkowiak nie zgadza się jednak z opinią, że była to tzw. propozycja nie do odrzucenia dla Lecha, który jest mocno uzależniony od pomocy ze strony PZPN i władz samorządowych.[/b] - Nie zgodziłem się na to, aby Piotr Reiss reprezentował w takiej reklamówce Lecha i miał na sobie barwy klubowe. To, co zrobił, zrobił prywatnie - umywa ręce prezes Lecha Radosław Majchrzak.
Źródło: Radosław Nawrot - Gazeta Wyborcza, Poznań
-
-
Piotr Reiss reklamuje Siwca
śmierdząca sprawa ...
ja sie kiedys powołałem na casus Siwca i dostałem od policji pouczenie zamiast mandatu za przekroczenie dozwolonej prędkosci:-)
a jegosamego szczerze nie lubie,co wiecej uwazam za głąba.............
Ja pier...
Siwiec - czerwona kur.a.
Wystarczy przypomnieć jak całował ziemię po wyjściu z helikoptera...
wstyd jak sk....
Pan Pizza napisał(a):
(...)
> Siwiec - czerwona kur.a. (...)
Trudno się nie zgodzić. W tym jednak przypadku wystepuje w roli alfonsa. To Reiss mu obciąga (za przeproszeniem).
Fuj!
Ohyda. Szmaciarstwo.
W Krakowie nie do pomyślenia.
254 dni później
Drogowa wpadka szefa Stowarzyszenia Ordynacka Marka Siwca.
Przewodniczący Stowarzyszenia Ordynacka Marek Siwiec spowodował dziś kolizję drogową. Policja ukarała go mandatem w wysokości 100 zł. Siwcowi nic się nie stało - poinformowała PAP nakom. Joanna Kącka z biura prasowego łódzkiej policji. Do zdarzenia doszło w miejscowości Kargał Las koło Piotrkowa Trybunalskiego (Łódzkie) na trasie Warszawa - Katowice. Według policji, auto prowadzone przez Siwca wpadło w poślizg i uderzyło w tył samochodu mercedes Vito. Nikomu nic się nie stało. Szef Ordynackiej był trzeźwy.
W połowie czerwca 2000 roku jako szef Biura Bezpieczeństwa Narodowego został zatrzymany w okolicach Piotrkowa za znaczne przekroczenie prędkości. Do zdarzenia doszło w miejscowości Bąkowiec w powiecie piotrkowskim. Jadące z prędkością znacznie ponad 150 km/godz. czarne BMW (choć obowiązywało tam ograniczenie do 70 km/godz.) nie zatrzymało się do kontroli drogowej. Policjanci podjęli pościg. Auto zatrzymano na kolejnej kontroli w pobliskim Jeżowie. Policjanci pouczyli Siwca i sporządzili notatkę służbową, ale nie wystawili mandatu.
Źródło: PAP
sa granice ale niektórzy je jak widać przekraczają (a może nawet ich nie widzą?)...
Siwiec jest w moim top ten polityków których wysłałbym na Sybir.
Martinez jak możesz?
Wysłać?
Na piechotę kurwa popędzić!!!!
No,pieszo bym wysłał....Sie rozumie.
ciekawe ile Reiss dostał ? ;)
Moja kobieta od fizyki w liceum wspominala, jak na studiach Siwiec poszedl do rektora, i doniosl ze ktostam mieszka w akademiku bez przydzialu, a miejsca dla niego samego nie ma, a mu sie nalezy..
Ocencie sami..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)