Moim ulubionym forumowiczem jestem ja sam.
-
-
Twój ulubiony forumowicz
I to się Geoś daje zauważyć...
:)
W dziale piłka nożna ''Zeus'' , jedna z nielicznych osób nie lamentująca na każdym kroku i potrafiąca trzeźwo oceniać aktualną sytuację .
taaa, gość który m.in. twierdzi, że Cabaj specjalnie puścił bramkę z Arką, bo chciał się podlizać Stawowemu...
nie mam pytań
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> taaa, gość który m.in. twierdzi, że Cabaj
> specjalnie puścił bramkę z Arką, bo chciał
> się podlizać Stawowemu...
> nie mam pytań
Nie zdziwiłbym się gdyby to była prawda , nie ufam tej ciocie .
Zresztą wystarczy sobie przypomnieć zachowanie ''gwiazd'' za Mikulskiego, Białasa czy teraz za Majewskiego .
Zbaczacie Państwo z tematu
Jakby każdy miał odwag ę się przyznać napisłaby takl jak Geoś ,że ulubionym forumowiczem jest on(a) sam(a)
A nieprawda Droga Pozycjo !
Ja nie jestem swoim ulubionym forumowiczem. Zdecydowanie moim ulubionym jest Kajak.
Kajak i Tacy Dwaj :)
Nie trawie forumowiczów, którzy mówią o piłkarzach swoich klubów "ciota"
Albo "X, Y, Z wypi**dalać do Tatusia/na Reymonta"
A potem na meczach klaszczą w łapki jak meczyk dobrze zagrają
I idą się pod ten wynik nawalić w tancbudzie
Fuuuuj!
ja lubiłem Ferencsvarosa, lubię FortArta, Khalid też do rzeczy mówi, knur ładnie peroruje
Geoś jest okrasą całego forowego folkloru,
Tacy Dwaj mi pamiętają różne texty, ale raczej nie lubię ich wtrętów,
Zubereg mi ładnie jedzie "Tytusku", choć dałby mi w pysk,
u Rompera mam na pieńku, o ten to by dał,
Blady wkleja Pasiastych Reprezentantów przede mną, poza tym zaczytuje się w Rzepie,
SaNtO mocno wyluzował
Agnan, -Robert-, maaciek, tych szanuję jak szanuje się starszyznę
reszta jest dla mnie nierozpoznawalna, przepraszam jak kogoś nie doceniłem
albo przypisałem nieswoje atrybuty
unikam każdego kto ma krzyż w sygnaturce, sorry, może przez to tracę wewnętrznie...?
A dlaczego przeszkadza Ci krzyż w sygnaturce? Czyżbyś wolał białą, albo czerwoną gwiazdę:D?
Sorry.... TRA... co w Twojej sygnaturce znaczy słowo "Dei"?
Pewnych wpisów z wrodzonej skromności nie skomentuję :):):)
Zdecydowanie postacia nr.1 jest Khalid!!!!:)zaraz za nim palasuje sie Agnan:)na trzecim miejscu plasuje sie Geos za cloksztalt swoich dokonan na tym forum:):)
Ciekawa i barwna postacia tego forum jest tez Santo:)
i wielu innych...:)
Potter i Santo - z ich zdaniem zgadzam się najczęściej
No i zapomnialbym o Potterze-lubie go za to ze podobnie jak ja nienawidzi Majewskiego:):)
Potter jest poprostu świetny bo zawsze używa tych samych sloganów jak "zajdy mi się robią ze śmiechu" czy "potrzebujemy na wczoraj" które są jego znakiem firmowym wręcz ;)
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potter jest poprostu świetny bo zawsze używa
> tych samych sloganów jak "zajdy mi się robią ze
> śmiechu" czy "potrzebujemy na wczoraj" które są
> jego znakiem firmowym wręcz
Włączę się w dysksujęi powiem że tekst "szkłem dupy nie da się wytrzeć" jest u mnie na liście [i]top[/i] ;)
Potter za rumcajsa i haniebnego powinien dostac Zlote Palce :)
tytus, romek. i a'tomek Napisał(a):
>
> unikam każdego kto ma krzyż w sygnaturce, sorry,
> może przez to tracę wewnętrznie...?
>
> ===============================
> Vox populi, vox Dei
na widok flagi szwajcarskiej i flag państw skandynawskich na wymioty Cię zbiera czy tylko oczy zamykasz?
Khalid i -Robert- to moi faworyci.
Gdybym miał wymieniać kogo lubię musiałbym prosić Karvina o wydruk listy kont.
Wymieńmy jednak paru - nie tyle gwiazdy, ale te z gwiazd, które w rażącym blasku innych o stopień mocniej świecą. Geopijatyk oczywiście to największe ubarwienie forum. Prowokując zmusza do myślenia. Bergman, Tacy Dwaj, Miś, nurek - co by nie powiedzieli mądre.
To forum jest pełne oryginałów, ludzi nietuzinkowych, ludzi, którzy mają coś do powiedzenia.
Bo taka jest Cracovia, tacy są jej kibice.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)