Proponuję na Derbach wywiesić falgę: "Wiśle gratulujemy wielopokoleniowej tradycji".
-
-
Oświadczenie niedorzecznika niewłaściwie prowadzącej się sąsiadki zza Błoń ...
wszystko bierze się stąd, że Wiślacy przekreślając gwiazdy dawida czy krzycząc cośtam o Żydach mają na myśli nas. wiadomo, że jak Wiślak (a często większość Polaków) mówi "Żyd" to nie ma na myśli nic pozytywnego. ale nie uciekną od kontekstu, a kontekst jest taki, że 50km stąd 50 lat temu (z haczkiem) zamordowano milion Żydów... a rzecznik nie mówi do nas-kiboli, tylko tłumaczy się "reszcie społeczeństwa" - niekumatym. dlatego pierwsza jego wypowiedź to strzał w stopę.
wniosek - nieźle się ustawiliśmy z naszym "żydostwem", bo Wiślakom coraz częsciej może się dostawać po łapach za takie wyskoki... ;-)
drodzy forumowicze bardzo prosze dajcie juz spokoj temu zalosnemu tematowi bo psiarnia naprawde sie cieszy z tego powodu ze tak potrafila cisnienie nam podniescz ze az przez trzy dni taka zacieta dykusja jest prowadzona. na poczatku moze bylo to ciekawe ale teraz juz naprawde staje sie to okropnie nudne!
Wiadomość zmieniona (14-03-05 19:34)
pierdoli mnie to co mysli i robi psiarnia ...
Polecam BARDZO DOBRY tekst Depesza,który jest na TERAZ PASY
[url]http://www.cracovia.pasy.net/index.php?option=content&task=view&id=341[/url]
A ciśnienie to oni sami sobie podnieśli.
CRACOVIA PANY!!!!!
O jaaaaaaaaaaaaaaaa hahah jaki text Depesza na stronce :-)))))))))))
Jesli ktos jeszcze nie przeczytal to szybko nadrabiac hahahah
Depesz, nagroda Nike dla Ciebie :-)
Skasowałem swój post, bo ta dyskusja nic nie daje i jak się dwa kluczą śmieje się trzeci …
Wiadomość zmieniona (15-03-05 10:36)
rasizm nie ma nic wspólnego z tzw political correctness
polityczna poprawność to nazywanie sprzątaczki menagerem powierzchni płaskich albo Cygana Romem
RoMan ok!
CRACOVIA PANY!!!!!
Masz Czechu rację.
Dla mnie RoManowi zatarła się granica między rolą kibica i pismaka.
Podobnie tej wiślackiej mendzie - rzecznika i wiślaka.
A, że mi się rymuje - to już podziękuję
Skasowałem swój post, bo ta dyskusja nic nie daje i jak się dwa kluczą śmieje się trzeci …
Wiadomość zmieniona (15-03-05 10:36)
A teraz z innej beczki ale tym razem o was z ukochanej "Gazety". Ile w tym prawdy to już inna sprawa.
Bandyci w pasy zatrzymani przez policję
Krakowska policja zatrzymała wczoraj dwóch młodocianych pseudokibiców Cracovii, którzy w sobotę prawdopodobnie brali udział w pobiciu fana Wisły. Ich ofiara, uczeń trzeciej klasy gimnazjum, w stanie śpiączki przebywa w szpitali.
Według policji zatrzymani należeli do chuligańskiej bandy identyfikującej się z szalikowcami Cracovii. Po godz. 15 w sobotę, przed meczem Wisły z GKS Katowice, około 30-osobowa zgraja bandytów, uzbrojona w noże i pałki znienacka napadła na grupę młodzieży, czekającą na autobus w Bieżanowie. 16-latek, uciekając przed napastnikami, upadł, a wtedy został ugodzony nożem w głowę. Podczas napaści pocięto też twarz nastolatce. Policja zapowiada dalsze zatrzymania.
Wiadomość zmieniona (15-03-05 07:40)
Bylem bardzo zbulwersowany wyczynem RoMana! Mialem wiele do powiedzenia na temat nienawisci naszej do ich! Mialem wiele do powiedzenia na temat antydopingu! Nawolywalem do tego aby na derbach nie wyzywac psow!
Po tym co w sobote zobaczylem a wczoraj uslyszalem moge powiedziec tylko jedno:
JECHAC Z KUR>WAMI !!!!!!!!!!!!
Cracovia = AntyWisła
Wisła = AntyCracovia
Tak powinni pisać w gazetach.
MisioPas napisał:
> JECHAC Z KUR>WAMI !!!!!!!!!!!!
Jeśli już musisz nam serwować takie mądrości to zmień sygnaturkę znajdującą się tuż pod tym tekstem bo wychodzisz na większego idiotę niż zapewne jesteś.
Pocaluj mnie w dupe ty PSIE!!!
myślę, że [b]temat zasługuje już na zamknięcie[/b].... przynajmniej do czasu wystąpienia "nowych okoliczności"
Pocaluj mnie w dupe ty PSIE!!! Spierd.alac na swoje zapchlone forum i tam piszcie swoje bajeczki! Moze i tekst nie pasuje do sygnaturki ale wkur,wilem sie okrutnie! Zagrania waszego niedorzecznika sa prymitywne i glupie zreszta jak caly wasz ubecki klubik! Czym innym sa flagi na plocie wywieszone przez kiboli a czym innym debil mowiacy o tradycji nazywania nas zydami!
JESTEM ZYDEM I TEGO SIE NIE WSTYDZE! MALO TEGO TO POWIEM CI PED>ALE ZAPCHLONY ZE JESTEM Z TEGO DUMNY!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)