Jestem z Jaworzna , Słonie mogą mieć problem z Victorią , po wielu latach posuchy w mieście w końcu coś drgnęło, a klub ma wsparcie od biznesu czego brakowało więc nie obrażę się jak utrą noska Termalice.
-
-
CRACOVIA II
Nie wiem jak to się stało, że Victoria gra w tej grupie, ale niech będzie :)
już w październiku mecze i z BBT II i Victorią więc sporo się wyjaśni
[quote]#post1748800 Nie wiem jak to się stało, że Victoria gra w tej grupie, ale niech będzie :)
już w październiku mecze i z BBT II i Victorią więc sporo się wyjaśni[/quote]
Dobrych parę lat wstecz Victoria jak np Zgoda Byczyna z tego samego miasta czyli wschodnia flanka Jaworzna olały sosnowiecki związek bo ich rucha*o i woleli jeździć po Małopolsce i tak się utrwaliło.
- Edytowany
Zapraszamy na mecz Cracovia II vs Unia Tarnów w ramach IV liga!
Spotkanie odbędzie się 04.10.2026 o godzinie 12:00.
Nie przegap tej okazji, aby zobaczyć nasz zespół w akcji. Będziemy walczyć o zwycięstwo!
Bądź z nami na bieżąco i śledź nasze relacje na żywo na oficjalnej stronie klubowej i mediach społecznościowych. Znajdziesz tu zawsze aktualne informacje o transmisji, relacji, typach, wyniku.
https://cracovia.pl/games/328/cracovia-ii-unia-tarnow
Wejściówki są do odebrania na stronie
Zanim rozegramy spotkanie z Unią Tarnów czeka nas jutro mecz pucharowy z drużyną Orła Piaski Wielkie w ramach PP. W wypadku zwycięstwa i awansu do finału, prawdopodobnym rywalem naszych rezerw mogą być rezerwy sąsiadki.
Orzeł Piaski Wielkie -Cracovia II Godz 18 Cracovia Training Center.
- Edytowany
[quote]#post1748982 Zanim rozegramy spotkanie z Unią Tarnów czeka nas jutro mecz pucharowy z drużyną Orła Piaski Wielkie w ramach PP. W wypadku zwycięstwa i awansu do finału, prawdopodobnym rywalem naszych rezerw mogą być rezerwy sąsiadki.
Orzeł Piaski Wielkie -Cracovia II Godz 18 Cracovia Training Center.[/quote]
Puchar jest nasz!
Po 25 monitach rezerwy prowadzą 2-0
Do przerwy 4 : 0 dla Pasów .
Całkiem sympatycznie
- Edytowany
Orzeł Piaski do boju!!🤣
Końcowy wynik 7-0 dla rezerw
[quote]#post1749073 Orzeł Piaski do boju!!🤣[/quote]
Mój kumpel z pracy jest kibicem i działaczem Klubu Orzeł Piaski Wielkie,dla nich to było święto ten dzisiejszy mecz.
Ostatnio trochę się ze mnie nabijał i z wyników Cracovii.... Jutro mu się zrewanżuje.😂
Ubeckie rezerwy równie planowo wygrywają w Modlnicy i tym samym w półfinale szczebla okręgu mamy spodziewane już wcześniej derby ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)