No niestety Siarka wygrywa
-
-
CRACOVIA II
Może uda się za tydzień po Derbach regionów - Wisła Sandomirz- Siarka Tarnobrzeg Podhale - Cracovia
[quote="paluch" pid='1505619' dateline='1632585253']
No niestety Siarka wygrywa
[/quote]
Bez znaczenia. Decydujący będzie w przerwie zimowej sygnał z pięterka. Nie ma co się podniecać. Wiosna pokaże jakie nakreślono wytyczne na sezon.
Ja nie mam złudzeń. Hamulec zostanie zaciągnięty.
Pewnie że tak, jak będzie tylko okazja to puszczą Piszczka, Pika, Rubio, żeby tylko łyknąć parę groszy za nich.
Ktoś zorientowany wyjaśni mi dlaczego to rezerwa, która w minionych sezonach raczej drżała o utrzymanie, teraz jest w czubie tabeli.
Młodzi odpalili, myśl trenerska zagrała?
magia Rącznej :D
- Edytowany
W klubie doszli do wniosku ze taniej jest z rezerwa sukces ugrac ;)
Moze Hajdo dotknal ta swoja magiczna reka rezerwy i juz dziala jego zatrudnienie ;)
Opcji jest kilka ;)
Może nie czytają forum i nie wiedzą, że ogólnie jest ujowo.
[quote='leszeczek' pid='1505715' dateline='1632680769']
Może nie czytają forum i nie wiedzą, że ogólnie jest ujowo.
[/quote]
Czemu ujowo.. pasmo sukcesow przeciez... juniorzy TOP rezerwy TOP... majatek rosnie... Raczna funkcjonuje elegancko... w pierwszym zespole tez idzie w dobrym kierunku.. w ostatnim meczu na 0 z tylu... i to razem z dogrywka... wszystko idzie fajnie.. i to bez szydery...
https://twitter.com/Filip1906/status/1441762170165882889?s=19&fbclid=IwAR3bD4MhKajHgdm8xJio5tzYxj0pKx98rVBbZ03dPE1oBxAxq4CNm-Y8_g4
bramka Rubio.
dziwne, ze ogrodnik nie bierze go pod uwage w ustalaniu składu na mecz z piastem
Bez szydery nie przegraliśmy ostatnich 4 meczów w lidze. Bez szydery jesteśmy i oczywiście Bez tryumfalizmu jesteśmy nisko w tabeli. Ale czy to usprawiedliwia falę hejtu i szydery wobec klubu, która się przelewa się przez to forum "kibiców" i po tym wpisie zaleje też mnie?
[quote='leszeczek' pid='1505727' dateline='1632685549']
Bez szydery nie przegraliśmy ostatnich 4 meczów w lidze. Bez szydery jesteśmy i oczywiście Bez tryumfalizmu jesteśmy nisko w tabeli. Ale czy to usprawiedliwia falę hejtu i szydery wobec klubu, która się przelewa się przez to forum "kibiców" i po tym wpisie zaleje też mnie?
[/quote]
Przypomnij kiedy ostatni raz odnieśliśmy przekonujące zwycięstwo i okres kiedy byliśmy faworytem w meczach i to udowadnialiśmy.
Każdy mecz to - "a może wygramy" "może uda się zremisować" " może dowieziemy wynik do końca"
[quote='paluch' pid='1505733' dateline='1632688225']
[quote='leszeczek' pid='1505727' dateline='1632685549']
[/quote]
Przypomnij kiedy ostatni raz odnieśliśmy przekonujące zwycięstwo i okres kiedy byliśmy faworytem w meczach i to udowadnialiśmy.
Każdy mecz to - "a może wygramy" "może uda się zremisować" " może dowieziemy wynik do końca"
[/quote]
To co napisałeś to właśnie potwierdzenie tego o czym piszę.
Odpowiem pytaniem. Czy to jest forum kibiców sukcesu, którzy tylko wtedy ni "jadą po klubie" gdy ten wygrywa przekonująco i do meczów przystępuje jako faworyt?
Żeby była jasność. Też nie jestem zadowolony z sytuacji w klubie, ale jazda na tym forum i moda na krytykowanie wszystkiego przekroczyła już wszelkie granice. Naprawdę nie jestem w stanie zrozumieć jak ma się to przysłużyć dobru Cracovii.
A to jest kwestia mody! No to następna śmiała teza.
Choć moim zdaniem ustępuje tej że jednak jest źle ale przez kibiców.
Nie daj Boże dopuścić myśli że za cokolwiek odpowiada Filipiak .
Odpadliśmy z Pucharu , gramy aż żal patrzeć , jesteśmy poważnie zainteresowani walką o utrzymanie, w zespole jakieś przypadkowe kaciały.
Kurde no szczyt szczęścia nas spotyka, tylko my go nie umiemy rozpoznać bo ulegamy modzie.
Zastanawiam się Kajaku, czy nie zrozumiałeś tego co napisałem (o co Cię nie podejrzewam) czy napisałeś by napisać.
Oczywiście, że można i należy krytykować Filipiaka. Tylko dlaczego w każdym poście od kilku miesięcy? Naprawdę uważasz, że bryndza na trybunach jest wyłącznie spowodowana słabymi wynikami, a zohydzanie klubu, chodzenia na mecze postami na forum nie ma na to żadnego wpływu?
Ma minimalny. Forum czyta kilkadziesiąt osób. Może kilkaset. Za to styl gry oparty na bólu zębów, nieumiejętność strzelania goli, coroczne afery z zawodnikami,dla których warto było pójść na mecz, już dużo większy.
Uwielbiam gdy mnie ktoś wyzywa od kibiców sukcesu. To najmilsze co może usłyszeć wyposzczony kibic Cracovii :D
Bo my jesteśmy kibicami niedoszłego sukcesu!
Krótko każdy punkt z 9 jakie mamy zdobyty na farcie równie dobrze mogło być 0 lub 2 i z tego mamy sie cieszyć że tracimy zdrowie oglądają grę Cracovii Probierza
p.s.
a tak na dodatek PP 2020 to też tylko na farcie fart się skończył to i PP też
[quote='Jake Blues' pid='1505752' dateline='1632730359']
Ma minimalny. Forum czyta kilkadziesiąt osób. Może kilkaset. Za to styl gry oparty na bólu zębów, nieumiejętność strzelania goli, coroczne afery z zawodnikami,dla których warto było pójść na mecz, już dużo większy.
[/quote]
Myślę, że jednak nie taki minimalny. Atmosfera forum udziela się szerzej środowisku. Dokładnie tak samo jak "coroczne afery z zawodnikami, dla których warto było pójść na mecz". To forum nakręca ferment z tym związany.
Zgadzam się co do oceny stylu gry choć i tutaj uważam, że ważniejszy jest brak wyników niż uroda gry. Gdybyśmy tym siermiężnym stylem zdobywali co sezon podium, to śmialibyśmy się "koneserom urody gry" w nos.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)