[quote='kaleb' pid='1502101' dateline='1629706446']
A mnie ciekawi, jak Wilk wygrał rywalizację z Majchrowiczem. Czy on taki dobry, tylko nie dostaje odpowiedniej szansy?
[/quote]
Nie twórz legendy. Jak chciał grać wyżej niż 4 poziom Majchrowicz MUSIAŁ odejść. U nas był wtedy Niemczycki i Hrosso.
Wilk widać zgadza się na 3o ligowe czekanie na kolejną okazje do wybicia się.
-
-
CRACOVIA II
[quote='Antoine' pid='1502100' dateline='1629706127']
Mnie zastanawia jaki jest sens trzymania Wilka.
[/quote]
Mnie ciekawi po co są rezerwy...Dla szrotu by se pokopali za kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie.Rozumiem żeby ogrywać młodych ale nie to coś.
Wilk pewnie mieszka z rodzicami, więc jest tańszy i mniej awanturujący się
5 dni później
Bez "Gwiazd" pokonali Unię T 2:1
[quote='paluch' pid='1502712' dateline='1630170071']
Bez "Gwiazd" pokonali Unię T 2:1
[/quote]
Bramki Zaucha oraz Piszczek .
Ma ktoś może informację jakim składem graliśmy? W klubie po odczarowaniu Niecieczy chyba wszyscy się opili ze szczęścia i na głównej nie mogłem znaleźć ani relacji ani tym bardziej składów.
- Edytowany
Pokonać Unię na wyjeździe i to rezerwą zawsze smakuje. Mój ulubiony wyjazd za młodu ;)
CRACOVIA II rozpocznie spotkanie w następującym skladzie:
Wilk - Stachera, Bracik, Ziemnik, Supryn - Kanach, Rakoczy, Wiśniewski - Myszor, Piszczek, Zaucha
II Liga, Gr. IV: ZKS Unia Tarnów - Cracovia II 1:2 (0:2)
Bramki:
0-1 Zaucha 11'
0-2 Piszczek 35'
1-2 Biały 71'
Cracovia II: Wilk - Stachera, Bracik, Ziemnik, Supryn - Kanach, Rakoczy, Wiśniewski - Zaucha (Nowicki 90'), Piszczek (Bociek 54'), Myszor (Lopez 63')
ZKS Unia Tarnów: Zając - Węgrzyn (Adamski 45'), Kajpust, Kokoszka, Miłkowski (Starzyk 45') - Biś, Putin (Nytko 45'), Sojda, Jacak (Wardzała 78'), Sierczyński - Biały
Żółte kartki: Adamski, Sojda - Bracik, Rakoczy, Wiśniewski
- Edytowany
Druga drużyna 5 kolejek i dalej niepokonana
3-2-0 4 miejsce. Świetny początek sezonu.
Wygrywamy wszystkie wyjazdy ...i remisujemy w Rącznej z słabymi ekipami.
Z mojej strony uwaga. Mecze w Rącznej grane są grane ni w 5ć ni w 10ć
o 13ej a zawodnicy przebierają ciężko nogami jakby akurat obiad jedli ;;)
Gizmo nie mówię abyś od razu podejmował ryzyko zwolnienia
przez ojca wybitnego zawodnika U17 ::) ale zmów dla rezerwy jakaś normalna godzinę
15ą czy 16ą.
13 to godzina o której Gizmo myśli o chowaniu schabowego pod frytkami więc nie ma wpływu na drużynę ;)
Nigdy nie słyszałem o takim klubie jak Korona Rzeszów :rolleyes:
[quote='tomecki' pid='1502879' dateline='1630259614']
13 to godzina o której Gizmo myśli o chowaniu schabowego pod frytkami więc nie ma wpływu na drużynę ;)
[/quote]
hehe, też to słyszałeś?
a dokładnie to pod sałatą chował ;)
[quote='squier strat' pid='1502891' dateline='1630264622']
[/quote]
hehe, też to słyszałeś?
[/quote]
Gwoli ścisłości, to frytki pod schabowym, jeżeli mówimy o mistrzostwach świata :D
[quote='maciek72' pid='1502893' dateline='1630268091']
[quote='squier strat' pid='1502891' dateline='1630264622']
[/quote]
hehe, też to słyszałeś?
[/quote]
Gwoli ścisłości, to frytki pod schabowym, jeżeli mówimy o mistrzostwach świata :D
[/quote]
i tak wywiad Gizmo , który kiedyś puścił dla zgrywy żyje własnym życiem (a raczej własnym menu) :D
5 dni później
dziś pewne zwycięstwo 3:1 z Koroną Rzeszow
III liga, gr. IV: Cracovia II - Korona Rzeszów 3:1 (2:0)
Bramki:
1:0 - Rakoczy 21'
2:0 - Wiśniewski 40'
3:0 - Wiśniewski 67'
3:1 - Jędryas 87'
Cracovia II: Wilk - Stachera, Bracik, Ziemnik (Ożóg 84'), Zaucha - Kanach, Myszor (Supryn 78'), Rakoczy, Wiśniewski (Nowicki 90'), Ogorzały (López Huesca 78') - Piszczek
Korona Rzeszów: Pawlus - Rygiel, Padiasek, Kocój, Kardyś - Skiba (Pieniążek 68'), Nieckarz (Cholewa 46'), Maślany (Mazur 74'), Drozd - Karwacki (Bober 68'), Piątek (Jędryas 46')
Żółte kartki: Bracik - Drozd
Sędziował: Mariusz Goriwoda (Zabrze)
Tak swoją drogą, to co się dzieje z brazilejros, są jeszcze u nas czy nie?
Czy ten Wiśniewski nie zasługuje na jakieś minuty w pierwszym składzie?
Loshaj lepszy ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Rafi, Goście (1)