[quote='kaleb' pid='1502101' dateline='1629706446']
A mnie ciekawi, jak Wilk wygrał rywalizację z Majchrowiczem. Czy on taki dobry, tylko nie dostaje odpowiedniej szansy?
[/quote]
Nie twórz legendy. Jak chciał grać wyżej niż 4 poziom Majchrowicz MUSIAŁ odejść. U nas był wtedy Niemczycki i Hrosso.
Wilk widać zgadza się na 3o ligowe czekanie na kolejną okazje do wybicia się.
-
-
CRACOVIA II
[quote='Antoine' pid='1502100' dateline='1629706127']
Mnie zastanawia jaki jest sens trzymania Wilka.
[/quote]
Mnie ciekawi po co są rezerwy...Dla szrotu by se pokopali za kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie.Rozumiem żeby ogrywać młodych ale nie to coś.
Wilk pewnie mieszka z rodzicami, więc jest tańszy i mniej awanturujący się
5 dni później
Bez "Gwiazd" pokonali Unię T 2:1
[quote='paluch' pid='1502712' dateline='1630170071']
Bez "Gwiazd" pokonali Unię T 2:1
[/quote]
Bramki Zaucha oraz Piszczek .
Ma ktoś może informację jakim składem graliśmy? W klubie po odczarowaniu Niecieczy chyba wszyscy się opili ze szczęścia i na głównej nie mogłem znaleźć ani relacji ani tym bardziej składów.
- Edytowany
Pokonać Unię na wyjeździe i to rezerwą zawsze smakuje. Mój ulubiony wyjazd za młodu ;)
CRACOVIA II rozpocznie spotkanie w następującym skladzie:
Wilk - Stachera, Bracik, Ziemnik, Supryn - Kanach, Rakoczy, Wiśniewski - Myszor, Piszczek, Zaucha
II Liga, Gr. IV: ZKS Unia Tarnów - Cracovia II 1:2 (0:2)
Bramki:
0-1 Zaucha 11'
0-2 Piszczek 35'
1-2 Biały 71'
Cracovia II: Wilk - Stachera, Bracik, Ziemnik, Supryn - Kanach, Rakoczy, Wiśniewski - Zaucha (Nowicki 90'), Piszczek (Bociek 54'), Myszor (Lopez 63')
ZKS Unia Tarnów: Zając - Węgrzyn (Adamski 45'), Kajpust, Kokoszka, Miłkowski (Starzyk 45') - Biś, Putin (Nytko 45'), Sojda, Jacak (Wardzała 78'), Sierczyński - Biały
Żółte kartki: Adamski, Sojda - Bracik, Rakoczy, Wiśniewski
- Edytowany
Druga drużyna 5 kolejek i dalej niepokonana
3-2-0 4 miejsce. Świetny początek sezonu.
Wygrywamy wszystkie wyjazdy ...i remisujemy w Rącznej z słabymi ekipami.
Z mojej strony uwaga. Mecze w Rącznej grane są grane ni w 5ć ni w 10ć
o 13ej a zawodnicy przebierają ciężko nogami jakby akurat obiad jedli ;;)
Gizmo nie mówię abyś od razu podejmował ryzyko zwolnienia
przez ojca wybitnego zawodnika U17 ::) ale zmów dla rezerwy jakaś normalna godzinę
15ą czy 16ą.
13 to godzina o której Gizmo myśli o chowaniu schabowego pod frytkami więc nie ma wpływu na drużynę ;)
Nigdy nie słyszałem o takim klubie jak Korona Rzeszów :rolleyes:
[quote='tomecki' pid='1502879' dateline='1630259614']
13 to godzina o której Gizmo myśli o chowaniu schabowego pod frytkami więc nie ma wpływu na drużynę ;)
[/quote]
hehe, też to słyszałeś?
a dokładnie to pod sałatą chował ;)
[quote='squier strat' pid='1502891' dateline='1630264622']
[/quote]
hehe, też to słyszałeś?
[/quote]
Gwoli ścisłości, to frytki pod schabowym, jeżeli mówimy o mistrzostwach świata :D
[quote='maciek72' pid='1502893' dateline='1630268091']
[quote='squier strat' pid='1502891' dateline='1630264622']
[/quote]
hehe, też to słyszałeś?
[/quote]
Gwoli ścisłości, to frytki pod schabowym, jeżeli mówimy o mistrzostwach świata :D
[/quote]
i tak wywiad Gizmo , który kiedyś puścił dla zgrywy żyje własnym życiem (a raczej własnym menu) :D
5 dni później
dziś pewne zwycięstwo 3:1 z Koroną Rzeszow
III liga, gr. IV: Cracovia II - Korona Rzeszów 3:1 (2:0)
Bramki:
1:0 - Rakoczy 21'
2:0 - Wiśniewski 40'
3:0 - Wiśniewski 67'
3:1 - Jędryas 87'
Cracovia II: Wilk - Stachera, Bracik, Ziemnik (Ożóg 84'), Zaucha - Kanach, Myszor (Supryn 78'), Rakoczy, Wiśniewski (Nowicki 90'), Ogorzały (López Huesca 78') - Piszczek
Korona Rzeszów: Pawlus - Rygiel, Padiasek, Kocój, Kardyś - Skiba (Pieniążek 68'), Nieckarz (Cholewa 46'), Maślany (Mazur 74'), Drozd - Karwacki (Bober 68'), Piątek (Jędryas 46')
Żółte kartki: Bracik - Drozd
Sędziował: Mariusz Goriwoda (Zabrze)
Tak swoją drogą, to co się dzieje z brazilejros, są jeszcze u nas czy nie?
Czy ten Wiśniewski nie zasługuje na jakieś minuty w pierwszym składzie?
Loshaj lepszy ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)