Co do drugiego trenera to raczej Kurdziel a nie Wojs bo Wojs mial swoj mecz juniorow nakladajacy sie na mecz rezerw...
Rezerwy zaczynaly o 11 a juniorzy o 12...
-
-
CRACOVIA II
[quote='gusto' pid='1397945' dateline='1567922934']
[quote='prestidigitatorRioletto' pid='1397932' dateline='1567889299']
Ale oni są usprawiedliwieni, gdyż prawdopodobnie w tym czasie samorealizowali się w celu, jaki jest dla nich najbardziej istotny, tj w kształtowaniu internetowej opinii ich internetowych odpowiedników z drugiej strony Błoń ;)
[/quote]
Negowanie wartości pasiastego twittera znakomicie wpasowuje się w wieloletnią tradycję typowego na Cracovii myślenia "liczy się tylko ulica", która jest jedną z głównych przyczyn mizerii na trybunach - przez 15 lat zaprzepaściliśmy szansę na stworzenie bardzo istotnego kanału pozyskiwania nowego narybku, oddając social media walkowerem sąsiadce.
Teraz jest grupa, która chce to zmienić i w tę grupę się uderza, zamiast tego gloryfikując przekrzykiwanie się w gronie tych samych od trzeciej ligi stu kibiców (i paru podszywek).
A potem przyjdzie jeden z drugim i zacznie narzekać, że sytuacja na trybunach to wina zarządu.
[/quote]
Ten sam fragment zwrócił moją uwagę, widzę, ze gusto mnie uprzedził.
Nie bardzo rozumiem sens "dzielenia" kibiców Cracovii (jakikolwiek by to podział nie był: twitterowcy/forumowicze/klakiery/na.pierdalacze/itp/itd).
Zastanawiam się co wnosi do dyskusji albo czemu ma służyć cytowany tekst.
*sprecyzuję:
Tak, jestem zarejestrowany na twitterze.
Nie, nie było mnie tam od kilku tygodni z braku czasu..
- Edytowany
zgoda pelna J&B, slabe, nie ukrywam pare razy szpileczke mi sie probowalo wetknac, pewnie to wynika z ludzkiej niedoskonalosci oraz faktu ze niektorzy ostentacyjnie sie stad wynosza badz zagladaja amputujac jakie to gowno niby jest to forum, a TT wynalazek stulecia
niech kazdy siedzi gdzie mu dobrze ;)
peace
Doskonały nikt nie jest, to pewne.
Dla mnie to forum to dzielenie się informacjami czy spostrzeżeniami z innymi. Jakby nie było sporo się tu można dowiedzieć, zwłaszcza o rzeczach, o których w gazetach nie piszą. Twitter zresztą tak samo. Nie wiem czemu by nie można było korzystać z jednego i z drugiego, a takie posty jak cytowany wyżej do tego jednak nie zachęcają.
Proszę, proszę :) Drobna szpileczka w stronę tych spośród pasiastego grona, którzy ostatnio z uwielbieniem wręcz w sposób niedwuznaczny deprecjonują intelekt uczestników forum i już zostałem potraktowany jako wprowadzający podziały wśród Pasiaków :)
Moi drodzy, interweniować trzeba było wcześniej, zanim nastała moda na podziały :)
PS. Też mam od dawna konto na Twitterze, co więcej, nawet sam uważam, że powoli forum staje się przestarzałą formą komunikacji i prawdopodobnie z czasem jego rola będzie się marginalizować, ale w życiu nie przyszłoby mi do głowy by obrażać Pasiaków na nim piszących.
[quote='KruszynaKSC' pid='1397953' dateline='1567927516']
Co do drugiego trenera to raczej Kurdziel a nie Wojs bo Wojs mial swoj mecz juniorow nakladajacy sie na mecz rezerw...
Rezerwy zaczynaly o 11 a juniorzy o 12...
[/quote]
Na meczu rezerw chyba był Kurdziel, wyjechał z Wielickiej podczas treningu I drużyny, Wójs cały czas był na Wielickiej.
Jedno jest pewne, na tt trudniej tak rozj...bać temat, jak jest możliwość na forum :D
krzysiu, my wszyscy wiemy, ze Santo jest wychowankiem Clepardii
- Edytowany
Panowie, gdzie gramy Derby w niedzielę? W Myślenicach czy na stadionie miejskim?
Tylko potwierdzone info proszę :)
UbekArena przy Reymonta 20
- Edytowany
To szkoda... Wolałbym przejechać się do Myślenic, lepszy klimat ;)
[quote='MN2016' pid='1398036' dateline='1568020156']
To szkoda... Wolałbym przejechać się do Myślenic, lepszy klimat ;)
[/quote]
E tam , smród taki sam .
gdzie można się dowiedzieć ile płaci UBecja za wynajem stadionu dla rezerw i czasami juniorków?
czy też może gmina przygotowuje za free murawę i sprząta po meczach?
szkoda tylko, że żaden pismak o tym nie wspomina
- Edytowany
Mamy nad rywalkąII obecnie 9 pkt przewagi ale dość niekorzystna sytuacje.
Oni graja w sobotę i wystawią "ławkę" z ekstraklasy. My niestety będziemy
dzień przed Piastem.
Mam nadzieję, że rezerwy rozpoczną nową serię zwycięstw derbowych. Liczę, że wkrótce bez względu na kategorię wiekową będziemy zwyciężać w derbach, a porażki będą rzadkim wypadkiem przy pracy.
Jeszcze by trochę bronić TT. Ludzie stamtąd nie mogli pojawić się na rezerwach ponieważ w tym samym czasie pomagali na Wielickiej. Na rezerwach bywają bo tam się z nimi widuję. Można mieć różne zdanie o tym co się dzieje na TT i jak wypowiadają się czasem o forum ale dopierdzielać się za brak wizyty na meczu z Clepardią słabe.
A to jednak jest jakaś "grupa TT"? A ja myślałem, ze wśród kibiców Cracovii nie ma podziałów.... :(
Po raz ostatni wyjaśniam. Gdybym na owym TT (na którym mam konto od dawna) nie wyczytywał (i to bynajmniej nie incydentalnie) wielu niedwuznacznych komentarzy nt kibiców Cracovii piszących na forum, kpin z ich intelektu i innych niewybrednych epitetów, nie byłoby tej drobnej szpileczki.
O tym, które z tych działań było w rzeczywistości słabe, nie mnie oceniać, aczkolwiek mam w tym temacie ukształtowaną opinię, którą zachowam dla siebie.
Tyle wyjaśnień z mojej strony, temat uznaję za wyczerpany, urażonych przepraszam i proszę o wybaczenie :)
Towarzysze odgrażają się, że zagrają składem ekstraklasowym. Mam nadzieję, że z naszej strony zagrają wszyscy, którzy nie zmieszczą się w osiemnastce meczowej i tak damy radę!
Srał pies wynik rezerw. Liczy się tylko zdobycie budy przez pierwszy zespół.
jeden pies już połamał łapy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Kamaz80, Niewidoczni (2), Goście (3)