Co to za drewno u nas z nr 10? Takiego frajerstwa jak jego zachowanie przy karnym dla Hutnika nie widziałem od czasu ostatniego meczu pierwszej drużyny.
-
-
CRACOVIA II
0:2
Oglądałem T.R.A.G.E.D.I.A
Dziś dostaliśmy odpowiedz na temat III ligi - dziękuje. Panowie Gędłek i Łach...jeden do Garbarni, a drugi do Grębałowa...a juniorzy do juniorów.
- Edytowany
wygląda na to, ze 3. liga nie zapewnia wystarczającej odpowiedzialności społecznej.
Ale tak kończy się ślepe naśladowanie "taktyki" i "stylu" I drużyny nieco gorszym materiałem.
sprawił Guja, że ugrali guja ;)
[quote='3lvis' pid='1239310' dateline='1494152418']
Co to za drewno u nas z nr 10? Takiego frajerstwa jak jego zachowanie przy karnym dla Hutnika nie widziałem od czasu ostatniego meczu pierwszej drużyny.
[/quote]
...to nie drewno, tylko "piłkarz" Leśniak, który chce grac w piłkę, ale nikt go nie nauczył.
Trener Gędłek zna jego "walory" - dobry ale na końcówki, ale żeby go wstawić na drugą połowę w miejsce Vestenickiego, to już wielka przesada...ściągnął go po 20 minutach, ale to i tak nic nie dało.
pod czujnym okiem
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/18361853_1541155975955680_2130101428_o.jpg?oh=27e53e5565cf4491b82d90364189215e&oe=59114888[/img]
wybito nam z głowy III ligę. Jak się rozmawia z ludźmi z "branży", to wszyscy mają w nosie gdzie gra zaplecze... dzisiaj nasi się nawet starali, ambicji odmówić im nie można, ale to nie wystarczyło. Dobroliński, przy pierwszym golu KATASTROFA. Drugi gol po głupim zarobieniu karnego. Z przodu bez armat, chociaż gdyby Serafin przy wyniku 0-0, z paru metrów mając całą odkrytą bramkę nie przestrzelił nad poprzeczką, wynik mógł być inny. Tak się kończy dziadowanie...
Będzie pewnie skrót, bo mecz rejestrowały kamery.
Ian, rejestrowały, rejestrowały, nawet się załapałeś nawijając cały czas przez komórę zamiast skupiać się na meczu ;)
powoli przechodzę w stan "kibica", który twierdzi, że gdyby go interesowała piłka nożna, to by został piłkarzem ;)
Mogliście wodza słonecznikiem poczęstować.
Wódz ma minę zatroskaną. Pewnie myśli o tym jak to Jaśkowice psują ligę nieodpowiedzialną polityką płacową.
Nie drażnicie tym zdjęciem kibiców bo w Jaśkowicach są tacy co się ich ten z prawej strony pozbył
Łach w MKS, a w Akademii Kępa. Będzie dobrze?
Tak se liczę i wyszło mi, że w pierwszym składzie prawie połowa drużyny (czterech) to stranieri, którzy mieli decydować o sile i mocy pierwszej drużyny.
A tu taki Hutnik ich [b] bije[/b]..
Kto za tym stoi ? ! ;)
To są te nasze "wzmocnienia" przed sezonem i na Puchary o których kiedyś pisałem ale to nie prezesów wina bo oni dbają o drużynę.
Dimun dzisiaj, to po raz kolejny dramat. Jeden z najsłabszych na boisku. Nawet tej ostrości nie było, z czego by się wydawało będzie "sławny" Mihalik tak samo.
Panie Profesorze, nasz kochany! Proszę się nie wahać, posiadanie rezerw nie jest obowiązkowe!
Rozwiązać tę zbieraninę, zostaną jakieś pieniążki, a wolne boiska będzie można podnająć Biznes Lidze, Będzie więcej środków na odpowiedzialność społeczną.
[quote='szuwarek' pid='1239334' dateline='1494156700']
[/quote]
...to nie drewno, tylko "piłkarz" Leśniak, który chce grac w piłkę, ale nikt go nie nauczył.
Trener Gędłek zna jego "walory" - dobry ale na końcówki, ale żeby go wstawić na drugą połowę w miejsce Vestenickiego, to już wielka przesada...ściągnął go po 20 minutach, ale to i tak nic nie dało.
[/quote]
Przepraszam bardzo szuwarku ale jeżeli piłkarz, senior w jednej akcji nie potrafi przyjąć prostej piłki, następnie nie potrafi wybić prostej piłki, następnie fauluje bezmyślnie przeciwnika a żeby upewnić sędziego w przekonaniu że należał się karny łapie piłkę w ręce to nadaje się bardziej na testy IQ gdyż na naukę gry w piłkę jest już za późno.
[quote='3lvis' pid='1239422' dateline='1494178447']
[quote='szuwarek' pid='1239334' dateline='1494156700']
[/quote]
[/quote]
Przepraszam bardzo szuwarku ale jeżeli piłkarz, senior w jednej akcji nie potrafi przyjąć prostej piłki, następnie nie potrafi wybić prostej piłki, następnie fauluje bezmyślnie przeciwnika a żeby upewnić sędziego w przekonaniu że należał się karny łapie piłkę w ręce to nadaje się bardziej na testy IQ gdyż na naukę gry w piłkę jest już za późno.
[/quote]
...ale ja Lesia lubię...to taki sympatyczny chłopak...a jego opowieści o tym, kto chce go na testy mają bardzo bogatą historię :)
a kto go chce (na testy) ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)