...co za IDIOTA nie sędzia.
-
-
gramy podobno na błękitno
no tak mówią na radio Kraków
A nie można było na czarno ?
po prostu świństwo
takie debilne decyzje zabijają tradycje.
sędziowie dali dupy ...
ale jak sie ma nasrane w głowie to nie dziwi ...
wszak pzpn zarządzany przez "panów" w czerni pozwala im na wszystko ...
Nie dziwie się, koszulki wisły mają tyle białego, że sędzia mógł pomyśleć że są w pasy, a w połączeniu z białymi spodenkami i getrami wiślacy są już całkiem biało-czerwoni...
Wot kompleksy!!!
Zaraz, zaraz... Jeżeli dwie drużyny mają podobne stroje, to komu sędzia nakazuje ich zmianę: gościom czy gospodarzom? Jeżeli gościom, to w czym zWisła zagra na wiosnę? Na biało przecież też się będzie mylić... A innych barw strojów chyba nie mają... Pożyczymy im te żółte treningowe wdzianka?
Problem tkwi w tym, że to koszulki GTS-u nie są tradycyjne, raczej nowobogacko-cupiałowate. Prawdopodobnie dlatego doszli do przekonania że należy pomalować sobie łepetyny. Żałosny obraz gwiazdorów.
W Canal+ powiedziano, że posypali głowy popiołem; bodajże powiedział to Leszek Mazan.
Dokładnie tak, musieli mieć coś granatowego, to mieli we włosach..
Oni po prostu nie chcą żebyśmy przeciw nim grali w pasy...
Zenada, żenada, żenadaaaaaaa
I tak to psórom nie pomogło
hehehehe
Zagramy u Was, tak jak Wy u nas, czyli na błękitno, to nasz trzeci komplet.
Wcale w nim często nie gramy, tak jak Wy i wcale go specjalnie nie lubimy, zupełnie jak Wy :)
To nie Wisły decyzja, że tak się gra, to wszystko można znaleźć w regulaminie, który wszystkich i wszędzie obowiązuje i nie jest to kolejny spisek, więc po co te niepotrzebne nieprzyjemności, co?
wacek - nie chodzi o żaden spisek tylko o głupotę sędziów. Nasze stroje nie są podobne!
A nie chciałbym więcej oglądać Pasów w tych ohydnych błękitnych piżamkach!!! Pasowałyby bardziej do tych kolorowych wiślackich fryzurek (do kompletu jeszcze różowe buty).
szkoda
miałem nadzieje że zagracie na pasiasto jak Pan Bóg przykazał-w końcu derby to derby
CHWDSędziom
P.S.
my na rewanżu bedziemy chyba na fioletowo grać-tak sie u nas szanuje wielkie tradycje,chory krajicek66 napisał(a):
> ...co za IDIOTA nie sędzia.
>
W sumie nie dziwię się sędziom, zresztą miałem przed drbami poruszyć ten temat, gdyz przeczuwałem taka sytuację:((( Decyzję taką podjęli liniowi, gdyż brak kontrastu mógłby utrudniać im ocenę przy ewentualnych spalonych. Jakby na to nie patrzeć jest w tym trochę racji.... Jednak nie mam nic przeciwko jak te barwy pozostaną naszymi rezerwowymi, gdyż są szczęśliwe....
o ile pamietam w 95 i 96 gralismy i wy i my w swoich barwach i nie było problemu.chyba że mi sie popieprzyło to mnie oświećcie
popieprzyło Ci się :-)
a żeby było smieszniej, to goście grali w swoich barwach.
Wydaje się, że od kilkudziesięciu lat nie było problemów ze strojami na derbach.
Moim zdaniem lepiej prezentują się czarne stroje.
Jakoś dziwnie patrzy sie na te zdjęcia naszych piłkarzy w niebieskich strojach, a w szczególnosci jeśli chodzi o mecz z Wisłą!!
A jeśli chodzi o przedostatnie derby to jak to było z tymi strojami? Przecież zawsze goście musieli się dopasować do strojów gospodarzy więc nie rozumierm czemu graliśmy na niebiesko.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)