Oby tylko, jie wiem od kogo to wychodzi, nie klepali tylko skrzydełek na siłę. Więcej środkiem bo to przynosi znacznie lepsze sytuacje i bramki. I szybciej piłką, i przedewszystkim kurwa do przodu, a nie w poprzek i do tyłu i zwalnianie.
-
-
Wisla Plock 3 - 1 Cracovia, niedziela 13 września 2026, 12:15
Minchev w wyjściowym.. Ten trener jest niereformowalny.
[quote]#post1746283 Minchev w wyjściowym.. Ten trener jest niereformowalny.[/quote]
Oby nie miał sytuacji sam na sam.
Ma ktoś jakiegoś dobrego streama, który zadziała w Albanii?
Skład, składem czy jest pomysł trenerze na ten mecz?
[quote]#post1746272 Dla mnie, ten mecz to trochę sprawdzian. Trener ma już wszystkich od tygodnia, wszyscy są zdrowi. Liczę na Pana, Trenerze. Liczę, że utrze Pan nosa wszystkim krytyką. :)[/quote]
Ja bym jednak wolał, żeby zamiast krytyką, utarł nam nosa dobrą grą
Ltajev na środku pomocy, Mateusz po prawej. Może zapowiedź wiekszej i szybszej gry środkiem. Oby.
Znów czuję się jak dziecko czekające na sobotniego Disneya z wypiekami co też się wydarzy u Sknerusa i jakiż to film potym będzie.
Już tylko 30mi .
[quote]#post1746249 Niektórzy są naprawdę uprzedzeni do Minczeva. A Minczev to dwukrotny mistrz Czech ze Spartą Pragą (mistrzostwa te zdobywał grając w podstawowym składzie Sparty) i ponad 30 krotny reprezentant Bułgarii.
Rolą trenera jest aby znaleźć dla Niego odpowiednie miejsce na boisku. A takie miejsce powinien dostać jako cofnięty napastnik (natomiast Ltaief powinien grać na dawnym miejcu Mincheva czyli na lewej stronie). Uważam, że Minchev jest lepszy technicznie od Knapa.
[/quote]
Chyba Grzelak posłuchał farciarza2...
[quote]#post1746290 Ltajev na środku pomocy, Mateusz po prawej. Może zapowiedź wiekszej i szybszej gry środkiem. Oby.
Znów czuję się jak dziecko czekające na sobotniego Disneya z wypiekami co też się wydarzy u Sknerusa i jakiż to film potym będzie.
Już tylko 30mi .[/quote]
Życzę Ci by to uczucie trwało jak najdłużej. Conajmniej do pierwszej połowy!
- Edytowany
[quote]#post1746291 [quote]#post1746249 Niektórzy są naprawdę uprzedzeni do Minczeva. A Minczev to dwukrotny mistrz Czech ze Spartą Pragą (mistrzostwa te zdobywał grając w podstawowym składzie Sparty) i ponad 30 krotny reprezentant Bułgarii.
Rolą trenera jest aby znaleźć dla Niego odpowiednie miejsce na boisku. A takie miejsce powinien dostać jako cofnięty napastnik (natomiast Ltaief powinien grać na dawnym miejcu Mincheva czyli na lewej stronie). Uważam, że Minchev jest lepszy technicznie od Knapa.
[/quote]
Chyba Grzelak posłuchał farciarza2...[/quote]
Nie do końca bo na boisku są jednocześnie nadal Klich i Al Ammari, a żaden z nich bramki na 90% nie strzeli. Poza tym Klich ma siły na pół godziny i powinien wchodzić na podmęczonego przeciwnika na ostatnie pół godziny (wtedy mógłby zrobić asystę), a Al Ammari jest w fatalnej formie.
Boję się też o brak zgrania Baugartnera z Traore bo w obronie rzadko ze sobą grali razem.
[quote]#post1746231 Pany, potrzeba jakiegoś strumyka na jutro, bo w Turkye canal plus dyntka[/quote]
Canal + apka działa za granicą ale sobie to trzeba ogarnąć przez infolinię i udowodnić że się na stałe mieszka w Polsce, jak to się robi dokładnie już nie pamiętam bo robiłem to jakiś czas temu, ale mam ogarnięte.
Rozpoczęcie meczu. Aktualizacja wyniku:
[h4]Wisla Plock [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/341.png[/img-s] 0 - 0 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
W składzie Płocka nie ma ani jednego piłkarza. Słabszego rywala mieć już nie będziemy więc trzeba wygrać i to przekonująco.
Ależ my jesteśmy słabi
Aktualizacja wyniku:
[h4]Wisla Plock [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/341.png[/img-s] 1 - 0 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
Czemu na koszulkach bez Rob-Hutu?
I w pape
Zaczyna się, Kun z główki ja pierdole !!!!
Jaka to obrona jest daremna!
,,gramy,, chodzonego i mamy efekt!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)