Oby tylko, jie wiem od kogo to wychodzi, nie klepali tylko skrzydełek na siłę. Więcej środkiem bo to przynosi znacznie lepsze sytuacje i bramki. I szybciej piłką, i przedewszystkim kurwa do przodu, a nie w poprzek i do tyłu i zwalnianie.
-
-
Wisla Plock 3 - 1 Cracovia, niedziela 13 września 2026, 12:15
Minchev w wyjściowym.. Ten trener jest niereformowalny.
[quote]#post1746283 Minchev w wyjściowym.. Ten trener jest niereformowalny.[/quote]
Oby nie miał sytuacji sam na sam.
Ma ktoś jakiegoś dobrego streama, który zadziała w Albanii?
Skład, składem czy jest pomysł trenerze na ten mecz?
[quote]#post1746272 Dla mnie, ten mecz to trochę sprawdzian. Trener ma już wszystkich od tygodnia, wszyscy są zdrowi. Liczę na Pana, Trenerze. Liczę, że utrze Pan nosa wszystkim krytyką. :)[/quote]
Ja bym jednak wolał, żeby zamiast krytyką, utarł nam nosa dobrą grą
Ltajev na środku pomocy, Mateusz po prawej. Może zapowiedź wiekszej i szybszej gry środkiem. Oby.
Znów czuję się jak dziecko czekające na sobotniego Disneya z wypiekami co też się wydarzy u Sknerusa i jakiż to film potym będzie.
Już tylko 30mi .
[quote]#post1746249 Niektórzy są naprawdę uprzedzeni do Minczeva. A Minczev to dwukrotny mistrz Czech ze Spartą Pragą (mistrzostwa te zdobywał grając w podstawowym składzie Sparty) i ponad 30 krotny reprezentant Bułgarii.
Rolą trenera jest aby znaleźć dla Niego odpowiednie miejsce na boisku. A takie miejsce powinien dostać jako cofnięty napastnik (natomiast Ltaief powinien grać na dawnym miejcu Mincheva czyli na lewej stronie). Uważam, że Minchev jest lepszy technicznie od Knapa.
[/quote]
Chyba Grzelak posłuchał farciarza2...
[quote]#post1746290 Ltajev na środku pomocy, Mateusz po prawej. Może zapowiedź wiekszej i szybszej gry środkiem. Oby.
Znów czuję się jak dziecko czekające na sobotniego Disneya z wypiekami co też się wydarzy u Sknerusa i jakiż to film potym będzie.
Już tylko 30mi .[/quote]
Życzę Ci by to uczucie trwało jak najdłużej. Conajmniej do pierwszej połowy!
- Edytowany
[quote]#post1746291 [quote]#post1746249 Niektórzy są naprawdę uprzedzeni do Minczeva. A Minczev to dwukrotny mistrz Czech ze Spartą Pragą (mistrzostwa te zdobywał grając w podstawowym składzie Sparty) i ponad 30 krotny reprezentant Bułgarii.
Rolą trenera jest aby znaleźć dla Niego odpowiednie miejsce na boisku. A takie miejsce powinien dostać jako cofnięty napastnik (natomiast Ltaief powinien grać na dawnym miejcu Mincheva czyli na lewej stronie). Uważam, że Minchev jest lepszy technicznie od Knapa.
[/quote]
Chyba Grzelak posłuchał farciarza2...[/quote]
Nie do końca bo na boisku są jednocześnie nadal Klich i Al Ammari, a żaden z nich bramki na 90% nie strzeli. Poza tym Klich ma siły na pół godziny i powinien wchodzić na podmęczonego przeciwnika na ostatnie pół godziny (wtedy mógłby zrobić asystę), a Al Ammari jest w fatalnej formie.
Boję się też o brak zgrania Baugartnera z Traore bo w obronie rzadko ze sobą grali razem.
[quote]#post1746231 Pany, potrzeba jakiegoś strumyka na jutro, bo w Turkye canal plus dyntka[/quote]
Canal + apka działa za granicą ale sobie to trzeba ogarnąć przez infolinię i udowodnić że się na stałe mieszka w Polsce, jak to się robi dokładnie już nie pamiętam bo robiłem to jakiś czas temu, ale mam ogarnięte.
Rozpoczęcie meczu. Aktualizacja wyniku:
[h4]Wisla Plock [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/341.png[/img-s] 0 - 0 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
W składzie Płocka nie ma ani jednego piłkarza. Słabszego rywala mieć już nie będziemy więc trzeba wygrać i to przekonująco.
Ależ my jesteśmy słabi
Aktualizacja wyniku:
[h4]Wisla Plock [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/341.png[/img-s] 1 - 0 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
Czemu na koszulkach bez Rob-Hutu?
I w pape
Zaczyna się, Kun z główki ja pierdole !!!!
Jaka to obrona jest daremna!
,,gramy,, chodzonego i mamy efekt!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
PanP, Goście (5)