[quote]#post1740691 [quote]#post1740686 Ale powiedzmy sobie uczciwie, powinien być komplet.[/quote]
Komplet powinien być.[/quote]
Ale dlaczego powinien być komplet na tym meczu jak na mało którym jest?
Inna sprawa, że zgodzę się, że na każdym peczu powinien być komplet, ale nie ma.
-
-
Cracovia 3 - 2 Wieczysta Kraków, piątek 21 sierpnia 2026, 20:30
[quote]#post1740691 [quote]#post1740686 Ale powiedzmy sobie uczciwie, powinien być komplet.[/quote]
Komplet powinien być.[/quote]
Powinien... powinien... i to już na początku tygodnia. A tymczasem nie ma na to szans.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1787225576-818.png[/img]
- Edytowany
Przecież ten licznik nijak się ma do stanu faktycznego.
Pewno już jest kolo 9 koła, ale nie zmienia to faktu, że będzie brakowało tak niewiele ok 2 tys aby był full.
Tak niewiele, jakby każdy z Nas zabrał swoje żony i kochanki już by w poniedziałek był full.
[quote]#post1740697 Przecież ten licznik nijak się ma do stanu faktycznego.[/quote]
A dlaczego nie ma się nijak do stanu faktycznego?
Na stronie z biletami nadal jest dostępnych 4662 bilety więc rozumiem, że tam tez kłamią i pomimo, że są sprzedane bilety to Cracovia udostępnia je jako wolne???
Nie że ktoś kłamie, tylko były rozbieżności między tym licznikiem a ostateczną frekwencją. Dochodzą kwestie karnetiwców, vip, gości itp. Nie szukaj wszędzie spisku.
[quote]#post1740701 ... jakby każdy z Nas zabrał swoje żony i kochanki już by w poniedziałek był full....[/quote]
Ja jakbym zabrał same tylko kochanki to musieliby bufory polikwidować
No i tu się zgodzę z Tobą. Z tym, że rozbieżności były ale na niekorzyść rzeczywistości a nie licznika - Cracovia podaje o wiele zawyżoną liczbę widzów niż w rzeczywistości jest. Na każdym meczu w tym sezonie mnie śmiech ogarniał jak podawali ponad 11 tysięcy (z Pogonią) i ponad 10 tysięcy (z Rakowem) a na niektórych sektorach hulał wiatr... myślę, że realnie było 9-9,5 tysiąca
[quote]#post1740720 ... Cracovia podaje o wiele zawyżoną liczbę widzów...[/quote]
Tego tekstu nie powstydziłby się żaden psiak na tt
To jest raczej proste, ilośc wolnych miejsc się zgadza, ale dochodzi do licznika: vip - ponad 900 miejsc i goście w zależności ilu ich przyjedzie.
Powinna być akcja promocyjna do kibiców gości, by znacząco podbić frekwencję. Na hasło "wtsk" 30% rabatu
[quote]#post1740724 [quote]#post1740720 ... Cracovia podaje o wiele zawyżoną liczbę widzów...[/quote]
Tego tekstu nie powstydziłby się żaden psiak na tt[/quote]
Tak oczywiście. Babraj się dalej w tym gównie i mów, że ci dobrze... skoro lubisz "kłamstwa, niedopowiedzenia i zakłamywanie rzeczywistości" to raczej Tobie bliżej do sposobu postępowania psiaków z tt... ja tam wolę prawdę. Po ch.uj naginanie liczb frekwencyjnych??? Czy za to są punkty do tabeli??? A może klub dostaje jakieś nagrody jak poda większą frekwencję???
- Edytowany
Zacznijmy od tego, że Twój kalkulator w oczach to tylko domysły, niczym nie podparte liczby poza Twoim wzrokiem, zero analizy, przedstawienia dowodów, konkretnych liczb itd. oskarżanie kogoś o kłamstwo, niedopowiedzenia i zakłamywanie rzeczywistości na podstawie "tak mi się wydaje" to zwykły skowyt i malkontenctwo którego tutaj nigdy nie brakowało i jest nieodźwierną stroną tego forum.
O ile frekwencja podana na Pogoni była cokolwiek hmmm... nieodpowiadająca wizualnym odczuciom (a także mocno rozjechana z licznikiem), to frekwencja na Rakowie była w miarę odpowiadająca rzeczywistości (i suma licznik + vip + goście też się sklejała).
- Edytowany
Proponuję żeby się ustawić pod kołowrotkami i liczyć ręcznie, skoro wam liczniki i "na oko" sie rozjeżdżają ;)
- Edytowany
Jak ktoś ma za dużo czasu na malkontenctwo to myślę, że jest to idealna forma aby go zabrakło.
Stała dycha przy tym całym syfie związanym z Płatkiem, Filipiakową, Colakiem itd to i tak jest cud. Bez rozkręcenia frekwencji przez Dróżdża było by pewnie koło 6-7.
Pan tu nie stał, Polacy kochają kolejki. Czyż to nie dodatkowe piękne emocje kiedy odchodzisz od okienka z cichym "jest!" na ustach? Ja zazdroszczę tym stojącym w kolejkach tuż przed meczem, czasem myślę żeby se stanąć tylko po to aby to poczuć ponownie.
[quote]#post1740740 [quote]#post1740724 [quote]#post1740720 ... Cracovia podaje o wiele zawyżoną liczbę widzów...[/quote]
Tego tekstu nie powstydziłby się żaden psiak na tt[/quote]
Tak oczywiście. Babraj się dalej w tym gównie i mów, że ci dobrze... skoro lubisz "kłamstwa, niedopowiedzenia i zakłamywanie rzeczywistości" to raczej Tobie bliżej do sposobu postępowania psiaków z tt... ja tam wolę prawdę. Po ch.uj naginanie liczb frekwencyjnych??? Czy za to są punkty do tabeli??? A może klub dostaje jakieś nagrody jak poda większą frekwencję???[/quote]
Mam w dupie frekwencję i nie rozumiem jak można się nią jarać jak byle kundel.
zakładam, że klub podaje frekwencję wg. pewnego stanu rzeczywistego. Sprzedanych biletów lub danych z kołowrotka i nie rozumiem po co to weryfikować jak nie wiemy na jakiej podstawie jest to podawane. Tyle.
Ale ty wiesz lepiej i będziesz wszystko weryfikował do swojego wyobrażenia.
Mam nadzieję że Wieczysta nie zdąży potwierdzić Kolourisa do meczu z nami, inaczej blado to widzę
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)