[quote]#post1738699 Mam tylko jedną prośbę dotyczącą meczu.
Czy gniazdowy musi drzeć koparę na cały stadion podczas meczu i przed meczem. Przychodzę na mecz by go obejrzeć, gdybym chciał słuchać przekleństw oraz instrukcji śpiewania to bym poszedł na E. Mnie to nie obchodzi. Mecz nie polega na wyciu i wysłuchiwaniu uwag gniazdowego tylko na jego oglądaniu dlatego właśnie po to są inne sektory.
To nie jest oprawa meczu tylko jakieś agonalne konwulsje. Załatwcie to tak by gniazdowy był słyszalny na E a nie przytłaczał meczu bo nie można się na nim skupić.
Chyba, że chcecie wygonić ludzi ze stadionu to dalej tak róbcie.[/quote]
A nie myślałeś ptysiu by sobie pójść na sektor H (to ten u góry między rodzinnym, a F) najlepiej H3. Tam we względnej ciszy i skupieniu będzieszmógł kontemplować widowisko.
-
-
Cracovia 2 - 1 Raków Częstochowa, niedziela 16 sierpnia 2026, 17:30
P. Raczkowski . Ten pan będzie " sędziował" mecz z medalikami.
Za www.90minut.pl
Ale Covboy czy jak mu tam ma racje.. gosc napierdala pol meczu bez sensu zamiast prowadzić doping.. nie raz i nie dwa o tym rozmawialiśmy ze znajomymi . Nie sa to pojedyncze spostrzeżenia tylko sporej grupy osob...
w telewizji słychać jego wycie zamaist dopingu...
- Edytowany
Kolega kowboj- można też wykupić łoże VIP.
[quote]#post1739045 Kolega kowboj- można też wykupić łoże VIP.[/quote]
Aha czyli jak kupi bilet na vipa gosc przestanie napierdala swoje wycie do mikrofonu ... ok..
@KruszynaKSC#7322 będzie miał wtedy blogi spokój i będzie cieszył się wizją na żywo bez głosu
Przecież ty na mecze nie chodzisz to co ci do tego, nieobecni głosu nie mają
W tv to samo słychać co na stadionie...
- Edytowany
Na VIP czy H czy I niesie tak samo
Proponuje przenieść kolegę Cowboja do sekcji gimnastycznej.........
[quote]#post1739051 Na VIP czy H czy I niesie tak samo[/quote]
Mi na A3 nie przeszkadza, a bliżej do gniazdowego niż H3
Może na D przydałyby się takie LEDy wzdłuż z instrukcjami, albo śpiewniki jak w kościele, ale można zacząć od kartonów, z napisami, "brawa", "gwizdy", "róbcie hałas".
Ostatnio słyszałem jak gniazdowy przerwał śpiew i zakomenderował "gwizdy!", niczym w jakimś TV show. haha.
Trzeba iść z czasem.
Mógłby mieć paru giermków z kartonami, na pewno chętni się znjadą, bo to na pewno nobilitujące dla początkujących na młynie.
- Edytowany
[quote]#post1739054 [quote]#post1739051 Na VIP czy H czy I niesie tak samo[/quote]
Mi na A3 nie przeszkadza, a bliżej do gniazdowego niż H3[/quote]
Bo chyba jest nowe nagłośnienie i im dalej tym bardziej niesie. Zdarzało mi się być na D w poprzednim sezonie i było ok. Na innych sektorach tak nie niosło. Wiadomo, że doping musi być, ale nie wszystkie komendy musi być słychać w każdym zakątku. Te typu "teraz gwizdy" to nawet nie powinny, bo delikatnie mówiąc to śmieszne
- Edytowany
[quote]#post1739041 P. Raczkowski . Ten pan będzie " sędziował" mecz z medalikami.
Za www.90minut.pl[/quote]
Kolekcjonujemy ancymonów. Do dobicia do szczytu brakuje mam z aptekarzami Skichuja, a na wyjazd z randomiakiem Sylwestrzaka. I można skład sędziowski od początku przyznawać
A który nam jeszcze nie podpadł?
[quote]#post1739044 Ale Covboy czy jak mu tam ma racje.. gosc napierdala pol meczu bez sensu zamiast prowadzić doping.. nie raz i nie dwa o tym rozmawialiśmy ze znajomymi . Nie sa to pojedyncze spostrzeżenia tylko sporej grupy osob...
w telewizji słychać jego wycie zamaist dopingu...[/quote]
Co prawda to prawda. Straszne to jest, jakieś nieludzkie dźwięki wydaje ten koleś.
Ja dopinguje na B1 i czasem w ogóle nie wiem co on pi...li, jakby gadał do siebie. Nie brzmi to dobrze.
Ale w kontemplacji gry naszych mi to nie przeszkadza, czasem nawet pasuje😉
[quote]#post1739061 A który nam jeszcze nie podpadł?[/quote]
O, znalazł się 😉:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-08/1786631478-128.jpg[/img]
[quote]#post1739049 Przecież ty na mecze nie chodzisz to co ci do tego, nieobecni głosu nie mają[/quote]
Jednak to nie tylko moj głos jak widzisz...
A pisać nieobecni głosu nie maja to se możesz swoeje babie bo byś jej tego w twarz nie powiedział...
- Edytowany
[quote]#post1739073 [quote]#post1739044 Ale Covboy czy jak mu tam ma racje.. gosc napierdala pol meczu bez sensu zamiast prowadzić doping.. nie raz i nie dwa o tym rozmawialiśmy ze znajomymi . Nie sa to pojedyncze spostrzeżenia tylko sporej grupy osob...
w telewizji słychać jego wycie zamaist dopingu...[/quote]
Co prawda to prawda. Straszne to jest, jakieś nieludzkie dźwięki wydaje ten koleś.
Ja dopinguje na B1 i czasem w ogóle nie wiem co on pi...li, jakby gadał do siebie. Nie brzmi to dobrze.
Ale w kontemplacji gry naszych mi to nie przeszkadza, czasem nawet pasuje😉[/quote]
Koleś to nawet spoko, natomiast wzmacniacz przesterowany
To chyba będzie kluczowe przed meczem z Raków Częstochowa, barwa głosu gniazdowego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)