Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
  • Ranking Typera
    • Regulamin
    • Ranking Typera
    • Cracovia 0 - 2 Pogon Szczecin, poniedziałek 3 sierpnia 2026, 19:00

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto ponad tydzień temu o 22:45
      Ostatnia aktywność 25 minut temu
      9571 wyświetleń
    • octop

2.8K
      4.5K
    • 3 godziny temu
      Post #1737224 03.08.2026 22:14
    • Edytowany
    [quote]#post1737212 [quote]#post1737207 Lamenty jak zwykle, a to był ogólnie jeden z lepszych meczów za Grzelaka, Pogoń wygrała ten mecz po strzale z dystansu, zdarza się. Z napastnikiem byśmy ten mecz wygrali. Znowu dobry Traore i Hasić wraca do formy.[/quote] [b]Nie wygraliśmy od 10 meczów, więc lamenty są jak najbardziej uzasadnione.[/b] Gdyby zdarzyła nam się pechowa porażka po 5 dobrych meczach to co innego, ale drużyna jest tragicznie słaba w ofensywie i zupełnie nie umie strzelać bramek. Jeśli nic się nie zmieni to jesteśmy głównym kandydatem ....do najgorszego.[/quote] Dla mnie nie ma znaczenia poprzedni sezon. Tak samo jak w kontekście aktualnego gtesu nie ma znaczenia gts za Telefoniki. Oczywiście potrzebujemy wzmocnień, co jest widoczne gołym okiem, ale takie coś jak dzisiaj się zdarza przy losowości piłki nożnej, to był mecz na styku, z gry że wskazaniem na nas. Przy 100 rozegranych takich meczach jak dzisiaj wygralibyśmy pewnie 40, zremisowali 30 i przegrali 30, tak po prostu bywa. Dla mnie ten mecz to by raczej dobry niż zły prognostyk. Bardziej bym się martwił gdybyśmy po obronie Częstochowy wygrali 1:0 po farfoclu w 90 minucie.
    • bodzio969

2.1K
      3.2K
    • 3 godziny temu
      Post #1737226 03.08.2026 22:15
    [quote]#post1737194 Jedyny plus ? Kameri dojeżdża chłopak ma potencjał. Mówiłem że wierzę w chłopaka i widac że ma to coś :) Swoją drogą to lepsze mecze w weekendy bo tak to weekend zjebany a tak to cały tydzień... [b]Edycja z 03.08.2026 o godz. 21:46 (scalono posty)[/b] [quote]#post1737192 Bez pomysłu, bez lskladu i ładu.. Ciężko to się ogląda jak oni się męczą.. Zmienić trenera póki jeszcze czas i wzmocnić skład bo będzie spadek.. Masakra co roku to samo...[/quote] Nie ma to jak wyjebać trenera po pierwszej porażce xD Kocham takich ludzi. Sory ale mimo porażki lepiej to wygląda niż za Elsnera :)[/quote] Tak po pierwszej porażce... A ile ma wygranych w tych 7 meczach, w których prowadził drużynę w lidze???
    • rozrabiaka

5.6K
      4K
    • 3 godziny temu
      Post #1737227 03.08.2026 22:16
    Traore dziś dobry? To chyba inne mecze oglądaliśmy Woziły go te wagony murzynów jak chciały a na koniec jeden go do spółki z AlAmarim na dupie posadził Występ poniżej krytyki
    • bodzio969 oraz Kocio lubią to.
    • Kocio

50
      57
    • 3 godziny temu
      Post #1737233 03.08.2026 22:18
    Ludzie, co ja tu czytam, że nie było tak źle, nie zagraliśmy słabo, że Minchev na skrzydłach.... Wy co tak piszecie, byliście na tym meczu? Przecież ich atak się z nami momentami bawił, wyprzedzali nas jak chcieli, i na koniec upokorzyli bramką jak ze szkolnego boiska. Poza dwoma kilkuminutowymi momentami nie graliśmy kompletnie nic. A ten Bogacz, gwiazdeczka nasza to on w ogóle był? Bo widziałem że wchodził do gry ale jakoś potem zniknął... Tylko Hasić starał się coś robić póki miał siłę. Jeśli w tak gównianej lidze jesteśmy tacy słabi to czego my oczekujemy? Stajemy się jakimś memem powoli i my kibice ze swoimi fantazjami o potędze też.....
    • CracoviaAW

129
      65
    • 3 godziny temu
      Post #1737235 03.08.2026 22:19
    [quote]#post1737207 Lamenty jak zwykle, a to był ogólnie jeden z lepszych meczów za Grzelaka, Pogoń wygrała ten mecz po strzale z dystansu, zdarza się. Z napastnikiem byśmy ten mecz wygrali. Znowu dobry Traore i Hasić wraca do formy.[/quote] Haha dobre,
    • GSC

1K
      1.5K
    • 2 godziny temu
      Post #1737238 03.08.2026 22:21
    CRACOVIA DZIADY
    • Camron

5.4K
      2K
    • 2 godziny temu
      Post #1737241 03.08.2026 22:24
    • Edytowany
    Nie dało się na to patrzyć. Do tego pivo 0,4 Warka do chrzanu. Dawać pivo z Grybowa. Straciłem czas, pieniądze i zdrovie w zamian za nic.
    • Kocio, Jake Blues oraz TOM76 lubią to.
    • Kocio

50
      57
    • 2 godziny temu
      Post #1737244 03.08.2026 22:25
    Grybów Pilsvar rządzi:):)
    • Camron lubi to.
    • Ralfik

145
      204
    • 2 godziny temu
      Post #1737246 03.08.2026 22:30
    Często się tak zdarza że lepszy kadrowo zespół wygrywa z gorszych
    • Kocio

50
      57
    • 2 godziny temu
      Post #1737247 03.08.2026 22:30
    [quote]#post1737235 [quote]#post1737207 Lamenty jak zwykle, a to był ogólnie jeden z lepszych meczów za Grzelaka, Pogoń wygrała ten mecz po strzale z dystansu, zdarza się. Z napastnikiem byśmy ten mecz wygrali. Znowu dobry Traore i Hasić wraca do formy.[/quote] Haha dobre,[/quote] Jeden z najlepszych meczów Grzelaka..... pogoń wygrała po strzale z dystansu..... byśmy wygrali..... co Ty wypisujesz tu? Jaki mecz widziałeś?
    • octop

2.8K
      4.5K
    • 2 godziny temu
      Post #1737250 03.08.2026 22:31
    [quote]#post1737227 Traore dziś dobry? To chyba inne mecze oglądaliśmy Woziły go te wagony murzynów jak chciały a na koniec jeden go do spółki z AlAmarim na dupie posadził Występ poniżej krytyki[/quote] Tak się te murzyny bawiły, że gówno z tego wynikało i w pierwszej połowie jedyny strzał w światło bramki to było uderzenie z dystansu bez żadnego zagrożenia. Gol po błędzie Kakabadze i to głównie jego te murzyny woziły jeśli już. Poza tą sytuacją z ostatniej minuty Pogoń właściwie nie istniała w ofensywie.
    • Lakbeti lubi to.
    • Kocio

50
      57
    • 2 godziny temu
      Post #1737252 03.08.2026 22:32
    [quote]#post1737246 Często się tak zdarza że lepszy kadrowo zespół wygrywa z gorszych[/quote] ????????????? że co??? Ludzie, przepraszam, ale muszę zapytać - co bierzecie?
    • octop

2.8K
      4.5K
    • 2 godziny temu
      Post #1737256 03.08.2026 22:36
    • Edytowany
    [quote]#post1737247 [quote]#post1737235 [quote]#post1737207 Lamenty jak zwykle, a to był ogólnie jeden z lepszych meczów za Grzelaka, Pogoń wygrała ten mecz po strzale z dystansu, zdarza się. Z napastnikiem byśmy ten mecz wygrali. Znowu dobry Traore i Hasić wraca do formy.[/quote] Haha dobre,[/quote] Jeden z najlepszych meczów Grzelaka..... pogoń wygrała po strzale z dystansu..... byśmy wygrali..... co Ty wypisujesz tu? Jaki mecz widziałeś?[/quote] Nie, to wy patrzycie na mecz przez pryzmat wyniku i oczekujecie wielkiej Cracovii wygrywającej po 5:0. Takiej Cracovii nie będzie i musicie zejść na ziemię z oczekiwaniami. Zwyczajnie w tym meczu byliśmy lepsi i wszelkie statystyki potwierdzają to stwierdzenie, a wasze lamenty o dominacji paprykarzy to jedynie empiryczne doznania ze stadionu.
    • Lakbeti lubi to.
    • Kocio

50
      57
    • 2 godziny temu
      Post #1737261 03.08.2026 22:44
    [quote]#post1737256 [quote]#post1737247 [quote]#post1737235 [quote]#post1737207 Lamenty jak zwykle, a to był ogólnie jeden z lepszych meczów za Grzelaka, Pogoń wygrała ten mecz po strzale z dystansu, zdarza się. Z napastnikiem byśmy ten mecz wygrali. Znowu dobry Traore i Hasić wraca do formy.[/quote] Haha dobre,[/quote] Jeden z najlepszych meczów Grzelaka..... pogoń wygrała po strzale z dystansu..... byśmy wygrali..... co Ty wypisujesz tu? Jaki mecz widziałeś?[/quote] Nie, to wy patrzycie na mecz przez pryzmat wyniku i oczekujecie wielkiej Cracovii wygrywającej po 5:0. Takiej Cracovii nie będzie i musicie zejść na ziemię z oczekiwaniami. Zwyczajnie w tym meczu byliśmy lepsi i wszelkie statystyki potwierdzają to stwierdzenie, a wasze lamenty o dominacji paprykarzy to jedynie empiryczne doznania ze stadionu.[/quote] Nie no nie wierzę, a przez jaki ja mam pryzmat patrzeć na mecz jak nie wyniku... empiryczne doznania ze stadionu... Empirycznym i upokarzającym doznaniem dla mnie była bramka w końcówce która podsumowała naszą grę. Ponawiam pytanie: co bierzecie? Ja też chcę, też chce wierzyć że byliśmy lepsi:):)
    • jacula, Miszczu2007 oraz Andrzejksc lubią to.
    • farciarz2

4.9K
      10.9K
    • 2 godziny temu
      Post #1737262 03.08.2026 22:48
    [quote]#post1737256 [quote]#post1737247 [quote]#post1737235 [quote]#post1737207 Lamenty jak zwykle, a to był ogólnie jeden z lepszych meczów za Grzelaka, Pogoń wygrała ten mecz po strzale z dystansu, zdarza się. Z napastnikiem byśmy ten mecz wygrali. Znowu dobry Traore i Hasić wraca do formy.[/quote] Haha dobre,[/quote] Jeden z najlepszych meczów Grzelaka..... pogoń wygrała po strzale z dystansu..... byśmy wygrali..... co Ty wypisujesz tu? Jaki mecz widziałeś?[/quote] Nie, to wy patrzycie na mecz przez pryzmat wyniku i oczekujecie wielkiej Cracovii wygrywającej po 5:0. Takiej Cracovii nie będzie i musicie zejść na ziemię z oczekiwaniami. Zwyczajnie w tym meczu byliśmy lepsi i wszelkie statystyki potwierdzają to stwierdzenie, a wasze lamenty o dominacji paprykarzy to jedynie empiryczne doznania ze stadionu.[/quote] 1[b]0 meczów bez wygranej również z poprzedniego sezonu ma znaczenie bo mamy prawie taki sam skład (a nawet słabszy po odejściu Charpantiera i Sansa) i to, że nie wygrywamy wynika z kompletnego braku umiejętności strzeleckich (u Kahveha i innych graczy) a nie pecha czy fatum. Jeśli drużyna nie zostanie wzmocniona w ofensywie to jesteśmy głównym kandydatem do spadku. Trzeba to mówić głośno póki nie jest za późno![/b]
    • Kocio, Miszczu2007 oraz Jake Blues lubią to.
    • octop

2.8K
      4.5K
    • 2 godziny temu
      Post #1737263 03.08.2026 22:50
    [quote]#post1737261 ... Nie no nie wierzę, a przez jaki ja mam pryzmat patrzeć na mecz jak nie wyniku......[/quote] No właśnie o to chodzi, że gros kibiców nie jest w stanie zrozumieć, że pojedynczy wynik meczu nie ma znaczenia w kontekście całego sezonu i przy takiej losowości jaka jest w piłce nożnej nie zawsze wygrywa drużyna lepsza.
    • Miszczu2007

10.5K
      4.5K
    • 2 godziny temu
      Post #1737265 03.08.2026 22:52
    • Edytowany
    Haha jaka losowość w tym, że nie wygrywamy bo nie ma kto strzelać ani asystować? 😆 To nie losowość tylko kurwa seria bez wygranej, a wcześniej przypadkowe zwycięstwo z GKS dawno temu. Przed nim też pytong, a w tym sezonie mamy do tego słabszy skład.
    • Lakbeti oraz Jake Blues lubią to.
    • octop

2.8K
      4.5K
    • 2 godziny temu
      Post #1737268 03.08.2026 22:53
    No właśnie o to chodzi, po co mam się produkować, skoro gadam do ściany.
    • farciarz2

4.9K
      10.9K
    • 2 godziny temu
      Post #1737272 03.08.2026 22:57
    • Edytowany
    10 meczów bez wygranej to nie jest losowość tylko niestety niepodważalna diagnoza, że mamy beznadziejną drużynę w ofensywie i jest to memento dla działaczy i zarządu, że jeśli nie wzmocnią przednich formacji to spadniemy. Losowość by była gdybyśmy co drugi mecz wygrywali i co drugi mecz przegrywali ale u nas bramek nie potrafi strzelać prawie nikt.
    • wrobelson

5.8K
      4.9K
    • 2 godziny temu
      Post #1737273 03.08.2026 22:57
    [quote]#post1737207 [b]Lamenty jak zwykle, a to był ogólnie jeden z lepszych meczów za Grzelaka,[/b] Pogoń wygrała ten mecz po strzale z dystansu, zdarza się. Z napastnikiem byśmy ten mecz wygrali. Znowu dobry Traore i Hasić wraca do formy.[/quote] Gramy "lepszy mecz" i go przegrywamy ?? to ja chyba nie chcę zobaczyć końcowego wyniku jak zagramy jakiś słabszy mecz 😋. A tak już całkowicie na poważnie to była dopiero 2 kolejka i dalej jest wszystko możliwe, nawet nasze mistrzostwo 😎.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (40 użytkowników)

Niewidoczni (1), Goście (39)
    • Główna
    • Działy i kategorie