@PAS#6
To Randomiak spuchł. Wieczysta będzie do bicia.
-
-
Pozostałe mecze 1-szej kolejki ekstraklasy 2026/2027
Wieczystej sny o potędze na dzień dobry wyjaśnia randomiak😉 W sektorze gości 40 osób 🙄 Do tego randomiak kroi flagę randomiaka i wiesza w młynie do góry kołami 😁 brakowało tej naszej ekstraklasy....
Wincyj Moskala, wincyj! Pies będzie próbował zająć spadkowe miejsce gtsu. Wieczysta nie może być na miejscu zasłużenie należnym gtsowi!
- Edytowany
[quote]#post1735444 No i macie potęge wieczystej 😅 taki sam zonk będzie miał gts 😆[/quote]
Nie żeby coś, ale Płock kilka sezonów temu po 8 kolejkach miał lidera i spadli z ligi. Jest takie powiedzenie "nie ważne jak zaczynasz, ważne jak kończysz"... dlatego po tych kilku pierwszych kolejkach nie ma co się zbytnio "podniecać" 😋.
Jak dla mnie to Wieczysta sezonie powinna odbierać punkty naszym konkurentom do dobrych miejsc.
Nie przeszkadza mi lokalna konkurecja oby była gorsza od Cracovii.
[quote]#post1735453 Wieczystej sny o potędze na dzień dobry wyjaśnia randomiak😉 W sektorze gości 40 osób 🙄 Do tego randomiak kroi flagę randomiaka i wiesza w młynie do góry kołami 😁 brakowało tej naszej ekstraklasy....[/quote]
https://x.com/MateuszMiga/status/2080634406633370041?s=20
I 7egła wbiła w 96 minucie gola paprykarzom 😡, a taki miły remis się szykował...
Pogoń rozpoczeła marsz do I ligii
To moja wina.
Robiłem screena w aplikacji, że mi wynik siadł i 5 sekund później strzelili..
Pierwsze mecze o niczym nie świadczą, trzeba poczekać na razie bo nic na razie nie wiadomo
@RZ1975#42459 zaczyna się papszuniada, męczenie buly 90 min i wciśnięcie piłki w doliczonym czasie dupa.
gdy Argentyna wejdzie za mocno......
https://x.com/Norbert87CK2/status/2080714007049015520/video/1
[quote]#post1735492 To moja wina.
Robiłem screena w aplikacji, że mi wynik siadł i 5 sekund później strzelili..[/quote]
Albo moja bo też już myślałem że mi siadło. W typerze mundialu miałem tak wiele razy więc przeniosło się na ekstraklasę 😃
Jagiellonia Białystok 1-0 Korona Kielce
Nik Prelec 89
Zabrze już w plecy z malinowymi. Ledwie się zaczęło
Słynny pucharowy pocałunek śmierci....??
Żeby jeszcze w tym pucharze coś ugrali, a na razie bliżej 0:2, niż wyrównania.
Wynik nie dziwi, Górnik nie jest taki mocny jak go przedstawiają
Nie ma to jak podsumować mecz po pierwszej połowie 😜
[quote]#post1735580 ... Górnik nie jest taki mocny jak go przedstawiają...[/quote]
Nigdy nie był mocny
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)