Takie przesuwanie powinno sie wiazac z wyplatą szmalu dla pokrzywdzonego klubu, im blizej terminu meczu, tym wieksza kasa, np na dzien przed - milion.
-
-
Lech Poznan 0 - 0 Cracovia, sobota 25 lipca 2026, 20:15
[quote]#post1735061 ... Akurat mamy wyjazd więc zdecydowanie mniej boli....[/quote]
Ciekawe czy wyjazdowicze są tego samego zdania.
Cieszmy się, że nie mogą przenieść do 3 godzin przed meczem. Trzy dni to jest dla nas luksus
- Edytowany
[quote]#post1735064 [quote]#post1735061 ... Akurat mamy wyjazd więc zdecydowanie mniej boli....[/quote]
Cieszmy się, że nie mogą przenieść do 3 godzin przed meczem. Trzy dni to jest dla nas luksus[/quote]
Ja na przykład zarezerwowałem hotel, gdybym chciał zrezygnować to zwrotu nie dostanę.
Ja jadę na cały weekend i też nocleg opłacony.
Oby nie było wkurwu :)
[quote]#post1735064 [quote]#post1735061 ... Akurat mamy wyjazd więc zdecydowanie mniej boli....[/quote]
Cieszmy się, że nie mogą przenieść do 3 godzin przed meczem. Trzy dni to jest dla nas luksus[/quote]
Ano, masz rację.
Ja pisałem wyłacznie o stratach finansowych Klubów.
a ja mysle, ze logistyka pozamawiana jest duzo wczesniej
Lech już wygrywa 1:0, w dodatku od 37 minuty gra w przewadze. Także sobotni mecz raczej nie będzie zagrożony. :)
Lech mocny... już 2:0.
Nasi też mają coś do udowodnienia.
Z remisu naprawdę będę zadowolony, z porażki po walce też.
To jest pierwszy mecz. Lech przejebal pierwszy mecz a jak skończył właśnie widzimy 😌
Jak można być zadowolonym po porażce?
- Edytowany
Lech będzie miał "już w nogach" mecz w Superpucharze i mecz pucharowy LM... dlatego jeśli nas zajadą fizycznie to będzie naprawdę nie dobrze. My gramy ten mecz "na świeżo" dlatego pełny ogień i walka o zwycięstwo, innej opcji nie ma.
Zostawiając Lechowi tyle wolnej przestrzeni co Duńczycy, sami będziemy się prosić o kłopoty.
Siadać na nich i są do opierdolenia.
Terry Yegbe obrońca, gość ledwo co przyszedł do Lecha, a już taką bramę strzelił że szczęka opada 😋.
[quote]#post1735103 Jak można być zadowolonym po porażce?[/quote]
Po zgodowej porażce można 😉
No to nie dojdziemy do porozumienia
Nie ma co jechać do Poznania ,już po nas.
Wszyscy kiedyś umrzemy, a w słońcu skończy się wodór.
Stracili gola grając w przewadze, ale co by nie mówić to imponujące zwycięstwo odnieśli, zważywszy, że to mecz na wyjeździe. Cóż, trzeba liczyć, że my zagramy tak, że wstydu nie będzie, a wtedy i wynik może być satysfakcjonujący
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784660475-982.jpg[/img]
Po statystykach drugiej połowy wcale nie widać tej przewagi jednego zawodnika.
[quote]#post1735115 ... Po zgodowej porażce można...[/quote]
No i chuj z tego że zgodowa.
Pizda w ryj jest zawsze pizdą w ryj.
Zgode to mają kibice
Na boisku jest tylko i wyłącznie walka o 3 pkty.
Jak ja nietrawię tego pierdolenia o zgodowych porażkach...idż w chuj...
@pablo74#33265
Rację masz i chuj. No i po temacie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (20 użytkowników)
Goście (20)