Znane są daty meczów z Aarhus. Są we wtorek i w środę. To najbardziej optymalny terminarz pod to by meczu z Cracovią nie przekładać.
Oczywiście decyzja po pierwszym meczu pewnie.
-
-
Terminarz PKO Ekstraklasy na sezon 2026/2027
Wiem, że jestem upierdliwy i się czepiam, ale coś nie może być mniej lub bardziej optymalne.
Ok czepiasz się ale słusznie :)
Dziś podczas treningu Lecha pojawiła się kwestia tego meczu.
Sztab na ten moment nie chce przekładać tego meczu i nie mają w planach.
Zaznaczają, że mają prawo podjąć decyzję później także furtka do zmiany decyzji jest ale po tych słowach można wnioskować, że tylko w razie katastrofy wynikowej czy w związku z jakimiś problemami kadrowymi byliby skłonni do tego.
Dobra wiadomość. Teraz czekać na bilety i na jakie sektory Cracovia ma zajmować miejsca.
Dam znać.
Dla tych co nie bywają informacja, że można kupić kilka biletów na jedną transakcję i wtedy macie 20% rabatu.
Oczywiście jak pojawi się sprzedaż będzie info czy tak jest tym razem.
KOLEJKA
PIĄTEK, 31 LIPCA 2026
18:00: Wisła Płock - Widzew Łódź (Canal+Sport3)
20:30: Motor Lublin - Jagiellonia Białystok (Canal+Sport3, Canal+Sport4, Canal+4K)
SOBOTA, 1 SIERPNIA 2026
14:45: Piast Gliwice - Wisła Kraków (Canal+Sport3)
17:30: Wieczysta Kraków - Lech Poznań (Canal+Sport3, Canl+4K)
20:15: Korona Kielce - Górnik Zabrze (Canal+Sport3)
NIEDZIELA, 2 SIERPNIA 2026
14:45: Legia Warszawa - KGHM Zagłębie Lubin (Canal+Sport3)
17:30: Śląsk Wrocław - Raków Częstochowa (Canal+Sport3, Canal+Premium, TVP Sport)
20:15: GKS Katowice - Radomiak Radom (Canal+Sport3, Canal+4K)
PONIEDZIAŁEK, 3 SIERPNIA 2026
19:00: Cracovia - Pogoń Szczecin (Canal+Sport3, Canal+Sport5)
To h.uje
Ale super, będę mógł być na meczu😁
Super, zdążę do Cracova wrócić 👍
Mam to samo co koledzy. Prosto z urlopu na Ziemię Świętą!
Dla mnie z tym poniedziałkiem przykra sprawa. Wyjeżdżam rano. Zostaje laptop. Jedyny termin, który mi nie pasuje w 2. kolejce. Ale cieszę się radością Kolegów.
Poniedziałek🤦🏼♂️
5 dni później
.
TERMINARZ 2026/2027
3. KOLEJKA
PIĄTEK, 7 SIERPNIA 2026
18:00 Pogoń Szczecin - Motor Lublin (Canal+Sport3, serwis streamingowy Canal+)
20:30 Wisła Kraków - Wisła Płock) (Canal+Sport3, Canal+Sport4, Canal+4K, serwis streamingowy Canal+)
SOBOTA, 8 SIERPNIA 2026
14:45 Radomiak Radom - Górnik Zabrze (Canal+Sport3, serwis streamingowy Canal+)
17:30 Lech Poznań - Piast Gliwice (Canal+Sport3, serwis streamingowy Canal+)
20:15 Korona Kielce - Legia Warszawa (Canal+Sport3, Canal+4K, serwis streamingowy Canal+)
NIEDZIELA, 9 SIERPNIA 2026
14:45 Raków Częstochowa - KGHM Zagłębie Lubin (Canal+Sport3, serwis streamingowy Canal+)
17:30 GKS Katowice - Wieczysta Kraków (Canal+Sport3, Canal+Premium, TVP Sport, serwis streamingowy Canal+)
20:15 Jagiellonia Białystok - Widzew Łódź (Canal+Sport3, Canal+4K, serwis streamingowy Canal+)
PONIEDZIAŁEK, 10 SIERPNIA 2026
19:00 Śląsk Wrocław - Cracovia (Canal+Sport3, Canal+Sport5 serwis streamingowy Canal+)
To są kurwa jakieś jaja
Na 3 kolejki 2 poniedziałki. Widać, że nas lubią.
Wiem że pewnie terminarz ustalają pod zespoły które grają w europejskich pucharach...ale kurwa jebane cioty mogłyby nie dawać dwóch meczów pod rząd danemu klubowi w poniedziałki.
Przepraszam co graliśmy w tamtym roku i które miejsce zdobyliśmy. Noe spodziewajcie się meczu w wekend , oprócz toki z czuba. Mamy to co grali piłkarze. Jest algorytm i tego nie zmienicie. Odjebali piłkarze, nawet z Koroną remis. Mogli wygrać z Koroną i dwa miejsca wyżej i poniedziałków by nie było.
- Edytowany
W 3. kolejce PKO Bank Polski Ekstraklasa zmierzymy się ze Śląskiem Wrocław na Tarczyński Arena w poniedziałek 10 sierpnia o 19:00 🔜
‼️ J[b]eśli Górnik Zabrze awansuje do III rundy kwalifikacji rozgrywek UEFA, mecz Radomiak – Górnik zostanie rozegrany w niedzielę. [/b]
W takiej sytuacji spotkanie [b]Śląsk – Cracovia odbędzie się w sobotę, 8 sierpnia, o godz. 14:45[/b], zamiast w poniedziałek, 10 sierpnia.
Ostateczne [b]potwierdzenie terminów nastąpi 30 lub 31 lipca 2026 r[/b]., po zakończeniu II rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów UEFA.
- Edytowany
[quote]#post1732014 Przepraszam co graliśmy w tamtym roku i które miejsce zdobyliśmy. Noe spodziewajcie się meczu w wekend , oprócz toki z czuba. Mamy to co grali piłkarze. Jest algorytm i tego nie zmienicie. Odjebali piłkarze, nawet z Koroną remis. Mogli wygrać z Koroną i dwa miejsca wyżej i poniedziałków by nie było.[/quote]
Dokładnie tak. Gra beniaminek z jedną z najsłabszych drużyn poprzedniego sezonu to mają taki mecz w prime time dać? 😂
Dla mnie termin optymalny :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)