- Edytowany
[quote]#post1731327 Ciekawe ilu z nas wydało dużo więcej na gówna jak: kina, kabarety, stad up'y i inne łajno w skali roku. Chyba @koziołek#3702 powiedział w którymś wątku słusznie, że trochę inne czasy mamy. Trzeba przywyknąć, że nie będzie za półdarmo wszystko, chyba, że chcemy grać w lidze biedaków.[/quote]
To tych wszystkich marud i zrzęd.
: - Pogoń Lwów na mecz jubileuszowy, chyba ich pojebalo, jaki wstyd, kundle mają Wrexham, kurwa w tym klubie nic nie może być normalnie!!
: - Eee, sam mecz z Sevilla, slaba drużyna, ledwo się utrzymała, widywałem lepsze, phii. Zresztą sam mecz, kogo to zainteresuje, o gdyby jakiś koncert, to tak...
: - Faithles zagra? No nie wiem, nie wiem, czt ja wiem...a skąd oni są i co grają..? Ja bym wolał transfery, puchary, niech wydupcają...
....
Przeżeracie, przepijacie, przepalacie w chooj kasy. Którą później wysrywacie. Oczywiscie to wasz pieniądz i możecie z nim robić co chcecie. I dawać na fundacje i inne chooje mooje.
Ale tyle ile jest w was hipokryzji i jadu to jest kurwa niepojęte. Jesteście jak ten błazen z gorlic co życzy Cracovii wszystkiego co najgorsze. Nic was od niego nie odróżnia.