Ani przez moment nie przeszło mi przez głowę w cxasie meczu ze Argentyna odpadnie... przy bramce na 0-2 dla Egiptu poprawiłem sie na krześle jakbym grał we Fifę i przegrywał i ze spokojem czekalem kiedy Argentyna ich zje... I zjadła.. dlugo czekac nie musiałem...
-
-
Mundial 2026
Ale Meczycho,ale Remontada 👏
Szkoda, że nie napisałeś tego przy 0-2😀
Pozbyłem się wszelkich wątpliwości (jeśli takowe w ogóle były) by zarwać noc z soboty na niedzielę i oglądnąć ostatni ćwierćfinał. Mocno liczę na Kolumbię jako przrciwnika, ale cokolwiek się nie wydarzy, Argentyna w tych mistrzostwach gwarantuje niezapomniane widowiska.
Messi płacze, chyba zdał sobie sprawę skąd właśnie wrócili oszukując przeznaczenie.
Tylko proszę, daj strzelać jedenastki komuś innemu
- Edytowany
[quote]#post1732841 Stykowa sytuacja Var powinien być ale tak czy siak MECZYCHO[/quote]
Był. Ale nie było o czym mówić, sędzia się produkuje kiedy jest zmiana decyzji z boiska.
Tam zresztą nic nie było.
Po meczu (atmosfera stadionu) pare wywiadów z murawy. Bardzo emocjonalne. Egipcjanin (ten od bramki nieuznanej) we łzach, jedyne co zrozumiałem (egipska tv z nim rozmawiała) to "not fair, ref not fair , costamcostam not fair" a potem chyba powiedział że to pierdoli i se poszedł 🤔
[b]Edycja z 07.07.2026 o godz. 20:36 (scalono posty)[/b]
Już pozamiatane, ale przy 0-2 badałem temat (wiem, jeszcze była Kolumbia). Ostatni mundial bez Ameryki Południowej w 1/4 to 1934 we Włoszech.
Przy 1 bramce dla Argentyny ( asysta Messiego) ciekawy jestem czy w analogicznej sytuacji w stronę Egiptu nie byłoby spalonego o jakiś wystający rękawek… jedyną powtórkę jaką na mojej transmisji widziałem to gdzieś z kosmosu od tyłu
Była potem plansza, z linią itd ale kilka minut później.
- Edytowany
[quote]#post1732854 Przy 1 bramce dla Argentyny ( asysta Messiego) ciekawy jestem czy w analogicznej sytuacji w stronę Egiptu nie byłoby spalonego o jakiś wystający rękawek… jedyną powtórkę jaką na mojej transmisji widziałem to gdzieś z kosmosu od tyłu[/quote]
Pokazali w czasie transmisji ujęcie. W momencie podania nawet paznokieć Romero nie wystawał poza obrys Egipcjana. Nie ma mowy o jakiejkolwiek kontrowersji
Ok bo miałem późnego kuriera :) więc widocznie ukradł mi ten moment 😉
- Edytowany
CAŁY TEN MUNDIAL TO JEDNA WIELKA FARSA!!!!! Pomijam sędziowanie i VAR, gdzie wszyscy siedzieli chyba przy piwie... Mecze nie były czyste i nie tylko za sprawą sędziów i tego całego varu. Mecz Senegalu, który oddał wygraną z Belgią w ostatnich minutach już wzbudzał jak dla mnie podejrzenia. Dzisiaj dołożyły swoje ekipy Egiptu i Argentyny.... Nie jestem zwolennikioem teorii spiskowych ale trochę meczów czystych lub nieczystych oglądałem i rozróżnić je nie jest trudno.... Szkoda gadać, bo w ogóle odechciewa się chodzić na mecze widząc jak to wygląda z samej góry!!!
A co takiego nieczystego było w meczu Argentyny z Egiptem? Wszystkie gole zdobyte prawidłowo, faul przy nieuznanym golu dla Egiptu był, ewidentny stempel, fauli w polu karnym przy golu na 3:2 też nie, powtórki to wybitnie pokazały.
Co było kontrowersyjnego w meczu Belgii z Senegalem. Oprócz potwornego frajerstwa piłkarzy afrykańskich?
Imho jedno do czego można się przywalić to nieuznany gol na 2:2 Chorwatów z Portugalią
I anulowana kartka USA i czerwone kartki za zasłonięcie mordy
https://www.facebook.com/share/r/1UFXYNyJeB/
Beka 😀😀
Właśnie tutaj mam wątpliwości, czy w tych meczach było frajerstwo, czy celowe odpuszczenie meczu.... Wielu znawców piłki nożnej twierdzi, że np. pierwsze MP zdobyte w 1998 roku przez Francję w meczu wygranym 3-0 z Brazylią było kupione. Ktoś płaci za wykonanie konkretnej roboty w tym przypadku lepiej lub gorzej.... Jeden kopie rowy a inny piłkę... Rów powibien być głęboki żeby była zapłata a dobry wynik meczu niekoniecznie...
Jak było 2 - 0 dla Egiptu,to przyznaje kibicowałem Egipcjanom,ale trzeba przyznać Argentyna i Messi pokazała klasę w końcówce meczu,po prostu dali pokaz piłkarstwa.
To była piłkarska uczta,jeszcze dziś jeden mecz i jutro przerwa jednodniowa....😭
75/104
Zdarzają się różne mecze w rozgrywkach ligowych, gdzie podejście do meczów i koncentracja jest zupełnie inna niż w meczach na mundialu.... W meczach ligowych zdarza się, że w doliczonym czasie gry można stracić dwu bramkową zaliczkę... Są też w meczach ligowych niespodzianki, na które nie pozwolą sobie zespoły na mundialu, chyba, że w rozgrywkach grupowych. Tak to niestety wygląda....
Niestety to sobie odpuść oglądanie mundialu 😋
[quote]#post1732852 [quote]#post1732841
Po meczu (atmosfera stadionu) pare wywiadów z murawy. Bardzo emocjonalne. Egipcjanin (ten od bramki nieuznanej) we łzach, jedyne co zrozumiałem (egipska tv z nim rozmawiała) to "not fair, ref not fair , costamcostam not fair" a potem chyba powiedział że to pierdoli i se poszedł 🤔
[/quote]
Znalazłem transkrypcję 😂:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1783453340-098.jpg[/img]
@Vasago#211 dajze chłopie spokoj o czym Ty piszesz?
[quote]#post1732874 @Vasago#211 dajze chłopie spokoj o czym Ty piszesz?[/quote]
Takie jest moje spojrzenie na różne wydarzenia w tym mundialu ale oczywiście mogę się mylić....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)