Podobno Jankesi odesłali do domu jak sobie przyleciał jakiegoś sędziego , Afroziemiamina z Somalii. Bo tak.Bo mogą.
Kabaret jak ta wygrana wojna z Iranem.
-
-
Mundial 2026
- Edytowany
[quote]#post1729397 W ciemno zgaduję, że "wdzięczność za pomoc naszym legionistom w wojnie o niepodległość", czy tak?[/quote]
Ale to nie jest piękna historia. Z europejskiego punktu widzenia zdradzili. Celem służby u Napoleona była chyba wolna Polska, a oni stanęli przeciwko niemu :)
To bzdura z tym przechodzeniem masowym na stronę powstańców, żaden Polski oficer tego nie zrobił a niejeden został bestialsko zamordowany. Zostało na wyspie ok. 200 cześć z nich później wyemigrowała do USA. Odsyłam do książek śp. Prof. Jana Lubicza-Pachońskiego, obala te mity.To nie jest flaga polski tylko pierwsza flaga niepodleglego Haiti. Powinna byc niebiesko czerwona ale jest rozjasniona dla kontrastu z koszulką ..
Może chcieli w ten sposób uczcić Polska - Haiti 7:0 w 1974 ?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1781038494-543.png[/img]
Reprezentacja Iranu może przebywać na terenie USA tylko w dniu meczu.....
Z tego co wiem baze treningową mają w Meksyku.
... a drużynę Uzbeków wychodzących z autobusu kontrolowali jak jakichś terrorystów 🤔
Takie same problemy miały repry Iraku (tam chyba jakiegoś fotografa cofnęli), Senegalu.. ogólnie totalna patola ten pseudomundial
Ja się zastanawiam czy ten łysy naprawdę nie kuma, że zostanie zapamiętany jako największy przekręciarz w dotychczasowej historii sportu, czy on po prostu aż tyle dyma ten sport na boku, że swój wizerunek publiczny ma kompletnie w głębokim poważaniu.
Generalnie scenę w której kiedyś w zaświatach ten pacan i jemu podobni spotkają się z postaciami typu Jules Rimet, czy Pierre de Coubertin to ja widzę tak:
https://youtu.be/1x-m4Z5Zjvw?si=qS8nZEQy5r8jQ2BC
beka niezła, przez przyslowiowe łzy, choć mnie to osobiście wali, mam ugruntowane zdanie co do Fify i USA w tym momencie
ale wracając do meczów, może jakiś społecznik , znudzony forumowicz żyjący na forum wie czy powtórki meczów bedą gdzieś dostępne online np na YT , kanale Fify czy coś?
Szukam rozwiązania do oglądania z poślizgiem, nie wiem czy przez apke tvp sport będzie to możliwe, ani kto i kiedy i czy w ogóle planuje retransmisje nocnych meczów?
Nie odpowiadamy na pytanie (@Kajak) czy ktoś wie ;)
Na apce czy stronie TVP Sport powinny być dostępne tzw retransmisje do oglądania, gorzej z niepoznaniem wyniku przed oglądaniem :)
wchodzisz w zakładkę retransmisje i tam są.
trzeba szukać z przymrużonymi oczami :P
miodem powieki z rteguły smaruję
Tyle drużyn i piłkarzy na tych MŚ,że nie sposób wszystkie kadry przejrzeć.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-06/1781201198-000.jpg[/img]
Pierwszy raz widzę sędziego z kamerą na głowie.
- Edytowany
Bafana, Bafana to drużyna niedojerobiona.
Tu pewnie spoilery wyników nocnych będą 😭
- Edytowany
Nie pisać wyników! 🤫
[b]Edycja z 11.06.2026 o godz. 22:57 (scalono posty)[/b]
Bo niektórzy chcą się wyspać i rano obejrzeć 🤨
Spojler z meczu otwarcia jest taki, że poziomem dorównywał ekstraklasie xD
Podoba mi się ten nowy przepis, że po udzieleniu pomocy zawodnikowi musi zejść na minutę. Nagle się okazało że nikogo nic nie boli i nie leży czekając nie wiadomo na co mimo, że się faulują jak zawsze.
przez 180 minut turnieju nie było masażystów na boisku :) coś pięknego.
na plus to liczenie czasu przy autach piątkach i wykopach od bramki. 93 minuta strzał na bramkę, jeszcze nie skończyła się powtórka a piłka już w grze. normalnie wybicie by trwało 40 sekund albo lepiej. to samo z autami, zmianami. te nowinki wg mnie na plus.
dwa dobre mecze za nami, rpa nie dojeżdża poziomem do turnieju wg mnie póki co. czekam na lepsze mecze. lipa że cały dzień się dzisiaj nic nie dzieje a jutro w nocy tylko jeden mecz. za noc z niedzieli na poniedziałek wygląda fajnie ;)
cel oglądnąć wszystko cały czas w grze
2/104
[quote]#post1729710 Podoba mi się ten nowy przepis, że po udzieleniu pomocy zawodnikowi musi zejść na minutę. Nagle się okazało że nikogo nic nie boli i nie leży czekając nie wiadomo na co mimo, że się faulują jak zawsze.[/quote]
[quote]#post1729721 przez 180 minut turnieju nie było masażystów na boisku :) coś pięknego.
[/quote]
To namacalny dowód na życiową prawdziwość legendarnego dowcipu:
[i]Czym się różni piłkarz od hokeisty?
[spoiler]Bo piłkarz udaje, że go boli, a hokeista udaje że go nie boli.[/spoiler][/i]
bardzo dobre te skróty na yt w TVP SPORT. 10 minut najlepszych sytuacji, a do tego, co najważniejsze, brak wyniku w tytule.
Tylko ta pierdoła Węgrzyn...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
Goście (11)