@DiegoKSC#4145 powiedział to na konferencji, pod dość mocnym naciskiem pytań o jego sympatię do Cracovii
-
-
Cracovia 1 - 1 Korona Kielce, sobota 23 maja 2026, 17:30
@Lakbeti#42816
A to luz. Jakby nie powiedział, to by go zlinczował PZPN.
@DiegoKSC#4145 na pewno, ale myślę że będą grać na maksa, choc zawodnicy w większości mają ważne kontrakty, 5 jedzie na reprezentację. Jacek mówił że będą chcieli się pokazać, a jak dla mnie nie będą chcieli zarobić kontuzji.
@Lakbeti#42816 ciekawe jak nasi będą grali ;-)
Świetnie 😉
Ostatni mecz sezonu 2025/2026 w Krakowie poprowadzi sędzia T. Frankowski z Torunia .
Za www 90 minut.pl
Poł bufora od sektora A odblokowali 96 miejsc. Piszcie po znajomych że są dostępne bilety!!!!
[quote]#post1726808 Poł bufora od sektora A odblokowali 96 miejsc. Piszcie po znajomych że są dostępne bilety!!!![/quote]
Niemożliwe, przecież to działanie na szkodę klubu!
Jeszcze rzeźnicy nie nadążą z dostarczeniem kiełbas do stref gastro. Niepotrzebny ścisk.
Wolna sobota, piękna pogoda, wielkie emocje piłkarskie. Ludzie, zostańcie w domach. Nie ma żadnego logicznego powodu żeby celebrować ten dzień z braćmi i siostrami po szalu.
A co miał powiedzieć, Pan Jacek zawsze był dyplomatą. Wiele razy podkreślał też że ma sentyment do Cracovii, ja bym nawet zaryzykował teze że wiecej satysfakcji sprawi mu remis i utrzymanie Cracovii niż to że zlecimy z Ekstraklasy
Swoją drogą ciekaw jestem czy Zieliński zostanie ciepło przywitany. Jak myślicie, powinien?
Ja też mam do niego mimo wszystko sentyment.
W tym sezonie już były podziękowania dla Kroczka w meczu z Rakowem. Jak najbardziej zasłużone.
[quote]#post1726818 Swoją drogą ciekaw jestem czy Zieliński zostanie ciepło przywitany. Jak myślicie, powinien?
W tym sezonie już były podziękowania dla Kroczka w meczu z Rakowem. Jak najbardziej zasłużone.[/quote]
Nie wyobrażam sobie, aby było inaczej.
chyba bufor zmniejszyli.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779386479-409.png[/img]
z koronką nie ma raczej napinki nie? grzecznie wszystko ??
- Edytowany
[quote]#post1726827 z koronką nie ma raczej napinki nie? grzecznie wszystko ??[/quote]
A kiedy ty się urodziłeś ?? wczoraj ?? że nie wiesz takich rzeczy... 😁
Dla wielu z nas Korona była i nadal jest przyjacielem
Da się zwolnić miejsce z karnetu? Kiedyś była chyba taka opcja, a teraz nie mogę tego znaleźć.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779392600-439.png[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779392590-661.png[/img]
[quote]#post1726829 [quote]#post1726827 z koronką nie ma raczej napinki nie? grzecznie wszystko ??[/quote]
A kiedy ty się urodziłeś ?? wczoraj ?? że nie wiesz takich rzeczy... 😁[/quote]
kto pyta nie błądzi :) - po to jest forum do pisania i zadawania pytań między innymi + dyskusji
[quote]#post1726818 Swoją drogą ciekaw jestem czy Zieliński zostanie ciepło przywitany. Jak myślicie, powinien?
W tym sezonie już były podziękowania dla Kroczka w meczu z Rakowem. Jak najbardziej zasłużone.[/quote]
Generalnie Jacek Zieliński jest lubiany u nas przez trybuny. Nigdy nie przegrał derbów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)