[quote]#post1726428 [quote]#post1726424 co w tym pięknego[/quote]
kiedy ostatnio na 5 dni przed meczem mieliśmy tak dużo sprzedanych biletów?[/quote]
a do czego Ci potrzebne tyle sprzedanych biletów? jak ilość sprzedanych biletów przekłada się na Twoje życie? masz z każdego procent?
-
-
Cracovia 1 - 1 Korona Kielce, sobota 23 maja 2026, 17:30
[quote]#post1726441 [quote]#post1726428 [quote]#post1726424 co w tym pięknego[/quote]
kiedy ostatnio na 5 dni przed meczem mieliśmy tak dużo sprzedanych biletów?[/quote]
a do czego Ci potrzebne tyle sprzedanych biletów? jak ilość sprzedanych biletów przekłada się na Twoje życie? masz z każdego procent?[/quote]
Santo, wyjdź czasem z piwnicy :)
Drużyna potrzebuje bezwarunkowego wsparcia i jednym z najważniejszych obrazków tegoż będzie pełny stadion. Przy 50% zapełnieniu i walce o byt stworzylibyśmy kiepski spektakl.
Wiem, że już rozmawialiśmy o frekwencji, wpływie kibiców na mecz itp. I ja tylko podtrzymam, że nie jest przypadkiem, że piłkarze i trenerzy przed ważnymi meczami apelują do kibiców o przyjście i doping.
W sobotę musi być pełną wspólnota wszystkich Pasiaków, tych co są nimi z zawodu i tych co są z serca:)
czyli chcesz by presja pełnych trybun spętała nogi naszym zawodnikom? wydaje mi się to być postawą antypasiacką
Myślę, że kibice Cracovii są jedyni w swoim rodzaju cyt " presją pełnych trybun speta zawodnikom nogi".... Nic dodać nic ująć
Wy dalej dajecie się trollować Santo i Kruszynie.
[quote]#post1726445 czyli chcesz by presja pełnych trybun spętała nogi naszym zawodnikom? wydaje mi się to być postawą antypasiacką[/quote]
Napisz apel do Cielsi żeby sprzedawali na swoje mecze tylko 50% biletów bo ewidentnie im się nogi pętają😂 Na Arsenal chyba chodzi garstka i dlatego dobrze grają.
[quote]#post1726445 czyli chcesz by presja pełnych trybun spętała nogi naszym zawodnikom? wydaje mi się to być postawą antypasiacką[/quote]
Jeżeli jakikolwiek piłkarz stresuje się tym, że na boisku jest głośno, to ja liczę, że to on zidentyfikuje w sobie ten problem, uświadomi to sobie i nauczy z nim żyć. Jesli nie - raczej nie nadaje się do wyższych lig.
Poza takimi jest większość, która jasno deklaruje, że wsparcie kibiców to game changer. I myślę że nie taki dawny mecz z Pogonią to udowodnił, bo przy pełnym wsparciu wcisnęli tego gola siłą woli.
to tylko teoria i mit a przy okazji próba podlizania się kibicom. nic więcej
nawet na fb widzę że tabelka zapełnienia stadionu wróciła ;)
Koroniarzy będzie 1000
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779202497-727.png[/img]
[quote]#post1726477 Koroniarzy będzie 1000[/quote]
To dobrze, w końcu będzie wTSK.
Jak jest wSTK to wygrywamy ;-)
[quote]#post1726407 Na obecną chwilę żeby Cracovia spadła to Lechia i Widzew muszą wygrać swoje mecze a to nie jest takie oczywiste.
Wierzę że zadziała "Magia 40 punktów" i Cracovia już sie utrzymała.[/quote]
Oby nasi kopacze w to nie uwierzyli, bo ich przedwczesna wiara już raz położyła nam utrzymanie - w Lublinie.
[quote]#post1726481 [quote]#post1726477 Koroniarzy będzie 1000[/quote]
To dobrze, w końcu będzie wTSK.
Jak jest wSTK to wygrywamy ;-)[/quote]
Wprost przeciwnie.
Wielokrotnie już było tak, że gdy na trybunach zaczęto śpiewać tę chamską, wulgarną i bynajmniej nie antygts-owską przyśpiewkę (wręcz przeciwnie, ta pieśń ich nobilituje bo puszcza w niepamięć "g" przy "ts") to traciliśmy gola. Ta tfu-rczość przynosi wstyd Cracovii, że też przypomnę słynny mecz z Zagłębiem Lubin w 2005.
Nie mam nic przeciwko śpiewaniu przeciw gts na derbach (na innych meczach nie, bo nam wtedy wytykają kompleksy - co nas gts obchodzi? ) ale nie tego.
@Andrzej.ksc#2521 na sektorze gości czy u nas?
Korona zawsze się u nas melduje w komplecie w sektorze gości czyli będzie ich 1000.
I niech Koroniarze śpiewają wTSK,chętnie się dołączę 👏
Czwartek albo Piątek będzie sold out 😋
A w sobotę wpierdol
w sobote PIEKŁO! przy takiej frekwencji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)