Szacunek dla tych dziesięciu tysięcy kibiców którzy przyszli obejrzeć na żywo to widowisko
-
-
Cracovia 0 - 0 Radomiak Radom, poniedziałek 11 maja 2026, 19:00
Co za dziady, kolejny mecz grac 11 na 10 i nie strzelic bramki ......
Ludzie to jest kurwa niemożliwe żeby grac o utrzymanie I NIE WPISRDOLIC GOLA!!!! pierdolone cioty ... zakładajcie temat 1 ligowy...To koniec
Zauważcie z czego my stwarzamy sytuacje, tylko kontra, ale dziwie się że przy dwóch wieżowcach przez 20 minut nie było żadnej dobrej wrzutki.
Nie chce się tego komentować
Ta indolencja jest qrwa niemożliwa.
Piękny tydzień nam cioty otworzyły... ile te pizdy dostały hajsu żeby nas spuścic?
Dobrze, że udało się nie przegrać w przewadze. Granie w przewadze to dla nas ewidentnie zbyt duża odpowiedzialność logistyczna. Jeden dodatkowy chłop na boisku i nagle procesor w głowach naszych pomocników wywala błąd systemu.
Cos czuje że korona w pizde z widzewem i nas Jacek spuści do 1 ligi panowie
[quote]#post1724422 Szacunek dla tych dziesięciu tysięcy kibiców którzy przyszli obejrzeć na żywo to widowisko[/quote]
No ja wróćiłem z pracy i zmeczłem się samą drugą połową także wytrzymać pierwszą jeszcze to jest wyczyn
Tabiszyn by strzelił. Prędzej niż Minczew. A ta łamaga co dziś nie grała, Rodriguez, to jest patałach dekady w Januszexie.
Najśmieszniejsze, ze mozemy przejebać wszystko do końca i nie spaść, bo w wygraną to nie wierzę
[img]https://media.tenor.com/AxX1FnVPiY0AAAAC/stonoga-stonoganie.gif[/img]
To jest dramat qrwa! Jeszcze 2 remisy i się utrzymamy ale przyszły sezon zapowiada się na mega pytę bo tu by wypadało zostawić Wójcika, Hasicia, Klicha, Al Amariego, Kakabadze, Madejskiego i kupić z 15 zawodników, a pierwsi odejdą Oskar i Hasić i wychodzi na to, że jak nie teraz spadek to w przyszłym sezonie kompromitacja i jakiś rekord braku zwycięstw i punktów.
Na to jest proste rozwiązanie, oddelegować obojętnie którego z naszych orłów do skopania jakiegoś przeciwnika i wyrównania sił.
Inaczej nic z tego nie będzie.
Jeśli ktoś oglądał dwie ostatnie minuty to może mieć wrażenie że tym panienkom zależało na zwycięstwie…
Bo im zależało… szkoda, że przez 2 minuty.
Plus jest taki że mamy lepszy bilans z Widzewem i narszie z Koroną bo wygraliśmy w Kielcach 🙄🗡️
- Edytowany
Jak spadniemy to nas chyba wpiszą do Księgi Rekordów Guinessa. Spadek przy bramkarzu o największej liczbie 0 w sezonie.
@staban#4107 ja już widziałem gol Mauro gdyby nie ten drobny rykoszet..
- Edytowany
Elsner im wpoił że tylko stojkowic umi strzelać,reszta jest od podawania i asystowania. I teraz po pół roku trzeba ta zgraję nauczyć strzelać. Za tydzień gra trahore zamiast henriksona, oby Grzelakowi nie przyszło do głowy wpuścić Glika. Charpentier widać że chłop gra może na 40,% możliwość, oszczędza się, .oby bogacz mógł się pokazać w meczu z motorem
My jesteśmy tragiczni.
W Tetrykach dzisiaj powiedzieli że w każdym sezonie powinno być coś takiego jak dzika karta do spadku dla najchujowszej drużyny. I w tym sezonie powinna ją dostać Cracovia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)