Jak Radomiak dowiezie to zwycięstwo to awansuje 6 pozycji do góry... nienormalna liga 😅 wygrywając 1 mecz można przeskoczyć prawie połowę tabeli.
-
-
Pozostałe mecze 30-tej kolejki ekstraklasy 2025/2026
Trzeba wygrywać a nie oglądać się na innych to jedno a drugie to.... niestety ale mimo to że serce podpowiada zwycięstwo Arki w Gliwicach to zbawienne dla nas będzie zwycięstwo ... nie nie napiszę tego.
[quote]#post1722066 [quote]#post1722063 Lech musi dziś wygrać, Motor remis albo wygrana i będzie to dobry dzień dla Cracovii 😋[/quote]
Randomiak prowadzi w Płocku, odskakują nam w tym momencie. To z naszego punktu widzenia najgorszy rezultat, jaki może się zdarzyć[/quote]
Nie taki najgorszy. Wygrywają za tydzień z Betonami u siebie i jadą na wakacje. Myślenie życzeniowe, ale może wtedy będzie nam z nimi łatwiej 11.05
@Andrzej.ksc#2521 Tylko jakbyśmy wygrywali, chociażby 2-3 z poprzednich meczów, to nikt by nie pisał o Randomiaku, Piaście, czy wstydzewie. Mielibyśmy w tej śmiesznej lidze 5-7 puntów więcej i krew by nas zalewała, że Lechia straciła dwa punkty wczoraj, bo nam puchary właśnie zaczęły odjeżdżać na korzyść Rakowa. Takie scenariusze byśmy mieli 😉
- Edytowany
Każdy w tych śmiesznych serwisach sportowych typował Radomiak do spadku a taki huj.. żeby sie utrzymać trza wygrywać mecze a nie zadawalac się remisami.. oni jebneli zydzew i teraz plock a my co ? ..
Widzew niestety musi kiedyś wygrać i dziś wygra z Motorem. Wszystkie wyniki są na naszą niekorzyść, a sami sobie nie umiemy pomóc.
Wisłą Płock - Radomiak 0:1
Ważniejszy dla nas mecz będzie teraz. Dziś wszyscy jesteśmy lublinianami.
Cebularz to jest to!
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777205952-148.jpg[/img]
Dziad Radomiak robi to, czego my nie potrafimy od dawna, czyli wygrywa dwa mecze z rzędu i powoli się wypisuje. Coraz lepiej wyglądają drużyny, które ściągały szrot zanim na dobre zaczynały się okienka, i w których nigdy nie było Jarka Gambala.
No od następnej kolejki dupa zacznie się palić.. a po meczu z Radomiakiem już na 90 % będziemy wiedzieć czy lecimy.
Przyjedzie zadaniowiec Kwiatkowski i nawet nie podskoczymy
Też mi się wydaje że te czarne huje jak jest tylko możliwość że możemy spaść przyczynia się do tego..
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-04/1777207863-436.png[/img]
A u nas się klaszcze..
Widzew wygrywa. Najgorzej
A ktoś się spodziewał czegos innego ? Sami sobie zgotowaliśmy ten horror i sami musimy z tego dziadostwa wyjść . Sami !
Motor grać kurwa mać.
Jak ja czytam tutaj że nas czarni spuszczą to nie wiem czy to ktoś na trzeźwo pisze czy jak.
Chyba że chodzi mu o to, że Czarny to u nas z metra do pustaka nie trafia.
[quote]#post1722109 Jak ja czytam tutaj że nas czarni spuszczą to nie wiem czy to ktoś na trzeźwo pisze czy jak.
Chyba że chodzi mu o to, że Czarny to u nas z metra do pustaka nie trafia.[/quote]
Syndrom oblez9nej twierdzy.
Zawsze najwięksi problem sędziowie, ale sędziowie nie byli na miejscu Minczewa w 100% sytuacjach, w których mógł trafić do siaty.
[quote]#post1722108 Motor grać kurwa mać.[/quote]
Bardziej Pasy grać... 😋 sami sobie niestety zgotowaliśmy taki los walki o utrzymanie. W tym roku 2026 nie potrafimy prawie z nikim wygrać meczu...
No to po zawodach!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)