Musimy przestać grać w piłkę. Musimy oddać im piłkę i czekać. Inaczej skończy się jak w każdym meczu. Zagrajmy wreszcie z kontry, proszę.
-
-
Cracovia 1 - 1 Pogon Szczecin, sobota 25 kwietnia 2026, 20:15
Wygramy, musimy. Nie ma kurwa innej możliwości niż trzy punkty w tym meczu. Nie ważne jak, byle to wygrać
Grosicki z tego co czytałem ma.kintuzje, może z nami nie zagrać.
Mimo że nie jest formie to z Cracovia walczył zawsze za 3.
Grosicki Grosickim, natomiast tak patrząc to paprykarz ma trudniejszy kalendarz, oczywiście to nic nie znaczy, ale jak dalej będą tak punktować jak obecnie, to w przypadku naszego zwycięstwo dostaniemy szansę na zakończenie sezonu nad nimi, a to już coś!
Oby nowy trener to ogarnął. Jeśli zaczniemy teraz z Elsnerem na ławce to nie ma sensu tego oglądać a liczenie ja zwycięstwo byłoby głupotą.
- Edytowany
Bilet kupiony, ale przyznam, że pójdę na ten mecz na takim babskim fochu troche. ;D
Ja raczej rozdygotany , choć nadzieja się jeszcze kołacze ...
[quote]#post1720890 Ja raczej rozdygotany , choć nadzieja się jeszcze kołacze ...[/quote]
Hanku drogi, chciałem Ci odpisać, że ładnie gramy i się utrzymamy. Problem w tym, że my nie mamy zdrowej 9 i nie ma kto strzelać.
Ja Ciebie rozumiem, bo sam się zastanawiam czy ja dożyję MP Cracovii. Czasu coraz mniej...
Zgadza się , ale mamy w polu 10 ludzi, to oni mogą strzelać, wczoraj było dużo świetnych okazji i ... Nie potrafią, nie mogą, nie chcą , czy ...
[quote]#post1720901 Zgadza się , ale mamy w polu 10 ludzi, to oni mogą strzelać, wczoraj było dużo świetnych okazji i ... Nie potrafią, nie mogą, nie chcą , czy ...[/quote]
Nie mają intynktu strzeleckiego tzw 9, oni zawsze szukają podania (alibi) do tego co wykończy.
Od tego są treningi ...
Haha Jarek po czym taki odlot? Gramy największą pytę bez żadnej nadziei tak jak za Ulatowskiego. Przed meczem już wiadomo że nic z tego nie będzie póki ten dyletant jest na ławce
[quote]#post1720934 Haha Jarek po czym taki odlot? Gramy największą pytę bez żadnej nadziei tak jak za Ulatowskiego. Przed meczem już wiadomo że nic z tego nie będzie póki ten dyletant jest na ławce[/quote]
No jasne, w ogóle już nie grajmy do końca bo nie ma sensu?!... tak?
Właśnie grajmy, ale z Elsnerem na ławce to niemożliwe. Skład mamy na środek tabeli, ale trenera niestety na spadek.
Obawiam się że z nowym trenerem przynajmniej na tą chwilę może (choć wcale nie musi!) być jeszcze gorzej
Na pewno nie będzie gorzej. Chyba że by przyszedł Ulatowski albo Kafarski to byłoby tak samo. Bez zmiany trenera lecimy na 100%. Ten dyletant nie umie ustawić drużyny, zaskoczyć rywala ani zrobić dobrych zmian. Po zmianie trenera może też spadniemy ale jest duża szansa, że nie. Tak jak kiedyś przyszedł Zieliński i nas wytrzymał a w następnym sezonie graliśmy ładnie i było blisko pucharów.
[quote]#post1720940 Na pewno nie będzie gorzej. Chyba że by przyszedł Ulatowski albo Kafarski to byłoby tak samo. Bez zmiany trenera lecimy na 100%. Ten dyletant nie umie ustawić drużyny, zaskoczyć rywala ani zrobić dobrych zmian. Po zmianie trenera może też spadniemy ale jest duża szansa, że nie. Tak jak kiedyś przyszedł Zieliński i nas wytrzymał a w następnym sezonie graliśmy ładnie i było blisko pucharów.[/quote]
Obyś miał rację !
[quote]#post1720940 Na pewno nie będzie gorzej. Chyba że by przyszedł Ulatowski albo Kafarski to byłoby tak samo. Bez zmiany trenera lecimy na 100%. Ten dyletant nie umie ustawić drużyny, zaskoczyć rywala ani zrobić dobrych zmian. Po zmianie trenera może też spadniemy ale jest duża szansa, że nie. Tak jak kiedyś przyszedł Zieliński i nas wytrzymał a w następnym sezonie graliśmy ładnie i było blisko pucharów.[/quote]
Gwoli ścisłości to załapaliśmy się wtedy do pucharów z 4 miejsca. I w nich odpadliśmy z Tetovem.
Grosicki chyba może grać normalnie ale jest w słabej formie. Do tej pory gra Pogoni opierała się na nim a teraz on nic nie daje. Ponoć z Lechem miał w 60min 14 kontaktów z piłką.
Ktoś wyżej pisał, że Cracovia zagrała dobrze do pewnego momentu. Tak to prawda. Niestety Termalica choćby w meczu z Wisłą Płock powinna prowadzić 2:0 a przegrywała 0:2.
Dlatego tutaj nie ma co się oglądać, że było fajnie i kiedyś musi odpalić. Na to już nie ma czasu, trzeba walczyć w każdej minucie, każdego meczu.
Pechem tych wyników też do końca tłumaczyć nie można bo prawie każdy klub mógłby tak powiedzieć. Pewnie Widzew nie bo Ci to nawet nie kreują niczego.
[quote]#post1720934 Haha Jarek po czym taki odlot? Gramy największą pytę bez żadnej nadziei tak jak za Ulatowskiego. Przed meczem już wiadomo że nic z tego nie będzie póki ten dyletant jest na ławce[/quote]
Nie bierz tego (nie wiem czego) w takiej ilości bo odlatujesz😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)