[h4]Raków Częstochowa [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3491.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia, niedziela 19 kwietnia 2026, 14:45[/h4]
[b]Miejsce spotkania[/b]: zondacrypto Arena, Częstochowa
[b]Ostatnie mecze:[/b]
[table]
[row]
[header]Data[/header]
[header]Host[/header]
[header]Wynik[/header]
[header]Gość[/header]
[/row]
[row]
[col-c]29.10.2025r.[/col-c]
[col-r][b]Raków Częstochowa[/b][/col-r]
[col-c]3 - 0[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]18.10.2025r.[/col-c]
[col-r][b]Cracovia[/b][/col-r]
[col-c]2 - 0[/col-c]
[col-l]Raków Częstochowa[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]01.02.2025r.[/col-c]
[col-r]Cracovia[/col-r]
[col-c]0 - 0[/col-c]
[/row]
[row]
[col-c]29.07.2024r.[/col-c]
[col-r]Raków Częstochowa[/col-r]
[col-c]0 - 1[/col-c]
[col-l][b]Cracovia[/b][/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]19.05.2024r.[/col-c]
[col-r][b]Cracovia[/b][/col-r]
[col-c]2 - 0[/col-c]
[/row]
[row]
[col-c]06.12.2023r.[/col-c]
[col-c]1 - 0[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]25.11.2023r.[/col-c]
[col-r]Raków Częstochowa[/col-r]
[col-c]1 - 1[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]18.03.2023r.[/col-c]
[col-c]4 - 1[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row][/table]
-
-
Raków Częstochowa vs Cracovia, niedziela 19 kwietnia 2026, 14:45
Lajkonik przypiął temat globalnie.
48h przed meczem publikowana jest analiza techniczna drużyn.
[alert]Typer (punktacja):
⭐ 1X2 (kto wygra / remis) +1 punkt + rozpoczęcie/kontynuacja serii
⭐ wskazanie dokładnego wyniku +1 punkt + TOP Typer
⭐ wskazanie drużyny z większą liczbą goli +1 punkt
⭐ wskazanie drużyny wygranej bez straty gola +1 punkt
⭐ obie drużyny strzelą gola +1 punkt
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert]
Czy jest na tym forum ktoś (oprócz lajkomika), kto nie uważa, że to coś przynosi nam pecha?
[quote]#post1719662 Czy jest na tym forum ktoś (oprócz lajkomika), kto nie uważa, że to coś przynosi nam pecha?[/quote]
Wywalić to w pizdu. Kto to w ogóle wymyślił i wprowadził? Za to jest jakaś kasa na funkcjonowanie forum, czy ktoś pisze na podstawie tego pracę magisterską? Nie widziałem jeszcze na tym forum by ktoś tego bronił.
[quote]#post1719671 [quote]#post1719662 Czy jest na tym forum ktoś (oprócz lajkomika), kto nie uważa, że to coś przynosi nam pecha?[/quote]
Wywalić to w pizdu. Kto to w ogóle wymyślił i wprowadził? Za to jest jakaś kasa na funkcjonowanie forum, czy ktoś pisze na podstawie tego pracę magisterską? Nie widziałem jeszcze na tym forum by ktoś tego bronił.[/quote]
Uwajaj, uwajaj😁 Ja kiedyś dostałem bana za wyartykułowanie opinii o lajkomiku.
Taaaaa na pewno :) Dostałeś bana za to w jaki sposób się wyrażałeś i nie to co sądzisz o Lajkoniku tylko jak to wyrażałeś - przynajmniej tak to widzę w informacji dlaczego. Jeśli to byłaby prawda większość musiałaby bana dostać a jakoś to się nie dzieje więc skończ pierdolić za każdym razem :)
Ja nie uważam, że Lajkonik przynosi pecha. Kiedyś go nie było i wyniki, gra bywały podobne mimo, że wg forumowych guseł zakładanie tematów miało przynosić szczęście.
Oczywiście nie ma ani jedno ani drugie znaczenia.
[quote]#post1719687 Taaaaa na pewno :) Dostałeś bana za to w jaki sposób się wyrażałeś i nie to co sądzisz o Lajkoniku tylko jak to wyrażałeś - przynajmniej tak to widzę w informacji dlaczego. Jeśli to byłaby prawda większość musiałaby bana dostać a jakoś to się nie dzieje więc skończ pierdolić za każdym razem :)
Ja nie uważam, że Lajkonik przynosi pecha. Kiedyś go nie było i wyniki, gra bywały podobne mimo, że wg forumowych guseł zakładanie tematów miało przynosić szczęście.
Oczywiście nie ma ani jedno ani drugie znaczenia.[/quote]
Nie mam czasu na analizowanie za co dostałem... mam to w głebokim poważaniu. Moim skromnym zdaniem, to forum było kiedyś mniej odczłowieczone, bardziej spontaniczne.
Jak wszystko w obecnym świecie.
Ale jaki jest argument za funkcjonowaniem tego czegoś? Gdyby to ktoś wyjaśnił to może wkurw na lajkomika byłby mniejszy. W przesądy i jego wpływ na wyniki nie wierzę
No nie czytałeś Kolego świat się zmienia, to i forum MUSI się zmianiać🤣
Dobrze, że do kibla nie każą chodzić z AI.
Czy my w końcu wygramy jakiś mecz ?? oto jest pytanie... 😤
[quote]#post1719716 Czy my w końcu wygramy jakiś mecz ?? oto jest pytanie... 😤[/quote]
w I lidze z Unią Skierniewice
[quote]#post1719719 [quote]#post1719716 Czy my w końcu wygramy jakiś mecz ?? oto jest pytanie... 😤[/quote]
w I lidze z Unią Skierniewice[/quote]
Nie żartuj Unia Skierniewice to mocna drużyna
Nawet sie nie nastawiam że nasi strzelą bramke w tym meczu, jeśli jakimś cudem chcemy sie utrzymać to piłkarzyki muszą dopierdolić z Pogonią i Radomskiem w domu
Wiśta wio łatwo powiedzieć
- Edytowany
Z Rakowem będzie remis.
P.s. Chociaż byłem nie dawno na takim meczu w Częstochowie który mieliśmy przegrać, a wygraliśmy 0:1 po centrostrzale 😂
[quote]#post1719687 Dostałeś bana za to w jaki sposób się wyrażałeś i nie to co sądzisz o Lajkoniku tylko jak to wyrażałeś - przynajmniej tak to widzę w informacji dlaczego. Jeśli to byłaby prawda większość musiałaby bana dostać a jakoś to się nie dzieje więc skończ pierdolić za każdym razem :)
[/quote]
A to ciekawe. Sam piszesz, że
[i]większość musiałaby bana dostać [/i]
to znaczy, że zdajecie sobie sprawę z tego, co forumowicze o tej "innowacji" sądzą. A są też tacy, co się nie wypowiadają - bo pozytywne to przypominam sobie jedynie od administracji Forum, w stylu "Lajkonik jest i będzie". Fakt, Wy rządzicie, ale tak występować wbrew "woli ludu" - no po co?
Nie ja o tym decyduję. Stwierdziłem tylko fakt.
Optymistycznie to tylko mniejsza część niedzieli będzie zmarnowana.
Obawiam się większego wpier...lu niż w Zabrzu.
Serce jednak podpowiada co innego.
Ale nam zgotowali rok jubileuszowy!
Godnie do obchodów 120-lecia klubu podeszli tylko Młodzi Hokeiści ( pomimo, że hokej 120-lecie ma dopiero przed sobą)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)