Gieksa ostatnie dwa mecze to jest show!
-
-
Pozostałe mecze 28 kolejki ekstraklasy 2025/2026
[quote]#post1719772 Ale mecz w Poznaniu 3-3[/quote]
GieKSa pokazuje, że bez środkowego napastnika da się strzelać gole. Jest nadzieja dla nas...
[quote]#post1719782 [quote]#post1719772 Ale mecz w Poznaniu 3-3[/quote]
GieKSa pokazuje, że bez środkowego napastnika da się strzelać gole. Jest nadzieja dla nas...[/quote]
Pytanie tylko : czy bez trenera też?
Ale mają też napastnika, który coś tam pokazuje, że umie.
[quote]#post1719782 [quote]#post1719772 Ale mecz w Poznaniu 3-3[/quote]
GieKSa pokazuje, że bez środkowego napastnika da się strzelać gole. Jest nadzieja dla nas...[/quote]
Ilya Shkurin jest bramkarzem?
Kurczaki dziś musicie wygrać!
[quote]#post1719833 [quote]#post1719782 [quote]#post1719772 Ale mecz w Poznaniu 3-3[/quote]
Ilya Shkurin jest bramkarzem?[/quote]
4 gole w 21 występach to chyba jednak bez szalu jak na klasyczna 9.
[quote]#post1719834 Kurczaki dziś musicie wygrać![/quote]
Na razie, po 30 minutach kupa. 0:1
0:2. Ale może się Piast jeszcze ogarnie. Był taki niefajny mecz niedawno, że stracili dwie bramki, a strzelili trzy. Co gorsza, musiałem to sam na własne oczy oglądać.
"Kurwa mać Pasy Grać"!
" To co w tym meczy trzymamy kciuki za...( wpisz wybraną drużynę)"
" Może sie (wpisz dowolną drużynę) ogarną i jebną brameczki"
" Ci to mają przejebany terminarz"
" Nie no , z Radomiakiem wygramy"
"Ale paprykarzy to jebniemy na bank"
"Może Korona nam puści, Jacek Zieliński zawsze na propsie"
" A to chuje....mogli puścić"
" Płatek wypierdalaj!!!"
" Ale Bracia z Gdyni się utrzymali...nic to, pojedziemy na Lecha, napijemy się wódeczki...hej kibicu zgoda święta rzecz..."
" Przynajmniej wstydu w derbach nie będzie....a nie..kurwa aptekarze...."
" Ech...garbata dola..."
......
Życie kibica Cracovii w kilku aktach....
Generalnie byłem za zwycięstwem Piasta lub remisem. No niestety nie trafiłem, szkoda.
Ja po każdej kolejce lubię mieć swoich faworytów do spadku i to takich, żeby nie widzieć tam Cracovii. Teraz sytuacja trochę się skomplikowała bo poza Niecieczą jest wprawdzie Radomiak, ale zaczęło brakować mocniejszej kandydatury na trzeciego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)