Kompromitacja stała się faktem, a my zaczynamy walczyć o utrzymanie 😯
-
-
Cracovia 1 - 2 Wisla Plock, sobota 14 marca 2026, 20:15
Lokomotywa!!!! Nie zapomnijcie o lokomotywce!!!!!
Kurwa mać, koniec hańby naszych barw, wypierd... Wszyscy w rynsztok..
Te interwencje w obronie, wrzutki , strzały, drybling... to jest kompromitacja. Mnie to ciągle wyglada na sabotaż ...
Kurcze miałem nadzieję na remis, ale porażki się nie spodziewałem, ciekawe co powie trener, znowu będzie opowiadał kocopoły, niech juź odejdzie bo to najgorszy trener od lat
I huj klub spadnie ,a grajki i tak znajdą sobie klub w ekstraklasie czy za granicą.. możemy się stoczyć jako klub na długi kurwa czas..
Przykro to powiedzieć, ale my ostatnio nie tyle przegrywamy, co dajemy dupy.
[quote]#post1715753 Kompromitacja stała się faktem, a my zaczynamy walczyć o utrzymanie 😯[/quote]
Zaczynamy walczyć? Nie zauważyłem. Lecimy bez walki prosto do 1 ligi. Jak nie w tym sezonie to w następnym.
[quote]#post1715756 Lokomotywa!!!! Nie zapomnijcie o lokomotywce!!!!![/quote]
Wazne ze derbów nie bedzie tak jak niektorzy nie chcieli
Dramat stoję pod znakiem i się opieram. Nie mogę w to uwierzyć. Ręce opadły.
Liczę na to że ekstraklasa mnie zaskoczy a do 40 pkt już niewiele brakuje . Jaga dzisiaj też nie pokazała . Kurwa czy znowu 13 miejsce i nadzieja na nowy sezon . Jest grupa co się chce , czyt. Polacy a reszta oprócz Amari niech szlak trafi .Cracovio obudź się !!!⚪️🔴⚪️🔴
Dziś będzie wulgarnie...
Kurwa mać! Pasy grać!
Jesteśmy z Wami! Cracovio Jesteśmy Wami!
Tabisz Chuj!
Wydaje mi się że nie trener jest tutaj głównym problemem tylko piłkarze. To nie są zawodnicy którzy mogą walczyć o coś więcej niż środek tabeli. Z tymi zawodnikami to i Guardiola by nic nie zdziałał.
[quote]#post1715772 Dziś będzie wulgarnie...
Kurwa mać! Pasy grać!
Tabisz Chuj![/quote]
Sorry ale Tabisz chciał reszta nie
[quote]#post1715759 Kurcze miałem nadzieję na remis, ale porażki się nie spodziewałem, ciekawe co powie trener, znowu będzie opowiadał kocopoły, niech juź odejdzie bo to najgorszy trener od lat[/quote]
pierdolisz idioto bzdury albo jetses slepy i nie widzisz co sie dzieje
Wszyscy się przełamują na nas. Wisła miała 5 porażek przyjechała do Krakowa i wygrała. Wychodzi jak zwykle zła organizacja w Klubie, wyprzedaże graczy, złe szkolenie, słabiutki trener.
mokra szmata w mordę ...
Płock na ten mecz miał jeden plan... postawić autobus w polu karnym i wybijać piłki jak najdalej. Najgorsze jest to, że to wystarczyło żeby z nami wygrać.... JAPIERDOLE !!!! 😵
Lajkonik odpiął temat globalnie.
[quote]#post1715774 [quote]#post1715772 Dziś będzie wulgarnie...
Kurwa mać! Pasy grać!
Tabisz Chuj![/quote]
Sorry ale Tabisz chciał reszta nie[/quote]
Jedyny , ktory chciał to był Hasic , Tabisz może i chciał ale umiejętności brakuje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)