[quote]#post1737797 Jest czwartek po 15 i cisza.
Dramat[/quote]
A co mialoby być w czwartek po.15?
Codziennie o 15 jest Koronka do Bożego Miłosierdzia. W naszej sytuacji - wskazana.
Coś nowego w czwartki po 15 się dzieje ?
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Jesteś głupi czy głupi ? 🙃
Spotkanie było
Ale nikt nie przyszedł..
Haha
Same debeściaki kurwa za sterami naszego samolotu
Szkoda tylko kurwa że pilota niema
A ja wam mówię że to wina Borka 🤣
Przecież a tym spotkaniu będą tylko przedstawiciele fc osiedli bandy i stowarzyszeń czyli spotkanie colaka i zjednoczonej nikt nie będzie pisał na x ani na forum co tam było na spotkaniu chyba że po jakimś czasie
Czyli chodzi o zapewnienie spokoju na trybunach. Coby się nikt nie wychylał.
[quote]#post1737831 Czyli chodzi o zapewnienie spokoju na trybunach. Coby się nikt nie wychylał.[/quote]
Ja tak myślę że chodzi jeszcze o to abyśmy sobie sami jeszcze krzywdy nie zrobili
kurde słabo to wygląda wszystko...
Słabo ogólnie, czy po spotkaniu z prezesem?
słabo ogolnie
@tomek1906#176
Delikatnie to okresliłeś...
Noo jest słabo wchuj
Teraz lepiej
Powiem więcej, jest tak sobie.
A czy ktoś uchyli rąbka tajemnicy o tym, gdzie jesteśmy, czy też jakie są perspektywy po spotkaniu z prezesem?
[quote]#post1737828 Przecież a tym spotkaniu będą tylko przedstawiciele fc osiedli bandy i stowarzyszeń czyli spotkanie colaka i zjednoczonej nikt nie będzie pisał na x ani na forum co tam było na spotkaniu chyba że po jakimś czasie[/quote]
Ale z tego co wiem to chyba do spotkania nie doszło bo nie wszyscy przedstawiciele byli zaproszeni na to spotkanie więc pewnie chuja z tych spotkan będzie
https://x.com/KamilloLce/status/2085468973886300255?s=20
Pozwolę sobie przytoczyć rozmowę Horacego z Marcellusem:
[i]- Na czymże się to skończy?
- Jest coś butwiejącego w państwie duńskim!
- Niebo zaradzi temu![/i]
To się musi rozpierdolić w proch...
Brak spotkania to jedno. Gorszy kolejny tydzień bez jakiejkolwiek informacji o transferach. Wiadomo, że jest dużo czasu do końca okienka, ale nikt nie każe czekać do 9 września. A wzmocnień potrzebujemy tu i teraz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)