[quote]#post1713669 To jest zasłona dymna. Jutro ich rozwalimy 3:2.[/quote]
Jak to dobrze mieć w naszym gronie optymistę. Oby Twoje słowa się sprawdziły, bo ja po tym co zobaczyłem wczoraj jestem przerażony. 😱 😱 😱
-
-
GKS Katowice vs Cracovia, sobota 28 lutego 2026, 17:00
Po wczorajszym laniu ciężko być optymistą ale jednak nie upadam na duchu, wierzę że nasz team się zresetował i wyczyścił głowy, Gieksa nas zlekceważy i w dogrywce ich pykniemy!
2-0 prowadzimy po 20min
[quote]#post1713252 To może nie jechać, pojechać na drugi w niedzielę 🤔[/quote]
😋
[quote]#post1713669 To jest zasłona dymna. Jutro ich rozwalimy 3:2.[/quote]
Szaman, jasnowidz, czarownik... podziwiam!!!
No nie jestem wszechwiedzący miało być w dogrywce! A męczyliśmy się do karnych....
Brawo Cracovia Hokej Team!!!
Brawo, że się podnieśli po takim łomocie. Ale jest więcej plusów. Po pierwsze, fakt że we wszystkich parach jest po 1 to potwierdzenie, że poziom ligi się podniósł. No i na koniec... h.net mówi otwartym tekstem o skandalach sędziowskich - może sobie pozwolić, bo nie z naszym udziałem? To sarkazm oczywiście, bo kiedy MY graliśmy o złoto, żadnych błędów, a tym bardziej skandali, nie było😡 😡
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)