Miałem na 19:30 umówioną dwugodzinną rehabilitację. Odwołałem żeby obejrzeć mecz. Teraz nie dość że bolą mnie nogi to jeszcze na dodatek oczy.
-
-
Cracovia 0 - 0 Zagłębie Lubin, poniedziałek 3 listopada 2025, 20:30
- Edytowany
[quote]#post1699147 Wy oglądacie te mecze w ogóle? Zdominowaliśmy całkowicie zarówno Pogoń i Zagłębie w pierwszych połowach problem jest w skuteczności i podtrzymaniu dominacji w drugiej części. Każda osoba, która nie jest niewidoma i obejrzała ze dwa mecze piłki nożnej w swoim życiu będzie w stanie dostrzec poprawę naszej gry w ataku pozycyjnym. Nie przypominam sobie jakiegoś ultra płaczu po wygranym meczu z Widzewem (graliśmy ZDECYDOWANIE gorzej niż teraz).[/quote]
Lepiej "brzydko" grać i wygrywać, niż "dominować" i remisować / przegrywać. W piłce liczą się zdobyte punkty i zwycięstwa, a nie wrażenia wizualne.
[quote]#post1699147 Wy oglądacie te mecze w ogóle? Zdominowaliśmy całkowicie zarówno Pogoń i Zagłębie w pierwszych połowach problem jest w skuteczności i podtrzymaniu dominacji w drugiej części. Każda osoba, która nie jest niewidoma i obejrzała ze dwa mecze piłki nożnej w swoim życiu będzie w stanie dostrzec poprawę naszej gry w ataku pozycyjnym. Nie przypominam sobie jakiegoś ultra płaczu po wygranym meczu z Widzewem (graliśmy ZDECYDOWANIE gorzej niż teraz).[/quote]
W czym dziś tak zdominowaliśmy [s]Puszczę[/s] Zagłębie?
Tym, że klepalismy sobie piłkę 40 metrów od ich bramki i nabijaliśmy podania?
Tym, że nie potrafi Piła trafić w jednej z dwóch sytuacji w pierwszej połowie, mając piłkę na 16 metrze, nie będąc przez nikogo atakowanym, strzela tak, że lepiej przemilczeć ten wyczyn?
Że pomysły na atak, to nieskończone wrzutki, które kończyły się na pierwszej przeszkodzie lub leciały łukiem na aut bramkowy?
Że kompletnie nie potrafimy grać z pierwszej piłki, idootycznie podnosimy piłkę, zwalniamy akcje?
W Szczecinie w pierwszej połowie gra była bardzo dobra, ale paprykarze grali otwarcie. Przy grze Lubina jesteśmy goli.
Nie oglądałem meczu z Pogonią to nie wiem, ale odniosę się do dzisiejszego meczu:
Co zdominowaliśmy ? Wiesz co to jest dominacja?
Stworzyliśmy jedną sytuację 100% przez cały mecz i to jest dominacja?
To, że wymienili pierdyliad poddań nie jest istotne dla dominacji.
- Edytowany
Ale meczycho.
90 minut klepania na stojąco na 40. metrze. Doping jak na treningu noworocznym. Do pełni szczęścia brakowało tylko samobója Maigaarda.
[quote]#post1699152 [quote]#post1699147 Wy oglądacie te mecze w ogóle? Zdominowaliśmy całkowicie zarówno Pogoń i Zagłębie w pierwszych połowach problem jest w skuteczności i podtrzymaniu dominacji w drugiej części. Każda osoba, która nie jest niewidoma i obejrzała ze dwa mecze piłki nożnej w swoim życiu będzie w stanie dostrzec poprawę naszej gry w ataku pozycyjnym. Nie przypominam sobie jakiegoś ultra płaczu po wygranym meczu z Widzewem (graliśmy ZDECYDOWANIE gorzej niż teraz).[/quote]
Lepiej "brzydko" grać i wygrywać, niż "dominować" i remisować / przegrywać[/quote]
No jeśli jedynym pomysłem jest reaktywny futbol to efekty są takie jak za późnego Kroczka, albo się nauczymy grać w ataku pozycyjnym albo będziemy się kotłować w środku tabeli do końca świata. Takiego meczu jak z Lechem w pierwszej kolejce ze względu na wiele czynników po prostu nie będzie.
[quote]#post1699151 Miałem na 19:30 umówioną dwugodzinną rehabilitację. Odwołałem żeby obejrzeć mecz. Teraz nie dość że bolą mnie nogi to jeszcze na dodatek oczy.[/quote]
Marcinku cała pasiasta społeczność solidaryzuje się z Twoim bólem. Wrócisz na stadion przy ul. Kałuży dużo mocniejszy.
No tak oczywiście atak pozycyjny jakże łatwy i prosty do rozwinięcia element gry. Wszyscy w ekstraklasie potrafią tylko nie my.
Zagraliśmy dzisiaj paździerz straszny. Tempo gry się dopasowało do trybun... nie wiem co się znowu odwaliło z policją ale szczerze to taka forma protestu nic nie da, nie uderzy w psy bo oni mają na to wywalone, a nie pomaga też naszym, może dzisiaj przy dopingu by się udało wepchnąć. Mimo tej złej gry i tak powinniśmy wygrać bo ta główka z 1 połowy musi byc w sieci. I nie mówcie żeśmy zdominowali Zagłębie, oni przyjechali tu od początku przetrwać, oddali nam piłkę i czekali. To nie nasza postawa ich zepchnęła do obrony. Tragiczny mecz, Zagłębie biegało szybciej, u nas kolejny raz brak tych skoków pressingowych z początku sezonu. Elsner powinien zmieniać wcześniej, a nie przechodzić na 2 napastników w 85 minucie... nie wiem czasami mam wrażenie że jemu remis pasuje i nie chce iść po pełna pulę.
Biorąc pod uwagę nasz mecz w PP to przez ostatnie 6 meczy, wygraliśmy 1 raz... jest kryzys i widać to gołym okiem. Ale nie ma co płakać tylko iść do przodu i wygrywać kolejne mecze.
[quote]#post1699099 Chuj z tym meczem. Jebać tuskową milicję![/quote]
Chyba bardziej miszalską.
Gts dostał karę za piro to się pajac mści.
Ciekawe czy tam ich też będą tak trzepać.
[quote]#post1699167 [quote]#post1699099 Chuj z tym meczem. Jebać tuskową milicję![/quote]
Ciekawe czy tam ich też będą tak trzepać.[/quote]
Pies miszalski jest za głupi na to wszystko,tam idą rozkazy z góry.....
Rzygać się chce na politykę na stadionach...dużo mógłbym pisać o tym wszystkim,ale to nie miejsce na to.
Tak dla porawy nastroju
https://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news-krakowska-twierdza-nadal-niezdobyta-pol-roku-bez-kapitulacji,nId,22450549
No i w dupie mam te wrażenia artystyczne, w tych dwóch meczach zdobyliśmy cały 1 pkt !! 23 lata już na to patrzę, kiedyś miałem wyjebane na wyniki, z wiekiem to się zmienia.
[quote]#post1699167 [quote]#post1699099 Chuj z tym meczem. Jebać tuskową milicję![/quote]
Ciekawe czy tam ich też będą tak trzepać.[/quote]
Tuskowa miszalska czy trzaskoska jeden PIES ! Zobaczycie co będzie na marszu 11 Listopada. Kurwy bite!
Prezydent miasta to ma chyba gowno do gadania ws. Policji. Dziwnym trafem jazdy zaczęły się po meczu reprezentacji gdzie się Tusk nasłuchał. Pytanie czy poza KRK też jaja robią?
- Edytowany
Odnośnie protestu na D, to nie wiem jaki to miało cel? Przecież brak zorganizowanego dopingu tylko działał na niekorzyść naszej drużyny, jeżeli to było jakieś "narzędzie" w konflikcie z policją, to przecież służby nijak się tym nie przejmą? Czegoś tu chyba mocno nie rozumiem, bo tak naprawdę tylko zaszkodziliśmy sami sobie.
@Rock#1477 jazdy zaczęły się po meczu gts-ruch, od tego meczu z tego co kojarzę są mocno wzmożone kontrole na krakowskich obiektach
[quote]#post1699178 Odnośnie protestu na D, to nie wiem jaki to miało cel? Przecież brak zorganizowanego dopingu tylko działał na niekorzyść naszej drużyny, jeżeli to było jakieś "narzędzie" w konflikcie z policją, to przecież służby nijak się tym nie przejmą? Czegoś tu chyba mocno nie rozumiem, bo tak naprawdę tylko zaszkodziliśmy sami sobie.[/quote]
Niestety .
Raczej nie , patrząc nawet na ten weekend , na Lechu było na Jagielonii to samo
Milicja była wszędzie na sektorze D, cały sektor obstawili.... Wygląda to niefajnie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)