Mnie wczorajszym występem nie przekonal zbytnio. Popełnił jeden błąd który mógł się skończyć golem. Na pewno o wiele lepiej niż jesienią, to samo zresztą Sutalo.
-
-
Brahim Traore zawodnikiem Cracovii
On popełnił błąd ktory skończyl sie golem
To w 1 połowie. W 2 we własnym polu karnym przy linii końcowej zamiast wybić piłkę podał ja przeciwnikowi, co mogło skończyć się golem.
@Ivory THC KSC#649 gdyby nie rykoszet gola by nie było. Można go winić za utratę bramki ale nie jest jedynym winnym. Poza tym wywalczył karnego i wybił piłkę z pustej bramki. Zdecydowanie na +
Ja nie mówie że źle zagrał tylko popełnił karygodny bład, pośliznąl sie w kluczowym momencie bo takto by tą piłke przejął i wybił, a po to tam jest żeby to robić .Zresztą popełnił wiecej błedów i to było nazwiazanie do wypowiedzi moraty
Tarantula się dopiero rozpędza... Ja w nim widzę duży potencjał.
Wykrecili go z murawy po golu dla betonow czy razem z kawalkiem murwy go do Krakowa przywiezli?
A widziałeś, że biegał z kawałkiem.murawy jak wybijał piłkę z linii bramkowej? A może mu odpadła jak zainkasował kopniaka w twarz?
[quote]#post1709824 @Ivory THC KSC#649 gdyby nie rykoszet gola by nie było. Można go winić za utratę bramki ale nie jest jedynym winnym. Poza tym wywalczył karnego i wybił piłkę z pustej bramki. Zdecydowanie na +[/quote]
Dokładnie tak. Zawinił przy straconej bramce ale nie był jedynym winnym w tej sytuacji. Odrobił to później z nawiązką tym rzutem karnym i wybiciem piłki toczącej się do pustej bramki. W zasadzie najbardziej on i Madejski przyczynili się do uratowanego remisu. On przyczynił się tymi dwoma kluczowymi sytuacjami a Madejski rewelacyjnymi interwencjami, zwłaszcza tą w doliczonym czasie gry. Jestem pewny, że będzie pewnym punktem obrony.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)