[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/339.png[/img-s] Legia Warszawa, niedziela 31 sierpnia 2025, 20:15[/h4]
[b]Miejsce spotkania[/b]: Stadion Cracovii im. Józefa Piłsudskiego, Kraków
[b]Ostatnie mecze:[/b]
[table]
[row]
[header]Data[/header]
[header]Host[/header]
[header]Wynik[/header]
[header]Gość[/header]
[/row]
[row]
[col-c]18.05.2025r.[/col-c]
[col-r][b]Cracovia[/b][/col-r]
[col-c]3 - 1[/col-c]
[col-l]Legia Warszawa[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]23.11.2024r.[/col-c]
[col-r][b]Legia Warszawa[/b][/col-r]
[col-c]3 - 2[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]20.12.2023r.[/col-c]
[col-c]2 - 0[/col-c]
[/row]
[row]
[col-c]17.12.2023r.[/col-c]
[col-c]2 - 0[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]12.02.2023r.[/col-c]
[col-r]Legia Warszawa[/col-r]
[col-c]2 - 2[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]29.07.2022r.[/col-c]
[col-c]3 - 0[/col-c]
[/row]
[row]
[col-c]21.05.2022r.[/col-c]
[col-c]3 - 0[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]05.12.2021r.[/col-c]
[col-c]1 - 0[/col-c]
[/row][/table]
-
-
Cracovia 2 - 1 Legia Warszawa, niedziela 31 sierpnia 2025, 20:15
Lajkonik przypiął temat globalnie.
Jak dostaniemy po łbie to mistrzowskie plany na kilka kolejek będzie można zredukować na walkę o TOP 5…
🤣
Trochę optymizmu ...
[quote]#post1688827 Jak dostaniemy po łbie to mistrzowskie plany na kilka kolejek będzie można zredukować na walkę o TOP 5…
🤣
Weź Ty się lepiej nie wypowiadaj bo się rzygać chce czytając Ciebie.Nic złego się jeszcze nie wydarzyło,mecz dopiero za tydzień .Chłopaki się docierają .Tak im pograć .Nie każdy mecz musi byś doskonałym.I nie wiem czy wiesz z Piastem nam się ciężko gra ,a do tego Piast jest najtrudniejszym zespołem któremu strzela się na bramkę a co dopiero bramkę .
Serce 2:1, rozum 2:2 do bojuuu !!!!
Jackowski w swojej wizji widział 1:0 w doliczonym czasie gry , rzut rożny i przewrotka Ravasa.
[quote]#post1688836 [quote]#post1688827 Jak dostaniemy po łbie to mistrzowskie plany na kilka kolejek będzie można zredukować na walkę o TOP 5…
🤣
Weź Ty się lepiej nie wypowiadaj bo się rzygać chce czytając Ciebie.Nic złego się jeszcze nie wydarzyło,mecz dopiero za tydzień .Chłopaki się docierają .Tak im pograć .Nie każdy mecz musi byś doskonałym.I nie wiem czy wiesz z Piastem nam się ciężko gra ,a do tego Piast jest najtrudniejszym zespołem któremu strzela się na bramkę a co dopiero bramkę .[/quote]
Jak chcemy o coś grać to takie mecze trzeba wygrywać, do której mamy czekać kolejki żeby się dotarli do 20? Co to są amatorzy?
To jest Cracovia bywa różnie ..
[quote]#post1688865 To jest Cracovia bywa różnie ..[/quote]
Ale nigdy na pudle
Dziwisz się że jestem wkur.iony ?
Mam apetyt na coś więcej w tym sezonie
Stracone punkty z takimi frajerami jak Piast mogą się odbić nie raz czkawką i są mega ważne.
Oczywiście można się pięknie zrehabilitować i pierdolnąć ladacznice czego nam życzę
Tylko, że jak dostaniemy w łeb z cwelami już tak kolorowo w tabeli po 7 kolejkach nie będzie…
7 kolejek i 11 punktów to trochę średnio by było co ?
7 kolejka to lekko ponad 20% sezonu
Czyli kur*a 1/5 sezonu więc każdy punkt już waży
Chyba ze gwarantujesz mi serię 5-8 zwycięstw z rzędu to spokojnie mamy czas, kiedy taka seria się zacznie?
Zaraz będziemy się rozkręcać po 40% sezonu po 60% i po 80% a na koniec już braknie kilku oczek… i napiszesz że za rok będzie lepiej…
jak zwykle.
Dlatego teraz po pogubionych punktach jest to ważny mecz w kontekście tabeli. Nie ważne na kim się w tej lidze zdobywa punkty tylko ile się ich ma.
Nie napiszę że za rok będzie lepiej,ale napiszę że będzie co będzie ja sie już na nic nie napalm .Co by się nie działo w Cracovi nie mamy na to wpływu .Trzeba cierpliwie oglądać mecze i mieć nadzieję że odpali i się wszystko zazębi.A przegrać nie przegramy z ladacznica .Wiecej wiary
[quote]#post1688862 ... do której mamy czekać kolejki żeby się dotarli do 20?...[/quote]
Jak się dotrą w 20 kolejce i od tej kolejki wszystko wygramy to na koniec sezony będziemy mieli minimum 56 punktów (może docierając się też coś zbierzemy, jak do tej pory), a to byłby postęp w stosunku do poprzedniego sezonu o 5 punktów.
Jak tak patrzę na wypociny lajkonik, to my mamy Twierdzę Kraków, one waszszafską. I niech tak zostanie nadal. Na wiosnę zdobądźmy stolyce i gitara.
Jedziemy z cwelką, komplet na trybunach ,ostry doping.
Tylko Pasy tylko Cracovia.
legia właśnie wytransferowała swojego japońca -Morishitę
Więc na pewno jest to osłabienie na mecz z nami
Do boju Cracovia !
Sprzedali Japońca, kupią dwóch innych do grania.
A u nas sensowną jedenastkę trudno sklecić, o ławce nie mówiąc.
Przecież to nie był bajkowy Tsubasa..
No to teraz kupią braci Tachibana
[quote]#post1688918 Sprzedali Japońca, kupią dwóch innych do grania.
A u nas sensowną jedenastkę trudno sklecić, o ławce nie mówiąc.[/quote]
Do niedzieli nie kupią.
- Edytowany
Tak mi przyszło do głowy, że wczorajszy mecz był tradycyjnym u nas ruchem marketingowym w celu wspomożenia sprzedaży biletów na kolejny mecz. (Żeby się ludzie pod POKami ni pobili)
U nas zawsze tak. Jak się zapowiada komplet to zawodnicy zwyczajowo grają kichę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)