Nie no kurwa żenada, wywiad ppv 🤦♂️
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
[quote]#post1742071 Nie no kurwa żenada, wywiad ppv 🤦♂️[/quote]
Jełopie, bo inaczej już nie można...kurwa patrz dokładnie....jprdl...
[quote]#post1742073 [quote]#post1742071 Nie no kurwa żenada, wywiad ppv 🤦♂️[/quote]
Jełopie, bo inaczej już nie można...kurwa patrz dokładnie....jprdl...[/quote]
🤣🤣🤣🤣
😉
- Edytowany
[quote]#post1742073 [quote]#post1742071 Nie no kurwa żenada, wywiad ppv 🤦♂️[/quote]
Jełopie, bo inaczej już nie można...kurwa patrz dokładnie....jprdl...[/quote]
Ty a ci się w dupie nie poperdolilo troszeczkę? To że niedopatrzylem nie upoważnia cię do obrażania
Nie mam zamiaru wam przeszkadzać w wymianie uprzejmości. Chcę tylko zamówić ten pakiet za 30zl, płacę gotówką.
[quote]#post1741918 Myślę, że Marciniak.[/quote]
Boję się że on nawet on nie wie...
Oczywiste jest, że z każdym kolejnym dniem publikacja tego wywiadu ma coraz mniej sensu. Zatem prawdzieym powodem opóźnienia jest autoryzacja ze strony Płatka — czyli w praktyce autocenzura.
I to już naprawdę zaczyna zakrawać na żenadę.
A ja się boję, że euforia kibiców po wymęczonym 3-2 z Wiekuistą ostudziła zapał do kolejnych zakupów, więc pewnie chciałby się wycofać z tej zapowiedzi kolejnych
To co proponujesz? Nie wygrywać, czy nie cieszyć się ze zwycięstw?
Ciekawe co z tym wywiadem, może czeka na ostateczna autoryzacje przez Platka.
Pozostaje nam tylko czekać na informację kiedy i jak będzie prezentowany długo ten oczekiwany wywiad.
[quote]#post1742123 To co proponujesz? Nie wygrywać, czy nie cieszyć się ze zwycięstw?[/quote]
Nie wiem co proponować. Rzuciłem tylko spekulacją.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)