Grunt żeby to był sponsor który nie będzie od Nas pożyczał !!!
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
@janczer#558 czyli jednak klub szkodę poniósł przez knura
[quote]#post1733761 No słabo.... Kurde, to sobie firma Rialiance poczyta, jak to jest niegodna być sponsorem[/quote]
A czy ktoś tak gdziekolwiek napisał, czy to tylko twoja projekcja tego, co sobie ludzie myśleli?
Nikt do firrmy Reliance nie ma pretensji, tylko do klubu, że taką kaszanę odwala.
Nie umiemy czytać ze zrozumieniem.
Konferencja miała tytuł " Prezentacja Oficjalnych Sponsorów Cracovii"
a nie "Głównego Sponsora Cracovii".
także sami sobie winni jesteśmy że nagle w nas rozczarowanie.....🤣
Wielki Szacunek dla Perfect Gym i Rialiance. Mogliby zawsze Panowie te tzw. "drobne" / przeznaczyc na zakup kolejnego domu czy mieszkania. A zdecydowali sie na wsparcie Cracovii!
Dziekuje Wam za to, ze Jestescie !!!
Musimy odbudowac krag biznesowy w okol klubu krok po kroku. Ktory przez lata byl niestety skutecznie niszczony przez poprzedniego wlasiciela. Takie sa fakty. Wystarczy, ze Cracovia bedzie miala nie 1-2, ale stu takich sponsorow jak Perfect Gym i Rialiance. I wtedy naprawde bedziemy mocni.
- Edytowany
@janczer#558 ale jaka kaszanę? Właśnie do klubu mają pretensje o co? Że taki sponsor, czy że mikrofon na konferencji jest kiepski? Właśnie czemu kibice piszą że słabo, żenada, że wstyd?
Czy forbet był lepszy?
Cytuję opinie: "cyrk", "słabo", "rozczarowanie",,"wstyd".
Czy naprawdę myślimy że sponsor wie że to o klubie a nie o tym własnie dealu?
Ja mam z tym mieszane uczucia. Z jednej strony spoko, że klub szuka sponsorów, którzy faktycznie coś robią wokół Cracovii, a nie tylko wrzucają logo na koszulkę i tyle ich widzieli. Bo umówmy się – Forbet czy Oshee niby były, potencjał był, a realnie poza banerem ciężko wskazać, co z tych współprac wynikło.
I dlatego takich partnerów jak Gym Premium akurat szanuję. Strefy przedmeczowe, piknik na 120-lecie, angażują się w wydarzenia dla kibiców – widać, że chcą być częścią tej społeczności, a nie tylko odhaczyć obecność. Tego mi brakowało przy poprzednich sponsorach.
Ale z drugiej strony – robienie z tak małych firm głównego punktu konferencji prasowej trochę słabo wygląda na zewnątrz. No sorry, ale klub z ponad 120-letnią historią, grający w Ekstraklasie, powinien celować też w sponsorów z odpowiednią skalą. Zaangażowanie zaangażowaniem, ale wizerunkowo to my powinniśmy grać o wyższą półkę, a nie cieszyć się, że ktokolwiek chce z nami współpracować.
Naiwność niektórych jest zdumiewająca
Jeśli to prawda, że rozmowy są prowadzone to ewentualny sponsor nie przepuści okazji aby pojawić się na koszulkach w meczu z Sevillą.
Całą konferencję przesiedziałem w poradni urazowo-ortopedycznej (służba zdrowia mnie dziś 5h męczyła), ale nie nastawiałem się na żadne rewolucje wynikające z owej konferencji i czytając to, co koledzy powyżej napisali pokazuje, że zaoszczędziłem tylko nerwów i rozwiewania nadziei. Cóż, zapowiada się ciężki sezon, i tak naprawdę tylko nasze gardła nie zawiodą.
to bylo do laryngologa isc! a nie ortopedy!
- Edytowany
@RZ1975#42459 jak wizyta??
[b]Edycja z 14.07.2026 o godz. 12:53 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1733788 to bylo do laryngologa isc! a nie ortopedy![/quote] nie jesteś w temacie ....
[quote]#post1733773
Ale z drugiej strony – robienie z tak małych firm głównego punktu konferencji prasowej trochę słabo wygląda na zewnątrz. No sorry, ale klub z ponad 120-letnią historią, grający w Ekstraklasie, powinien celować też w sponsorów z odpowiednią skalą. Zaangażowanie zaangażowaniem, ale wizerunkowo to my powinniśmy grać o wyższą półkę, a nie cieszyć się, że ktokolwiek chce z nami współpracować.[/quote]
Może i nie wygląda super, ale milczenie w sprawie sponsorów wyglądałoby jeszcze gorzej: Colak zna się na marketingu i wie, jak i kiedy muszą się ukazywać informacje, żeby nie było kpin i rozczarowania, że nic się nie dzieje. Z drugiej strony furia Zarządu wobec love Kraków może wskazywać, że przez niedyskrecje coś się wysypało, albo zostało zawieszone i teraz mozolnie się od/do/kręca.
Czyli jestem umiarkowanie zadowolony. Naki akurat celnie to ujął: musimy stworzyć dobrą atmosferę biznesową wokół klubu, dużo średnich firm wcale nie jest do pogardzenia, przeciwnie.
[quote]#post1733787 Całą konferencję przesiedziałem w poradni urazowo-ortopedycznej (służba zdrowia mnie dziś 5h męczyła), ale nie nastawiałem się na żadne rewolucje wynikające z owej konferencji i czytając to, co koledzy powyżej napisali pokazuje, że zaoszczędziłem tylko nerwów i rozwiewania nadziei. Cóż, zapowiada się ciężki sezon, i tak naprawdę tylko nasze gardła nie zawiodą.[/quote]
Na salonik VIP mogłeś uderzyć byłoby szybciej😂
- Edytowany
Konferencja jak w innym wątku pisałem żenujaca.
Jest mi wstyd.
Boli mnie to, że klub sporo spraw nie umie zrobić kiedy trzeba, patrz sponsor główny na koszulkę.
My nie umiemy się zorganizować, wladze klubu - do czego to prowadzi Pany?
https://x.com/ChybowskiCezary/status/2076997992565834052?s=20
"Ta spółka nie ma i nigdy nie będzie miała zysku, bo nie świadczy bezpośrednio usług - jest tylko podmiotem rozliczeniowym."
Mniej więcej to chciałem napisać, po poście Malaka z pomocą AI ale Pan Cezary to zrobił bardziej profesjonalnie 😉
- Edytowany
Ja pierdole, chyba nie będziemy wtórować temu prostakowi Rzepeckiemu. Zaraz wszystkie media będą powielać to co napisał i jeszcze dodawać że kibice też rozczarowani.
Nawet nie chce mi się już tu pisać kogo ten kutafon broni...
Jeszcze raz napisze, gratulacje dla tych podmiotów, że chcą się zaangażować w Cracovie.
Local content
Chcecie Fortuny to piszcie na X-a. Fortart wielki kibic Cracovii, może zechce zostać flagowym sponsorem?
Rzepecka dalej mąci
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)